Topp 15 Enkle Måter å Tjene Penger På Nettet Som Student

Når du har etablert deg i noen av de mange frilans-vertikale på nettet, kan du bruke tiden din på å fokusere bare på å gjøre salg inne (booke frilanskontrakter med kunder med høy verdi) og deretter underentreprenere arbeidet ditt til andre frilansere. penger på nettet. Bedring er det som kalles en robo-rådgiver, noe som betyr at algoritmer tar alle investeringsbeslutninger. Hold øye med stillingsannonser på nettet, spør venner og familie om muligheter og sjekk plakater rundt campus som reklamerer for jobber som disse. Hvis du har lagt litt penger i klærne og fått rimelige merkenavnsprodukter, er det nettsteder som vil betale deg for dem.

Skal du på skole for kunst? Disse ridesharing byråer er notorisk slappe i sine ansettelsesstandarder; faktisk er du ikke en ansatt når du kjører for Uber eller Lyft, noe som betyr at de kan betale deg mindre og at du ikke får noen fordeler. Bedrifter vet at innholdet er konge. Betalinger via sjekk kan ta opptil fem virkedager å behandle, opptil 20 dager å ankomme og påløper et gebyr på kr2. Du må bo i et område der disse tjenestene opererer, men du kan velge hvilke timer du vil jobbe.

 • Når du har gjort dette, vil annonsene begynne å vises på videoene dine, og jo flere visninger du får, jo mer penger vil du tjene!
 • Lønnen varierer betydelig basert på kompleksiteten i arbeidet, men har en tendens til å være mellom kr12 til kr20 i timen.
 • Dette er alt jeg har erfaring med, og jeg anbefaler fordi de er nyttige og er selskaper som jeg stoler på, ikke på grunn av noe provisjon det kan tjene meg.
 • Derav navnet "Prøvd og sann".
 • Alt du trenger er en datamaskin (som du sannsynligvis har), og muligheten til å dedikere en viss tid i uken til administrasjonsarbeid.
 • De fleste av oppgavene ovenfor er de som ikke krever mye engasjement, så fordelene er lave.

Som en student med kontantbelastning, kan kr100 være alle de ekstra pengene du trenger for å starte din egen virksomhet. cnbc nyhetsbrev, her er en oversikt over hver og deres roller. Selv om ikke alle vil ha midler til å betale for alt de trenger for å starte en oppstart, betyr bootstrapping at du beholder 100% kontroll over selskapet ditt. Merk at kravene har en tendens til å være ganske strenge (du kan for eksempel ikke være infertil). Du kan søke med selskaper som Leapforce og Appen for å begynne å tjene kr14 + per time. Begynn med jungeltelegrafen fra venner som vet at de kan stole på deg for de billigste flyvningene, og gå videre og opprett en Facebook- eller LinkedIn-gruppe for å invitere folk som ønsker å holde seg oppdatert på de siste tilbudene. Store selskaper ansetter folk for å markedsføre merkevaren sin på høyskoler. Så hvis du får sommerpauser fra skolen, kan en midlertidig jobb hjelpe deg med å tjene og spare en betydelig sum penger i løpet av disse månedene, spesielt hvis det tilbyr heltids timer. Du kan til og med få collegeplanen til å passe rundt sidevendene dine hvis det fungerer best for deg - bytt til hovedsakelig ettermiddags- og kveldskurs hvis det er mulig, og boom, jobb på sidevinkelen om morgenen.

Med historisk lave bankrenter er aksjemarkedet en av få veier til å tjene passive inntekter. Hvis du er i en storby, kan du se om du kan bli med på et gatelag. Du må være minst 18 år. Når du har fått litt arbeid å vise og attester for å sikkerhetskopiere deg, kan du begynne å jobbe på jobber på Problogger og Freelance Writing Jobs. I tillegg til høy lønn, kan du ha kontroll over arbeidsplanen din, så vel som hvor den er du skal pendle til (tjenester tilbys vanligvis hjemme hos studenten, men du kan også ordne å gjøre det på skolen eller på en avtalt- på nøytralt sted). De har funnet måter å tjene penger på college som er fleksible, pålitelige og verdt sin innsats. Så hvis du ikke blir presset til å tjene mye øyeblikkelig inntekt, og du liker ideen om å være fri til å jobbe når det passer med timeplanen din, kan blogging være billetten.

Den må også oppfylle andre krav, som år, fysisk tilstand osv. Å tjene penger på nettet tar selvfølgelig tålmodighet og krefter. Noen bloggere tjener mye penger på denne måten. OK, så dette kan ikke se ut som en måte å "tjene" penger på, siden pengene går mot å betale for utdannelsen din, ikke til bankkontoen din. Hvis du vil rydde litt plass ute i huset ditt og ha en stor bunke med bøker du har holdt på for lenge, kan du tjene penger på å selge bøkene og lærebøkene dine på nettet. Oppdater:, du går glipp av mange statister, som personlig støtte. Her er tre av våre favorittmåter å markedsføre deg selv. Betalinger mottatt via PayPal frigjøres innen en til fire dager.

Du kan forvente å tjene alt fra kr10 - kr15 per time med start, men de mest erfarne VAene tjener kr20 - kr35 per time.

Tjen Penger På Sovesalen Din

Det er noen ganger lettere å spare penger enn å tjene penger. Breather sysselsetter folk på deltid for å rydde plassene sine i markedene der de opererer. Bedrifter ansetter virtuelle assistenter for å outsource oppgaver som ikke trenger å gjøres i egen regi. Konkurransen er tøff for å komme inn på disse, så ikke stol på dem som din eneste vei videre.

Du har sannsynligvis alle slags dritt bare å ligge rundt du ikke en gang bruker. Ved å kjøre med begge ridesharing-selskapene, kan du velge kjøreruter via en av appene i stedet for å sitte inaktiv og vente på en spillejobb. Arbeidet til en forskningsassistent er ikke alltid glamorøst. Du kan også gå til Medium eller Amazon for å finne forfattere eller eksperter på emner som er spesifikke for din nisje. Sjekk ut vår Doordash-anmeldelse for å lære hvordan du tjener penger på å levere.

 • Lær mer om sæddonasjon her og eggdonasjon her.
 • Vel, det er (kanskje overraskende) mange måter du kan tjene litt penger på mens du bor på campus eiendom.
 • Passiv inntekt FTW!
 • Du kan søke på nettet etter ditt område, eller sjekke med Street Team Promotion, som har lag i mange store byer.

Start En Blogg

For mange studenter er det å skrive essays noe av det tøffeste de gjør på college, spesielt hvis engelsk ikke er deres førstespråk. Du får betalt (vel) for å se på TV og ikke så veldig mye annet - forhåpentligvis! Hvis du bor i en sovesal eller leilighetsbygning, kan du tilby å starte en vaskeritjeneste for alle dine venner og naboer. Ikke de du har på deg, men de du ikke bruker mer.

 • Å ikke ha en jobb på college er ikke et trist trekk!
 • Du kan angi hvilken tidsplan som fungerer best for deg, og undervise bare et par timer i uken om du vil.
 • Du innløser tilbudene ved å ta et bilde av kvitteringen din, og tilbakebetalingen blir satt inn på Ibotta-kontoen din innen 48 timer.

5 måter å reise mer på College

En mer nøyaktig tittel for denne delen vil være å "selge kroppen din", siden ikke alle disse tilfellene er strengt relatert til medisin. Et garasjesalg er kanskje ikke din stil, eller kanskje har du bare noen få veldig fine ting du vil selge. Og det er nettopp derfor det å finne legitime nettjobber er mye bedre bruk av tiden din. På denne siden finner du alle de beste måtene å tjene penger på fritiden på universitetet basert på vår egen erfaring. Så etter min personlige mening er det å lage din egen online virksomhet med tilknyttet markedsføring en av de beste og enkleste forretningsmetodene i online verden, det kommer med minst mulig bry, og du trenger ikke å eie noen produkter eller tjenester selv, bare anbefale ting som folk trenger, vil ha og elske, det er ganske fantastisk ikke sant? Lån, de fleste av oss må skaffe dem, men vi bør være smarte med hvordan vi bruker dem. Igjen, finn et nisjemarked som ikke er mettet av konkurranse, de fleste vil være mer erfarne enn en tjuetalls student.

I stedet for bare å selge din egen tid, bygger du en virksomhet som kan skalere og vokse utover timene du må selge hver dag. Og selv om det er en av de mest begrensede virksomhetene, fordi du bare kan ta betalt for den tiden du kan tilby, tjener mange online trenere hundrevis eller tusenvis for pakkene sine. Planlegg en kanalidee, begynn å lage videoer, og samarbeid deretter med YouTube. Du kan gjøre rare jobber rundt i byen for å tjene penger på college. Og det finnes markeder for alle de tingene. Denne er ganske enkel. Svært ofte gjør de mest forsømte bildene av hverdagsobjekter susen, som en enkel penn og papir. Noen online tjenester kan hjelpe dem med dette, og det er her du kommer inn!

Hei, vi er Kelan & Brittany!

Arbeidet er veldig fleksibelt, der du velger timene dine. Det er her vedlikeholdsbesetningen kommer inn. Vi har alle ting vi ikke lenger trenger, enten det er klær eller gamle dupper. Hvis du har ting du nesten aldri bruker, eller som bare er luksus og ikke nødvendigheter, bør du vurdere å selge dem. På den annen side er et stykke om “7 ting du trenger å vite før du ferierer på Hawaii” både spennende og nyttig.

Hvis du vil lære mer, kan du gå til Uber eller Lyfs nettsted. Hva gikk jeg glipp av? Konserter starter på kr5, men smarte frilansere vil strukturere tjenestene sine slik at klienter må betale ekstra (alt fra ekstra kr5 til kr100) for å få premium tjenester. 6 flotte windows 10-apper du bør bruke, du trenger imidlertid ikke å lære komplekse skript for å jobbe med Ufasoft Miner. Hvis du allerede har tatt noen få klasser i hovedfasen din, er det helt sikkert studenter som vil vite hva du gjør, og kan betale deg for å bli undervist. Spesialiserte nettsteder som Rover eller Care. Du kan også slå deg sammen med en annen organisasjon som har eiendommer og administrere parkering i bytte mot å betale dem en prosentandel av det du lager (min venn gjorde dette for hans brorskap). Dataregistrering er en enkel jobb som studenter med grunnleggende datamaskiner og raske og nøyaktige skriveferdigheter kan gjøre fra komforten på datamaskinen sin. Lydbokbransjen blomstrer, men bare 5% av bøkene blir noensinne gjort til lydformat.

På alle disse nettstedene tjener du ikke bare litt ekstra penger, men får også belønning gjennom gavekort, premietegninger, gratis produkter, etc. Slik godtar du bitcoin-betalinger for butikken din, til tross for høy RX Vega-hashrate, sammenlignet med AMD Radeon RX 570, er AMD Radeon RX Vega 56s strømforbruk 40% høyere, mens AMD Vega-hashratet bare er 31% høyere. Er det selskaper i din nisje som vil betale deg for å sende kunder deres vei? Noen av dem er telefonrelaterte, og andre er ikke-telefoniske. Plus500 og eToro. Shiftgig - Dette er en flott app for å koble deg til tilgjengelig skiftarbeid, enten det er på restauranter, arrangementer eller til og med tradisjonelle selskaper. Jeg var ikke klar over det den gangen, men jeg kunne ha gått utover vennegruppen min og gjort det lille verkstedet mitt til et fint sidevink.

Hvordan finansiere utdannelsen din i Spania

Hvorfor ikke ta en hard titt på alt du eier? Du kan annonsere tjenestene dine på Facebook Marketplace, Craigslist, eller bruke Rover som ressurser for å finne klienter. Er du interessert i å bli din egen sjef? Dette er heltidsjobb, eller til og med skikkelig frilansarbeid. Men hvis du er mer av den kreative typen, så skriv en skjønnlitterær roman. Innfridd av Amazon:

Du kan til og med tjene penger mens du går i klassen - hvor fantastisk er det? Sjekk ut nettsteder som DogVacay for jobber med hundevandring. Det er til og med en garantert betaling på minst kr75 og opptil kr200 per måned hvis du oppfyller spesifikke kriterier.

Vær En Sosial Mediekonsulent

Du kan være denne personen. Å selge er synonymt med handel. Besøk nærmeste loppemarked, Craigslist eller Freecycle. Betalt leksetid. Hvis du kan gi referanser og/eller få HLR-sertifisert, vil du være godt posisjonert for noen gode barnevakt-spillejobber. I motsetning til frilansskriving, er tilknyttet markedsføring en strøm av inntekter som vil ta ganske lang tid å bygge seg opp til et betydelig nivå.

 • Men du kan også gå direkte til en professor og tilby å hjelpe dem.
 • Du kan selge alle slags gamle og nye bøker på Amazon og ikke bare tekstbøker.
 • Nå kan dette høres ut som mye, men utbetalingen er verdt det.
 • De inkluderer slike ting som å ta bilder og få priser på produkter.
 • Undersøkelsesfirmaer vil betale deg for din mening om forskjellige temaer, og du kan til og med ta undersøkelser fra telefonen din.

Få Betalt For Skanning Av Dagligvarene Dine

Noe som betyr at gammel telefon du har glemt i skapet ditt, kan være verdt noen seriøse penger. Hver gang en vare selger, vil kunstneren motta 20% av kjøpesummen. Hvis du er interessert i et bestemt emne, kan du prøve å finne nettsteder som publiserer innhold som ligner på det du vil skrive om og nå direkte til dem. Medium er et online fellesskap der alle kan legge ut artikler og essays og få dem foran sitt publikum på millioner av månedlige lesere. Andre krav er minimale, selv om en god holdning og arbeidsmoral alltid er verdifull. Å levere med DoorDash er en morsom måte å "bringe hjem baconet" hvis du oppfyller disse grunnleggende kravene:

Bli Et Virtuelt Telefonsenter

Jada, du kom inn på høgskolen du valgte, men andre håpefulle søkere kan trenge den ekstra fordel når de sendte inn det vinnende college-essayet. Du kan faktisk tjene gode penger på å selge lærebøkene dine. “Kategoriene er tydelig lagt ut”. Pauline utnyttet også sine musikalske evner og lærte piano for kr40 per time. Og mens du bygger, lanserer og markedsfører et online kurs, tar det betydelig innsats på forhånd, er inntjeningspotensialet deres gjennom taket (spesielt sammenlignet med mange andre online måter å tjene penger vi snakker om). Avhengig av størrelsen på høgskolen eller universitetet ditt, kan hundrevis eller til og med tusenvis av mennesker slite utrettelig bak kulissene på utdanningsinstitusjonen din.

Det er stor etterspørsel etter at folk skal transkribere lyd til tekst. Når du er klar, kontanter du disse poengene for å få belønning. Ingen varer i overvåkningslisten, først skal vi starte med noen minileksjoner om handelspsykologi. Innen medisinsk og juridisk felt ansettes transkripsjonister for å sammenstille diktater fra fagpersoner til Microsoft Word-dokumenter.

 • Ok, så kanskje det å jobbe som turleder høres ut som for mye sol og fysisk aktivitet.
 • Avhengig av hvor ofte du kjører, kan du tjene hundrevis av dollar per uke (selv om dette i stor grad vil avhenge av ditt område eller hvor ofte du jobber).
 • Det er ingen hemmelighet at college er dyrt vil sannsynligvis være en av de travleste tidene i livet ditt.
 • Ta også kontakt med kommentarer og bygg et fellesskap rundt videoene du lager slik at folk vil dele det med vennene sine.

Bli En Korrekturleser

Hold deg i stedet til en vanlig plan for å bygge opp abonnentbasen. Du kan legge ut disse tjenestene på Upwork eller Fiverr, eller du kan nå direkte ut av dem. Som studenter kan du ha relativt få eiendeler. Lokken til å tjene ekstra penger på siden er sterk, men forhast deg ikke på noe. Rengjør støvet, sorter ut oppbevaringsskapet ditt og sett opp et garasjesalg. Dette er litt av et skudd for mange studenter, men vi ønsker ikke å utelukke det.

For å fullføre denne guiden, ønsket vi å inkludere noen morsomme tilfeldige ting du kan gjøre for å tjene penger. To enkle måter å komme i gang med markedsundersøkelser kan gjøres på nettet: Hvis du passer til demografien som en undersøkelse er målrettet mot, vil du sannsynligvis kvalifisere deg til å ta undersøkelsen. Fyll en spesifikk nisje, så får du mer arbeid. Skaff deg et undervisnings- eller forskningsassistentskap. Det kan også forventes at du vil gjøre et kjøp, men du vil bli refundert for det.

Her er 28 andre ting du kan selge akkurat nå!

Legg Til Det

Bli leveringsrytter eller sjåfør Har du sykkel, motorsykkel eller bil? Selv om det å lage videoer ser lett ut, kan det være en ganske utfordring, spesielt når det kommer til redigeringsprosessen. Følg bi, de er perfekte for handelsmenn i alle nivåer av erfaring som de, og tilbyr til og med en rekke ressurser fra utdanningsmateriell til en permanent konto for demo på $ 25 000. Du må også passere en bakgrunnssjekk og finne klienter. Noen eBay-selgere ser på trender og prøver å forutsi hva som vil være stort foran markedet.

 • Har du gode planleggingsevner?
 • Du kan få oppdateringer på e-posten din når tilbud er tilgjengelige for deg, slik at du ikke går glipp av muligheter for å tjene penger.
 • Sørg for å inkludere din relevante arbeidserfaring, medlemskap i klubber på høgskolen eller universitetet ditt og eventuelle ekstra ferdigheter som kan appellere til potensielle arbeidsgivere.
 • Betydning jo flere seere du får, jo mer gjør du.
 • Mange av prosjektene du får jobbe med vil være for bedriftsbedrifter som trenger å finne ut mer om hvilken bransje de er i.

Bli med på frilansjobbsider (som Flexjobs og SolidGigs)

Jeg er på god vei til å tjene 1 million dollar fra Millennial Money-bloggen i 2019. Eller hvis du bruker verktøylinjen deres til søkene dine, tjener du penger bare for å gjøre de vanlige søkene du uansett vil gjøre. Du får royalties hver gang noen lisenser et bilde du har sendt inn. Her er en liste over enkle måter du kan tjene penger på nettet, noe som betyr at du ofte kan angi din egen timeplan og jobbe ut fra din egen sovesal eller din favoritt studieplass!

OK, la oss nå komme inn på den ultimate guiden min for hvordan jeg kan tjene penger på nettet. Du tar et emne du vet om (eller lærer deg selv), oppretter en blogg som dokumenterer det og fører trafikk til dette nettstedet. Hvis du vil være "mer anerkjent", kan du registrere deg på et nettsted som Care. Jeg gjorde dette med en app som jeg allerede brukte og tjente kr20 per time.

Jobbe Hjemmefra

Det betaler kanskje kr200 eller mer per dag, men det kan være en morsom måte å tjene litt ekstra penger på siden. En av de beste investeringsappene for uten handel uten provisjoner. Bare registrer deg på siden og utforske mulighetene. Journalister, leger, advokater, akademikere og forskere registrerer intervjuer hver eneste dag og trenger noen til å transkribere det som er blitt sagt.

Lei Som En Mester

Auksjoner på nettet er en sikker måte å gjøre den ermeløse jakken (som kom ut av mote om en uke) til harde kontanter. Når du har satt sammen en god tonehøyde, kan du annonsere tjenestene dine på oppslagstavler, nettfora, Facebook-grupper - eller nettsteder som Gumtree. Det er visse krav som driverne må oppfylle: Du kan til og med bruke dette som en måte å få gratis overnatting mens du reiser - sjekk ut TrustedHousesitters for å lære mer. Dette er den klassiske college-spillejobben, men den er helt legitim. For å kjøre for Uber eller Lyft, må du være minst 21 år, passere en bakgrunnssjekk, ha gjeldende forsikring/kjøretøyregistrering/førerkort og ha et kvalifisert kjøretøy (hovedsakelig kan det ikke være for gammelt). Husk - du har dette.

Folk hater å flytte, sannsynligvis mer enn du forstår hvis du ikke har gjort mye av det. Legg ut der at du er tilgjengelig for turer. Dette er fordi du vil kunne tilby tjenestene dine ikke bare til studenter, men også til lokale elever på videregående skole og barneskoler. Du har sikkert en god ide om hva bartendere og servere gjør, så det vil jeg ikke bruke tid på.

Hver uke blir du kompensert med poeng som kan innløses for kontanter. Alternativer priserstarting kl, la oss ta en titt. Du kan få kontakt med disse besøkende og bli deres lokale turguide gjennom Vayable. Du har også fleksibilitet til å stille timer som fungerer for deg, og du får lese artikler om emner du sannsynligvis aldri ville lest noe annet. Jeg var alltid på utkikk etter måter å tjene ekstra penger på college.