Kjøp Aksjer

Fortsatt er Saxo det beste alternativet for de som ønsker tilgang til ethvert marked inkludert Singapore. Noen meglere krever til og med inaktivitetsavgift hvis du går i flere måneder uten å handle. Hvis du vil holde ting enkelt, kan du bruke en megling som E-Trade sette deg på rett spor uten å gjøre investeringer vanskeligere eller dyrere enn det må være. 99 per handel for aksjefond. Glow drinks, takket være en kombinasjon av teknologi, tredjepartsleverandører og muligheten til å teste ideer raskt på nettet, er det enklere enn noen gang å bygge en virksomhet og begynne å selge uten å bli fanget i å kjøpe produkter, leie plass og styre varebeholdningen. Aktive handelsmenn:

Det kan utgjøre en betydelig forskjell i avkastningen på investeringer over mange bransjer av en aktiv investor. Nye kunder som åpner en konto i dag får en spesiell marginrate. Buffett vant og donerte gevinstene til veldedighet. Du vil motta kr300 kontant til kontoen din med et åpningsinnskudd på kr10.000. I tillegg er pris bare en faktor du vil vurdere når du skal ta en beslutning. Kommisjonsfri handel med 700+ ETF-er. Inflasjon er en snedig investeringsmorder du ikke vil glemme. Barron's har gitt Ally Invests fortidssjef, TradeKing, minst fire av fem stjerner de siste 10 årene, og Ally fortsetter å reklamere for tilbud og lave provisjoner fra både Barrons og andre vurderingssider som StockBrokers.

TD Ameritrade tilbyr for tiden avgiftsfrie IRA-kontoer og har fantastisk kundeservice. Når du registrerer deg, kan du finne ut hva deres nåværende tilbud er. De har også mer enn 30 lokale grener i store storbyområder rundt om i landet.

Under taggen "Det er på tide å stille tøffe spørsmål om pengene dine", inneholder annonsene kunder som griller sine økonomiske rådgivere om lav avkastning og høye gebyrer på kontoene sine, før de til slutt kunngjør at de bytter til Questrade *.

Interaktive Meglere For Handel Med Opsjoner

Appen tar den ekstra endringen du har fått fra koblede debet- eller kredittkort for å investere i provisjonsfrie ETF-er. De trenger megler. Forex investeringsstrategier for å komme i gang med handel. Brudd på futures trading Tilbake i 2019-2019 ble selskapet bøtelagt for flere brudd knyttet til forvaltning av futures market midler. Noe av det som skiller dem ut er deres sterke tekniske diagrammer og verktøy.

Det er heller ingen månedlig serviceavgift! Alle meglerassistert og automatisert telefonhandel handler om serviceavgifter. Teknisk sett er det fortsatt høyere enn Robinhood, men Robinhood tilbyr bare aksjer, ETF-er og opsjoner (og som vi bemerket ovenfor, skummer Robinhood litt penger fra toppen av handelen via "betaling for ordrestrøm"). Selv om det ikke er noen bjeller og fløyter på selskapets mobile-first trading plattform, som også gir svært lite kundestøtte, kan du ikke virkelig krangle med prisen på gratis handler hvis du er ute etter en rabattmegling.

Provisjoner og avgifter, kundeservice, plattformer og verktøy, forskning, brukervennlighet, tilbud om investeringer, utdanning, mobil handel og bankvirksomhet. Takket være det foretrukne belønningsprogrammet, kan investorer få 30 gratis aksjehandel per måned med en samlet gjennomsnittlig saldo på 50 000 dollar på 3 måneder, og 100 gratis aksjer per måned med en gjennomsnittlig kombinasjonsbalanse på kr100 000 dollar. Tradisjonelle finansielle selskaper, som Vanguard Group, tilbyr gratis handel på plattformen deres når investorer kjøper sine egne produkter, for eksempel ETF, og for utvalgte kundegrupper. 50/aksjehandel, kr0. 08% (HKD 12) 0. De har også fordelen med tilknytningen til Ally Bank, som tilbyr noen av de høyeste rentene som er betalt på online sparekontoer, pengemarkedsregnskap og innskuddsbevis.

Dette er nært tilknyttet rabattmeglere.

Ofte Stilte Spørsmål

Du planlegger å handle ofte. Sjekk ut vår komplette Charles Schwab-anmeldelse. Det kreves ingen minimumsinnskudd for å finansiere meglerkontoen din, men visse kontoer kan kreve en åpningsbalanse på minst 2500 dollar. 95 for å få en representant som hjelper deg med en handel Best For: Denne artikkelen/innlegget inneholder referanser til produkter eller tjenester fra en eller flere av våre annonsører eller partnere. Minimum innskudd på 825%: 95, som vanligvis anses som en avtale sammenlignet med andre meglere. Et sentralt trekk ved utdanningssenteret er de innspilte webinarene som dekker en rekke emner som å velge riktig pensjonskonto og hvordan diversifisering av porteføljen din kan komme deg til gode.

Dette kommer også med andre risikoer som det faktum at regjeringen i Singapore ikke vil garantere pengene dine i tilfelle meglervirksomhetens standard, siden de ikke er lisensiert. De tilbyr også hele spekteret av investeringsprodukter, inkludert aksjer, obligasjoner, opsjoner, verdipapirfond og ETF. Hvis byen din ønsker et nytt stadion, for eksempel, kan det utstedes et obligasjonslån for å betale for det. Det ser ikke ut til at verdien per aksje for mange dyre aksjefond og ETF-er ser ut til å endre seg over tid - noe vekst oppveies av gebyrer. 95 - en pris som er konkurransedyktig med Ally Invest og Charles Schwab. Landskapet i online meglerbransjen har endret seg dramatisk i løpet av de siste årene, spesielt med endringen i kostnadene for kunder.

Hvis det ikke er interessant å administrere din egen portefølje, tilbyr alle fullservicemeglere valgfrie rådgivningstjenester. Et indeksfond bruker enkle investeringsalgoritmer for å spore en indeks og krever ikke aktiv menneskelig styring. Siste innlegg fra john miller (se alle), dette betaler ut en enhet med kontanter hvis stedet er over streiken ved forfall. Med så mange handelsplattformer tilgjengelig, inkludert de som ikke krever minimum saldo og ingen handelsavgift, kan du lære på egen hånd og bruke ressursene våre til å veilede deg hvert eneste trinn. Questrade tilbyr en mobilapp, men de har også et godt designet responsivt nettsted som tilpasser seg hvilken som helst mobilskjerm og fungerer på tvers av alle enheter. Disse varierer vanligvis fra 0. Vei tjenestene og fordelene mot de involverte avgiftene og sannsynligheten for at du vil utnytte det megleren tilbyr fullt ut. Det er kontoåpningsgebyr, transaksjonsgebyr, vedlikeholdsgebyr etc.

Rangeret som den beste nettmegleren av MoneySense for 2019

Det er en håndfull virkelig gode aksjemeglere å velge mellom, så det kan være en utfordring å vite hvilket som er best for dine behov. Det er ikke bra. Kontroll av kontoer, pantelån, debetkort og kredittkort kan også tilbys. Det er høyere gebyrer og transaksjonskostnader knyttet til meglervirksomheter i butikk, men du betaler bare rundt kr5 for å kjøpe og handle med noen av våre toppvalg. Nedenfor finner du vår komplette liste over de beste online aksjemeglere. Men de la stadig tjenester til det punktet hvor de er megler med full service, samtidig som de ga rabattpriser. Megler med full service gjør mye mer enn bare å utføre handler. Vennligst se vår prisguide for fullstendig informasjon.

Lave Avgifter, Så Få Som Mulig

Mulighetene for investeringsforskning gjennom Schwab er også utmerkede. Med M1 Finance kan du også handle brøkdeler. ”Poeng å ta hensyn til Ingen obligasjoner, aksjefond, futures eller kortsalg En ulempe med Robinhoods enkelhet er at fra og med 2019 kan du bare handle aksjer, ETF-er og opsjoner på plattformen - ikke obligasjoner, aksjefond eller futures, og du kan ikke kortsalg. Jeg kommer ikke så mye i dybden her, men jeg har testet mange av disse meglerne, og det kan være synlige forskjeller i utførelsestider og kvalitet. Hvis du skal handle mye, er det viktig å minimere avgiftene. Verktøyet vil også hjelpe deg å komme inn til en god pris med komplekse handler som kondorer og sommerfugler.

Mens M1 Finance har dusinvis av forbygde paier du kan velge mellom, og som hver er rettet mot spesiell risikotoleranse og investeringshorisont. TD Ameritrade (thinkorswim): Det spiller ingen rolle hvor mye du setter inn, du får fremdeles 90 dager med gratis handler. 25% rente de sannsynligvis vil finne med bankkontoen. 95 kr0 per handel takket være en megler som priskrig i begynnelsen av oktober. Utdanningstilbud og skatteplanlegging er godt integrert, og selve nettstedet er enkelt å navigere. De tilbyr også en kontantbonus og 90 dager med gratis handler hvis du åpner en konto med minst 10.000 dollar.

Renten på lånte midler må vurderes når man beregner kostnadene for handler over flere markeder. Så lite som null. De som er ny med å investere, kan sette sammen tilpassede kurs for å lære mer om valg og plassering av handler, og også delta på webinarer og live-arrangementer for å styrke opp til mer komplekse strategier. Fase 5 Trading spesialiserte kundetjenester for individuelle handelsmenn er der de virkelig tilbyr opp varene. 00 Minste saldo for å åpne en konto: Utbytte er fordelingen av belønning fra en del av selskapets inntjening og utbetales til en klasse av dens aksjonærer. Når du oppfyller den heftige minste kontosaldoen - kr10.000 - er resten av IBs krav til lommeboken lett. Faktisk, når du søker, kan du også få tilgang til gratis opsjoner og cryptocurrency-handler (det er Bitcoin, Ethereum og andre digitale valutaer).

Vi tok vurderinger fra noterte publikasjoner som Barrons og Kiplinger med i betraktningen når vi skilte det beste fra resten.

Hvor mye koster det? Forstå megleravgift

Mens mange andre meglere tilbyr lignende tjenester for billig aksjehandel, har jeg funnet en som har vært intet mindre enn fantastisk. Ressurser, verdiinvestering. Så hvorfor ble ikke Lightspeed Trader oppført som det beste alternativet for en billig megling? Ingen administrerte porteføljer tilgjengelige Best for: De bør bygge en lavkostnadsfondsportefølje på lang sikt. Rabattmeglere kan være ideelle for de som ønsker å spare penger, men hvis du er nyere i investeringsverdenen og trenger mer praktisk veiledning, er det ikke sikkert at det er verdt det for deg. Hva er din typiske bestillingsstørrelse? Mens de fleste meglere ganske enkelt reduserte kostnadene for kundene sine, gikk andre en annen vei ved å eliminere provisjoner fullstendig.

eOption

Disse avgiftene reguleres av Securities and Exchange Commission, men det er opp til de enkelte meglere å bestemme hvor mye de skal belaste. 95 per handel og en kr0. Vær oppmerksom på at selv om vi regelmessig oppdaterer denne siden, bør du undersøke en meglers nettsted for å få den mest oppdaterte informasjonen som er tilgjengelig (inkludert priser og tilbudsinformasjon).

Hvis du ser alvorlig på å tjene penger med opsjoner, kan du spørre deg selv: Rent grensesnitt: For å handle opsjoner betaler du kr4. Fordi bøtene skjedde for flere år siden, og fordi futures trading er et ganske nisjeinvesteringsområde sammenlignet med aksjer og fond, tror vi ikke dette er nok til å avlyse Interactive Brokers 'samlede verdi. Hver gang du kjøper eller selger en aksje, skal du betale et provisjonsgebyr. Hvordan velge en billig online aksjemegling Velg med dine investeringsvaner i tankene dine økonomiske mål og din personlige investeringsstil vil være de to største faktorene for å velge riktig meglervirksomhet for deg. Med Active Investing kan du investere i aksjer, cryptocurrencies og ETFS uten å betale en handelskommisjon.

Handelspriser gjelder på alle kontoer, bortsett fra visse utenlandske aksjer, storblokk, begrensede aksjetransaksjoner og spesielle kampanjetilbud.

Forsikring

Nesten hvert meglerfirma støtter ACATS, som står for Automated Customer Account Transfer Service, som lar deg overføre eiendelene dine in natura. OptionsXpress er en perfekt rabattmegler for investorer som ikke bare fokuserer på aksjehandel. Tilbake på dagen var den eneste måten for enkeltpersoner å investere direkte i aksjer å ansette aksjemeglere for å plassere handler på deres vegne. Ser vi på de største meglerhusene, belaster TD Ameritrade, E * TRADE og Charles Schwab alle kr0 per aksjehandel, mens Fidelity belaster kr4. Selv om pris bare er en faktor du vil vurdere når du skal ta en beslutning, er det hva du skal vite om noen av de billigste meglerkontoer online. For det første belaster Saxo bare 0. TD Ameritrade, Inc.

Du Kan Også Være Interessert I

Men for sin kostnadseffektivitet og lett tilgjengelige appformat er Robinhood helt klart en publikumsfavoritt av en grunn. Thinkorswim tilbyr profesjonelle verktøy for handel. Rabattmeglere er billige, men du får det du betaler for:

Merk at mange av meglerne ovenfor ikke har noe kontominimum for både skattepliktige meglerkontoer og IRA-er. Jeg skulle ønske jeg hadde utnyttet de nye kontobonusene deres for overføringer fordi det er en av de mest sjenerøse. Her er planen basert på hvor mye du setter inn innen 60 dager etter åpning av kontoen: Du betaler mellom kr15 og kr30 per handel, men du vil få mer veiledning og støtte enn fra en tradisjonell rabattmegler. Referanser (1), hvis mange deltakere tror den fremtidige prisen vil øke, må prisen på futureskontrakten stige til det er like mange lengter og shorts. Minimum for å åpne en konto er 3000 dollar i løpet av 60 dager, og du kan åpne en individuell skattepliktig konto, en felles eller en IRA-konto. Er det ekstra kostnader for markedsdatatilgang eller plattformtilgang? Og det ser ut til at annonsene fungerer. Pris-til-inntjening-forholdet (P/E-forhold) er et forhold for å verdsette et selskap som måler sin nåværende aksjekurs i forhold til resultat per aksje (EPS). Den viser fondsresultater i ett, tre, fem og 10 år, samt utgiftsforhold og MorningStar-rangeringer:

Faktisk stiller Fidelity mer enn 500 kommisjonsfrie ETF-er tilgjengelig. Data levert av Wall Street on Demand og Thomson Reuters. Å lagre pengene dine på en sparekonto er en god måte å holde det trygt, men du kommer ikke til å bli rik på den måten. Noen meglere lar deg åpne en konto uten minimumsinnskudd, mens andre kan kreve flere tusen dollar. 95 per handel og gebyrene for meglerassistert handel er også høyere; Du vil imidlertid ha et mye større utvalg av informasjonsressurser å trekke fra, inkludert webinarer, podcaster og videoopplæringer. I mine fem år med handel med TD Ameritrade har jeg aldri møtt en eneste forsinkelse, problem eller ulempe. IBot kan svare på vanlige engelske spørsmål.

Ingenting av dette har skjedd så langt med Optimus Futures.
  • Med dagens digitale innovasjoner er investorene ikke lenger begrenset til mur- og mørtelfirmaene som foreldrene deres brukte.
  • Ved å omgå den ordspråklige middelmannen, kan enkeltinvestorer begynne å investere i aksjemarkedet helt alene.
  • Målet med deres handelsteknologi er å oppnå prisforbedring på kundeordrer, slik at "Kjøp" -ordrer blir utført til en pris som er lavere enn markedet i det øyeblikket handelen legges, og "Selg" -ordre utføres til en høyere pris.

Nyt bred tilgang til rundt 1 800 ETF-er - alt uten provisjon commission

95 faste renter, Ally holder sin fordel med et kontokonto minimum og fristende rabatt for aktive investorer - aksjehandel faller til kr3. Imidlertid tar noen steder fremdeles skandaløse gebyrer og provisjoner for å kjøpe aksjer og ETF-er på nettet, når det er mulig å kjøpe aksjer online! 01 per aksje (kr0. )

Beste nettsted for investeringer på nettet for do-gooders: Swell Investing

E-Trade Financial har klart en liten gevinst, mens TD Ameritrade er ned mer enn 12 prosent og Interactive Brokers er mer enn 4 prosent. Service, en annen stor betydning i bruken av et nettsted for handelsvare for handel er en høy likviditetsgrad. Hvordan en hvilken som helst investor blir behandlet som en klient, er viktigere for noen enn andre. De tilbyr også alle disse investeringsalternativene med handelsavgift som er i den nedre enden av hele bransjen.

Besøk din lokale webside ved å klikke nedenfor! Inkludert også: E * TRADE sin nettbaserte plattform er utrolig avansert og en lek å bruke, i tillegg til mobilappen. 00, Robinhood tjener 2. Du må imidlertid betale for disse funksjonene fordi E * TRADE er like kostbar som TD Ameritrade og også krever et innskudd på kr500 for å åpne en konto (TD Ameritrade er gratis). Bitcoin companies purge: bitmain og huobi permitterer arbeidere, s9i har en hashhastighet på 14 TH per sekund og et energiforbruk på 1.320 watt, noe som gjør den til en av de mest effektive maskinvarene for gruvedrift fra Bitcoin der ute. Det er mulig å begynne å forfølge dine handelsmål i dag. Ikke for deg som vil ha det billigste alternativet. For disse investorene er online meglere det beste valget.

Investorer som ønsker råd om porteføljebygging. Tilsvarende, hvis du stort sett er en kjøp og hold investor, kan spesifikke investeringsanalyseverktøy være viktigere for deg enn å velge megler med de laveste gebyrene. Når du kjøper og selger aksjer med aksjer, krever de fleste nettmeglere en flat provisjon per handel, uavhengig av antall handlede aksjer eller den totale handelsverdien. & få kontroll over utgiftene dine for godt! Jeg kommer til å dele syv måter du kan tjene penger på som hjemme-hjemme-mor uten å få jobb, slik at du kan tilbringe mer tid med familien. Demokontoer er også tilgjengelige for FireTip hvis du først vil gi plattformen en testkjøring.

Det er begrensede verktøy og ressurser, det er ingen skrivebordsversjon, mengden av investeringer som er tilgjengelig på plattformen er utrolig begrenset, og det å selv gjøre grunnleggende ting som å skaffe deg skatteform på slutten av året er en utfordring.

Byindeks: Beste online meglerhus for handel med CFD-er

Få verktøy og kompetanse for å ta smartere investeringsbeslutninger. Skatt og fordeler, det er ingen kontominimum, og TD Ameritrade tilbyr gratis undersøkelser og data, noe som kan være veldig nyttig. Hvis du er ute etter en billigere og mer praktisk fremgangsmåte, er en rabattmegler et bedre valg. TD Ameritrade er fortsatt et av de dyrere alternativene der ute, selv med mer enn 100 kommisjonsfrie ETF-er.

Fidelity er vårt favorittvalg av en nettmegler av mange grunner. Utover det faktum at det er en fullservicemegling, lar deg åpne og bruke alle typer kontoer, alle typer investeringer og har utmerket kundeservice, kjører de for tiden et tilbud som lar deg investere gratis for opptil to år. For en kopi ring Interactive Brokers 'Client Services på 312-542-6901.

En Kraftig Handelsplattform Som Passer Til Din Handelsstil

Dette er en online megler som fortsetter å investere og innovere i en tid hvor mange av rivalene har stagnert. Lavere avgifter betyr vanligvis færre tjenester. Fyllene via Rithmic har vært gode og på nivå med forventningene mine. 06 Best for aktive tradere: Serviceavgifter for kontoen kan også påløpe. Hvordan kan jeg åpne en forex-konto?, inngangsbarrierer er nå nesten null, så uansett om du er en okse eller en bjørn, er nå tiden. For å åpne en TD Ameritrade-konto, besøk deres offisielle nettsted på www.

Du kan kjøpe aksjer direkte gjennom selskapet. 95, nesten alle andre store rabatt megler redusert prisene, også. Så hvis du har store gevinster på lager, blir aksjene bare overført uten at du trenger å selge dem, overføre kontantene og deretter kjøpe dem igjen. Det er ikke morsomt å se reiret ditt krympe på grunn av et tøft marked eller dårlig strategi. Ønsker du å åpne en ny meglerkonto, men er ikke sikker på hvilken? Plattformen har et bibliotek med pedagogiske videoer, artikler og webinarer for hver type investor.

Pricing

De er kjent som et av de beste stedene å handle alternativer på grunn av sin overlegne teknologi, i tillegg til et knutepunkt for utdanningsinformasjon om opsjoner. Disse verdipapirene er hva kortselgerne låner når de selger kort. Derfor er det helt avgjørende at du finner en tjeneste som ikke belaster deg for mye for å handle. 65/opsjonskontrakt.

Vi anbefaler bare å følge råd fra profesjonelle økonomiske rådgivere. 95 per handel for opsjoner, pluss kr0. En grenseordre er når du ber om å kjøpe en aksje til en begrenset pris. Når du ser på det langsiktige bildet, har aksjer, nedover, mest potensiale for vekst.

Du må opprettholde dette beløpet i ett år for å beholde innskuddsbonusen. Surviscor så på ting som ombordopplevelsen for førstegangskunder, og hvor intuitive plattformene er. Du vil få tilgang til diagrammer, simulert handel og markedsanalyse, det viktigste for futures trading, selv om du får programvaren gratis. Men hvordan finner du det beste meglerfirmaet på nettet? Noen rabattmeglere koster ekstra for øreaksjer (aksjer under kr1 per aksje) og rosa ark. For å oppmuntre til investeringer i India tilbyr vi gratis livstidsplaner.

  • Den nettbaserte handelsarkitekten, selv om den ofte er i skyggen av thinkorswim, er strømlinjeformet og enkel å bruke.
  • Poeng å vurdere Ingen futures trading Hvis du vil handle "futures" (avtaler om å kjøpe eller selge eiendeler i fremtiden), er Ally Invest ikke et alternativ.
  • Det ligner på en bankkonto, og megleren vil ta ut penger fra den hver gang han eller hun trenger å handle.
  • Investorer bør kjenne til de beste meglere på nettet å handle aksjer med.
  • Med så mange forskjellige aksjer som handler på markedet, kan du velge og velge hvilke som passer ditt komfortnivå og din generelle investeringsstil.

Tips For å Velge Megler

Et fokus på rabatterte kostnader kan noen ganger være et rødt flagg for kvalitet, men Ally leverer virkelig med sofistikerte kalkulatorer, estimat for gevinst-tap og mer. Du kan få porteføljen din i gang med en av E * TRADEs forhåndsbygde ETF-porteføljer, som alle bruker provisjonsfrie midler. Hvis vi er i stand til det i fremtiden, vil vi oppdatere anmeldelsen. E * Trade er det eneste selskapet utenom selve Vanguard, som gjør det mulig for sine kunder å investere i Vanguard-fond uten kostnad (en valgt gruppe av dem).

Handelskommisjoner med gratis aksje, ETF og per etappe i U. Her er noen ofte stilte spørsmål om bonuser og megleroverføringsprosessen. Prisen mellom de to hopper i visse tilfeller - meglerassistert handel går opp med kr5 og aksjefondsprovisjoner øker nesten kr70 - og mens Ally lar investorer starte en meglerkonto med hvilket som helst beløp, krever Charles Schwab kr1000 for å starte. Når du deretter kombinerer det med potensialet for andre løpende avgifter, som utgiftsforholdet på fondene dine, kan du virkelig begynne å tape mye penger på utgiftene. Det er fangst - provisjonene fravikes bare på ordre på 100 ETF-enheter eller mer. Gitt at aksjemarkedet i gjennomsnitt returnerer omtrent 7% - du kommer bokstavelig talt til å være heldig som får jevnhet hele året!

Avgifter vil alltid spise i avkastningen, så dette er en viktig vurdering. Hvis du vil bruke programvaren NinjaTraders, kan du få den gratis når du finansierer en meglerkonto eller du kan lease programvaren. Hvor mye penger trenger du å investere i aksjer? På årsmøtet vil du ha stemmerett om temaene som vil ha grunnleggende innflytelse på selskapets fremtid. Nettstedet tilbyr 24/7 kundeservice, enkel mobilhandel, data og forskningsinformasjon, og har handelsbiler som spenner fra ETF-er til opsjoner. På grunn av denne art er CFD-handel generelt mest tilrådelig for erfarne eksperter.

Omtaler Av Handelsplattformene

TradeStations målkunder er handelsmenn som søker meget tilpassbare handelsverktøy. Det gjennomsnittlige minimumsinnskuddet er mellom kr500 og kr2500, men det er ikke uvanlig at minimum er så høye som kr10.000 [kilde: Tross alt er dette en liste over nettsteder for aksjehandel, så gebyrene betyr noe. Hvis dette er første gang du investerer, ikke bekymre deg. De fleste av oss faller inn i kjøp-og-hold-kategorien, og gir en høy verdi på tilgang til den nyeste forsknings- og investeringsverktøyet over behovet for billige handler. Rafia, den niende regelen for å bli rik er å omgi deg med mennesker bedre enn deg i alle aspekter av livet ditt. Til sammenligning er her det annonserte offentlige tilbudet: 95 per handel, uten inaktivitetsavgift og hele kr50 utgående overføringsgebyr, er avgiftsstrukturen til Ally Invest omtrent så lav som du finner. Hvis du er den typen investorer som liker å kjøpe en aksje og holde på den, kan handelsavgifter være mindre viktige enn å ha tilgang til en rekke forskningsverktøy.