Slik Starter Du En Blogg For å Tjene Moro

Inntektsstrømmene du velger vil avhenge av målgruppen og bloggemnet. De to viktigste måtene bloggere får betalt via annonsenettverk er per visning eller per klikk. Jeg vil dele noen få personlige bilder med deg for å dele fremgangen jeg har gjort: Dette er en annen voksende form for blogging der mange mennesker snakker om deres daglige liv og skaper et samfunn rundt det. Noen vil bare dele bloggkoblingene sine på sosiale medier.

Google rangerer Forbes-artikler høyere i søkeresultatene (generelt) på grunn av Forbes 'omdømme. WPX Hosting tilbyr et SSL-sertifikat, som betyr at den nye bloggen din vil ha HTTPS i begynnelsen, og det er et tillitssignal for Google og besøkende. Den beste måten å gjøre dette på er å se på hvilken gruppe styrer noen av toppkontiene i nisjen din er bidragsytere til. Gjør bloggen din til et merke. Og vi betalte 2019 dollar for søstersiden vår - ExpertPhotography.

Hvis jeg får frem det faktum at jeg lager en lav 6-sifret inntektsblogging, får jeg imidlertid raskt oppmerksomheten deres. Slik fungerer Upwork: På et tidspunkt vil du bli kontaktet (via e-post) av noen som ønsker å skrive et sponset innlegg og legge det på bloggen din.

Kan jeg se meg selv gjøre dette for alltid? Jeg var inne på det for trafikken og endte opp med en gullgruve. Hva skal jeg gjøre online og virkelig tjene penger?, men i stedet for å søke etter nettsteder, leter folk etter underholdende, morsomme eller informative videoer. Du må også være en anstendig skribent - med et godt grep om hvilket språk du vil skrive bloggen din på. Du kan vise frem Upwork-profilen din på bloggen din.

Nå som bloggen din er satt opp, er det på tide å skrive noen innlegg! Her er noen tips når du søker: Mellom voksne nettsteder som dukker opp når vi bruker LIVE i domenet og veldedighetsarrangementer, bøker for toppforfattere og tidligere produkter vi ikke kan overgå. Bloggere og påvirkere er kjent for å annonsere produkter, men mange produserer også sine egne produkter avhengig av innholdstype de er anerkjent for. Tjener butikker på nettet?, $ 200 per måned 30. En av de viktige innstillingene du trenger å adressere, kalles permalinks, som ligger i innstillingene> permalinks-delen i WordPress-administrasjonen. Hvis du har tenkt på å blogge, ikke vent en dag til. Dette inkluderte en stor endring av hjemmesiden - slik at vi kunne vise en stor opt-in-boks. Men med så mange blogger der ute, er det imidlertid plass til enda en om det valgte emnet ditt?

 • Så langt bloggplattformene går, er WordPress i sjeldent selskap.
 • Det er lurt å ha en blanding av begge deler.
 • Det er en av de enkleste måtene du kan tjene penger på som nybegynnerblogger.
 • Du må stresse.
 • Blogginnlegg kan enkelt deles på sosiale medier, spesielt hvis du tilbyr delingsverktøy/plugins for det, og som vil tillate deg å få mer eksponering i andre samfunn.
 • Vi kjøpte til og med reklame for IncomeDiary, som på det tidspunktet ikke var noe vi normalt vil anbefale med en ny blogg, men inntjeningen per besøkende var så god at vi hadde råd til å kjøpe trafikk.

Som kommer først - Webhotell eller bloggplattform?

Det hjalp meg også med å selge et tidlig sponsor-spor for 10 episoder til Freshbooks til kr500/episode for å bidra til å finansiere showet. Designene og funksjonene som er tilgjengelige på gratis plattformer kan være ganske begrensende og har en tendens til å se billig ut. Få firma sponsing. Noen mennesker viser blogger som for øyeblikket tjener kr10 per måned, og de fortsetter med å si: Nå går vi inn på den mer tekniske siden av blogging. Jeg har også delt skjermbilder av utbetalinger av noen få inntektsstrømmer for å gi deg et bredere perspektiv.

Bli en badass skribent.

Hvordan tjene penger på selvhusholdte WordPress-blogger

Med over tusen artikler på siden nå, er det mye å følge med, og det er alltid noe nytt å dekke. Referanser (4), for innsikt i verden av binære opsjoner foreslår vi:. For å tiltrekke riktig type lesere til innholdet ditt via søkemotorene, må du sørge for at artiklene dine er optimalisert. Det raske svaret er - en blogg er hva du vil at den skal være - det er ingen regler bortsett fra de du angir for bloggen din. Innholdsmarkedsføring er ofte mye billigere enn tradisjonell reklame. Med ett klikk kan du installere gratis sertifikat.

Ulike plattformer fungerer bra for forskjellige nisjer - Pinterest er bra for mammablogger, livsstil og personlig økonomi, Instagram er flott for mote og Facebook er bra for oppskrifter og håndverk (spesielt hvis du lager videoer). Så enkelt er det. Jeg var skyld i dette da jeg først begynte å blogge. Det er i din interesse å gjøre dette riktig og unngå å legge inn annonser som ikke er relatert til bloggen din eller innholdet ditt. I tillegg har du mange gratis verktøy du kan bruke for å gjøre deg til en bedre blogger. Hvorfor tar jeg til orde for tilknyttet markedsføring for nye bloggere over å lage ditt eget produkt eller en annen metode for inntektsgenerering? De fleste på Internett ønsker ikke å lese om det. Digital markedsføringsekspert og administrerende direktør for Yclas #1:

Velge En Ny Logo

Foreløpig, kom med en liste over 5-10 gode du liker, men ikke bli for knyttet til en bare hvis den allerede er tatt. WPForms eller Kaliforms. Forsikre deg om at temaet støtter plugins eller tilbyr noen av dem. Du kan enkelt blogge en bok - eller mer enn en bok - i løpet av et år eller mindre.

Hemmeligheten Bak Bedre Skriving

Det er lett de beste pengene vi brukte tidlig på bloggen vår. I mitt tilfelle jobbet jeg nesten 14 timer hver dag i 4 år for å nå dette stadiet hvor jeg tjener mer enn kr40 000 000/måned på å blogge. Og en av de beste måtene å gjøre det på er å nevne andre relevante bloggere og blogginnlegg på dine. Det er her du tar noe du vet om (du er ekspert på), og som du vil være lidenskapelig opptatt av å skrive. Det kommer an på hva slags digitale produkter du planlegger å selge. Husk at design ikke bare handler om hvordan bloggen din ser ut.

 • Det er fordi jeg også får gjøre det jeg elsker og hjelpe mennesker på samme tid.
 • Derfor valgte jeg å gjøre kontaktsiden min mer fokusert rundt temaet hvordan jeg kan "Arbeide med meg" på bloggen min.
 • Organisering, dekorering, matlaging - Noen bloggere tilbyr tjenester for sine lokale lesere.
 • Jo mer personlig og unik du kan lage e-posten din (og hvis du kan tilby dem noe i retur, bonuspoeng til deg), desto bedre er sjansen for å bli lagt til.
 • Det høres nesten for godt ut til å være sant - men det er ekte og 100% legitimt.
 • Hvis du for eksempel driver en treningsblogg.
 • Jeg får betalt basert på inntrykk, ikke klikk.

Hva Er En Bloggplattform?

Hun omsatte syv for kr50 hver den første dagen, mens hun jobbet på et internship. Den tar brukerne bort fra nettstedet ditt. Å anbefale det beste produktet til deg (MailChimp) er viktigere for meg enn å tjene et tilknyttet salg fra AWeber.

Vi har gjort dette med noen få selskaper på nettstedet for personlig økonomi, men det er heller ikke vår favoritt måte å tjene penger på bloggene våre. Her er et eksempel på hvordan Gary Vaynerchuk opprettet en nettbutikk med swag: Hvis du vet noe om SEO, vet du at det er den ordspråklige Catch-22 fra begynnelsen. Denne koden vil automatisk vise annonser på bloggen din fra selskaper som er en del av Googles annonsenettverk.

Dette er som min egen lille virksomhet som jeg får drive uansett hva jeg vil. Klikk her for å se den gratis, enkle guiden for å starte bloggen din på omtrent 20 minutter. Hvordan virker det?