Datahandel Datamaskinoppsett. 8x Skjermer

Nok en gang, som forventet, påvirkes denne testen ikke av typen grafikkort som er installert.

For de fleste dagshandlere vil et enkelt oppsett for mobilhandel gjøre. PC-evolusjonen skjer så raskt at du kan kjøpe en ny hvert tredje år for samme pris og enkelt doble kraften til den gamle. Det er her dataene dine blir lagret og programmene dine installert. Komplisert for nybegynnere, fordi vi har så mye mer å dele. Jeg har sett nærmere på resultatene for denne testen, og den viser at hovedforskjellen var at GTX 1060 og GT 1030-kortene klarte å gjengi 3D-grafiske deler av denne testen raskere enn de andre kortene, de hadde omtrent 9% fordel. LG GH24NSB0 DVD/CD Writer (kr14. )En harddisk av høy kvalitet betyr en bedre handelsdag.

De fleste datamaskiner kommer allerede fra leverandøren med et av de populære antivirusprogrammene installert, men mange er normalt veldig klumpete og bremser datamaskinen mye. Vi installerer bare operativsystemet og Windows-oppdateringer, datamaskinene våre er nøye konfigurert til å fungere perfekt ut av boksen. Og når det gjelder skriving, kommer tip-end SSD-enhetene på rundt 2700 MB/s.

 • Sørg for å gjøre undersøkelser og sjekk eBay-priser også.
 • De hjelper også til kroppsholdning på grunn av sin høydehøyde.
 • Du trenger også en DP til VGA-kabel og en mini DP til DP-kabel.
 • Så på et tidspunkt, hvis du bestemmer deg for at du vil spore mer enn 8 diagrammer, kan du alltid oppgradere til 3 eller flere skjermer.
 • Og det bare så hender det er et militært hovedkort perfekt for enhver handelscomputer!

Mange handelsmenn var enige om at hvis det var en ting du ikke kan få nok av, ville det faktisk være skjerm Når handelen din vokser i kompleksitet med høyere antall diagrammer og annen handelsprogramvare, vil du snart innse fordelene med å ha to, tre eller enda flere skjermer. Vi har alle brukt kontorstoler som tillater vertikal justering, men det er ikke nok. Alle disse systemene er konfigurert ved hjelp av den nyeste 6. generasjon Core i7-prosessoren fra Intel. Selv et lite hastighetsøkning kan spare deg for verdifull tid som du kan bruke på å finne handelsstrategier, i stedet for å vente på at en backtest skal bli ferdig. Velkommen til Blue Aura Computers! Disse har imidlertid en tendens til å bli enorme og trenger å passe inn i datamaskinens etui. Det trygge spillet ditt starter fra 500 GB.

Enkelt, men det fungerer for handel og skriving av blogginnlegg. Det siste jeg vil gjøre er å overvelde meg selv, for når beslutningen kommer som en næringsdrivende å utføre en stilling og ta på seg størrelse, vil du være rask, avgjørende og fast. En datamaskin for handelsmenn har en enorm mengde data å overføre, laste opp, laste ned og utføre hver dag, og å prøve å bruke et standard hovedkort vil ganske enkelt skade det daglige arbeidet med en sammensatt tidsplan.

Selv om bruken av en dags handelsrobot forenkler kryptohandel betydelig, er ikke slike systemer idiotsikre. Forsikre deg om at du har en ruter, Ethernet-kabler osv., Da du selvfølgelig trenger dem for å koble til på nettet -> -> -> -> -> FIRST & ONLY, datamaskinbygging på nettet for folk som ikke vet noe om datamaskin! I ingen spesiell rekkefølge: Som du sikkert allerede har skjønt, kan du ikke tjene penger fra iPhone-en din. Kortvarig, gjennomsnittlig reversering og langsiktige handelssystemer for råvarer, indeks futures og valutaprodukter over hele kloden.

(20 eller over) som prisforskjell - i.

Konstruert for å kjøre på alle handelsplattformer!

Det er enkelt og det har eksistert en stund og det er en vinner til en super lav pris. Teknisk analysebasert dagshandel, det er uten tvil det sikreste, og det er relativt stressfritt. Det eneste som et grafikkort i en handelscomputer vil bli brukt til, er å gjengi skjermen. Å eie en mus som er responsiv og gir mulighet for et raskt og nøyaktig klikk, kan virkelig bidra til å gjøre din handelskarriere mer vellykket. Hvordan skal programvaren for dagshandel fortsette med den lange posisjonen?

Endelige Raske Tanker

Det er imidlertid viktig å huske at dagshandel er ganske håndterbar av de fleste datamaskinoppsett på mellomnivå. Heldigvis er det mange fantastiske bærbare datamaskiner med fantastiske batterier som varer i over 10 timer. Noen mennesker liker å ha flere skjermer, da det gjør at de kan spore forskjellige aksjer og tekniske indikatorer samtidig. Det kan også utfylle utgangen på grafikkortet.

Hype eller nødvendighet? Dette betyr at du vil være sikker på at du får et skjermstativ som har ELBOWS! Derfor kan du si at en prosessor med flere kjerner består av flere små prosessorer som er pakket inn i en brikke.

hvilken Harddisk

Hver seriøs dagshandler bruker en spesiell plattform for å kjøpe og selge. Det er riktig, det gir ingen forbedringer i Octane- og JetStream-testene, og bare 7% i WebXPRT-testen (som faller til 2. )En datamaskinsystem for dagshandler er best tjent med en robust, ikke-nonsens hovedkort-chock full av maksimale overføringshastigheter og overlegen effektivitet. Jeg måtte velge hver hovedkomponent selv, tilpasse og montere den på egen hånd. De som holder mange diagrammer og programmer åpne samtidig, vil imidlertid ha fordel av å ha 16 eller til og med 32 GB.

Jeg kjenner også datamaskiner som hjelper handelsmenn som vil ha en avansert datamaskin med spesifikke oppsett. GRAFISKE KORT Hvis du planlegger å bruke flere skjermer, vil du ha et sterkt grafikkort. Selv om det er mulig å handle fra din iPhone eller bærbare datamaskin, krever seriøs dagshandel generelt en rask PC med flere skjermer. Du vet sikkert nå, jo flere giga- og terabyte du har til rådighet, jo flere programmer kan du lagre. Du kan vanligvis montere opptil 3 skjermer på ett stativ. Land, dette er grunnen til at handelsmenn som ønsker å handle i dagmarkedene for det meste handler på heltid, noe som innebærer at de ikke har en jobb å delta på. 00, og du trenger bare en. Et handelstastatur kan være nyttig for deg når du begynner å handle med snarveier og tastetrykk. Etter å ha hørt vårt svar ble han overrasket over enkelheten med oppsettet og hva slags penger du kan tjene på dagshandel.

Hvor skjermvalget ditt betyr noe, er imidlertid når det gjelder oppløsningen. Hvis du KUN bruker den bærbare datamaskinen for handel, kan det hende det ikke er behov for massevis av lagringsplass, med mindre du lagrer kartbilder og slikt. Men ved å bruke et automatisert system vil de avverge slike hendelser og la den gjennomføre planen konsekvent uavhengig av tidligere tapte handler.

Ups

Mye varme vil bli generert, og hvis den ikke blir avledet effektivt, vil CPU-en din til slutt bremse for å unngå overoppheting. Resultatene for grafikkortene våre viser oss at det er litt spredning her, M2019 og GTX 1060 har overlegen 2D-grafikkytelse. Når det gjelder mobiloppsett, må du tenke på å få USB-skjermer. (Dette spørsmålet kommer til å a) preferanse og b) skrivebordseiendommer.

Jo flere programmer og diagrammer du har åpnet samtidig, jo mer RAM vil bli brukt opp av systemet. Ved å bruke 'kjøp ryktet, selg nyhetene' Forex trading strategi til fordel for deg. Beslutningen om å kjøpe en sikkerhet basert på rykter og deretter selge den når USA, New York, New York City, handelspult med datamaskiner og installasjon anbefales via Docker, men manuell installasjon støttes også. Så hvis vi ser på ytelsesnivåene på grafikkort for en handelsdatamaskin, hvorfor hvorfor bry oss om å se på 3D-ytelse? Se etter et kort med dedikert GPU på 2 GB +.

Du bør kunne bytte øyeblikkelig mellom to tilkoblinger i tilfelle nettverkssvikt. Ovennevnte er et eksempel på arbitrage der handelsmulighetene er kortvarige. Spillcomputere fungerer ofte spesielt bra for handelsmenn, fordi de fokuserer på grafikk og kjører store programmer som ligner på størrelse med handelsprogramvare. Noen kjennetegn ved god dagshandel-programvare: Denne datamaskinen med flere skjermer inkluderer 8 skjermer for denne LAVE prisen! Selv om vi sier at grafikkortet påvirker disse testene, er det ikke noe logisk mønster. Som jeg først nevnte, er PCen etter 3 år nesten verdiløs.

Generelle Konklusjoner Og Anbefalinger

3.280 dollar Intel Core i9 9900X 3. Historisk volatilitet, for å tjene på trender, plasser kjøpsbestillinger med intervaller over fastsatt pris, og selg ordrer under angitt pris. Men de er ikke viktige. Og ikke bare på grunn av navnet. Det er et bredt utvalg av veggfester og skrivebordsmonter som du kan velge mellom for å få skjermene dine til å konfigurere akkurat slik du vil. Det er fordi Tradestation ikke er designet for å dra nytte av dual-core prosessorer ennå. Dette er vanligvis et av de minst fleksible alternativene, men kan være egnet for et par skjermer. Imidlertid vil du sannsynligvis få utfordringer hvis du vil handle mens du er på farten.

Og mens du kan handle på farten fra telefonen eller nettbrettet ditt, kan det være lurt å vurdere å utstyre deg med mer stasjonær maskinvare. Men gjenværende verdi av den 3 år gamle handelsdatamaskinen vil være rundt 30% av den opprinnelige prisen. På denne måten kan du enkelt bytte oppsett hvis datamaskinen din svikter deg.

Tusen takk alle sammen! Registrer deg for et av abonnementene våre og opplev kanten av handel med profesjonelle. SSD-harddisker SSD er topp moderne. Hvilken tidsramme skal du handle? Bruken av mobilapper i online shopping https: Si at programvaren identifiserer at ABC har anslag på kr62. På samme tid, hvis du leter etter perfeksjon og ikke ønsker å ta noe til en sjanse, vil det alltid være en god idé å utforske 4K-oppløsningen. En aksjehandelsdatamaskin skal være pålitelig og pålitelig, og et hovedkort av høy kvalitet er sentralt i dette konseptet.

Day Trading Datamaskinanbefalinger

Hvis du vil bruke det til spill, er ikke PNY et godt skjermkort, nVidia ville vært bedre. La oss nå se på 3D-testresultater. Krever daghandelsstrategien din nyheter, diagrammer, Nivå 2-data, eksklusiv tilkobling til bestemte markeder (som OTC), spesifikke datastrømmer, etc.

Hovedkort er en av de mest kritiske enhetene for en maskin, og de beste dagers handelsdatasystemer har de beste. For å dra nytte av den lave prisforskjellen på en børsnotert andel i flere markeder, er samtidig kjøp (til en lav kursbørs) og salg (til et høyt prismarked) mulig for gevinstmuligheter og er en av de ofte fulgte strategiene ved bruk av dagshandel programvare. Følelser som frykt eller spenning fører til for tidlige trekk eller nøling, noe som påvirker handelsstrategiene og resultatene deres. Tabellen nedenfor viser deg de siste datamaskinkravene på dette tidspunktet for å kjøre Thinkorswim-plattformen. Som en bonus vil jeg vise deg 6 kule handelsdatamaskiner og gi en detaljert sammenligning, inkludert kostnader, fakta og forslag. Nei, for å investere trenger du definitivt ingen ekstra datamaskiner. Når du ser på dataene dine på skjermen, hvis det ikke er sanntid, kommer du til å savne noe på et tidspunkt. En aksjehandel er ikke som noen gammel datamaskin.

 • Den beste datamaskinen for dagshandel er datamaskinen som passer dine behov.
 • Prosessoren eller CPU-en på en datamaskin er i hovedsak hjertet i systemet, det er ofte direkte ansvarlig for hvor raskt datamaskinen din kjører, ettersom så mange datatestingspakker har mange CPU-referanser.
 • Du kan doble minnet til 32 GB for mindre enn et par hundre dollar.
 • Endelig er det opp til deg.

Grafikkort

Hvis du vil ha den beste datamaskinen for handel med bitcoin som å begynne å handle Bitcoins på din Apple bærbare eller datamaskin, er det flere utmerkede Bitcoin lommebøker du kan prøve. Her er et bilde han delte på twitter: Trading PCs Ett av systemene mine tjener gode penger på trender av futures, også selger jeg systemene mine, men jeg selger aldri den hemmelige sausen, men jeg selger i det minste en variant av den, den tjener bare ikke så mye penger som parametrene mine. Å sette opp to skjermer fra begynnelse av vil tillate deg å konsentrere deg om handelsbeslutningene dine i stedet for å miste dyrebar tid på å klikke mellom vinduer. Basert på din nåværende beliggenhet, kan intensiteten til følgende anbefalinger variere fra et enkelt "hopp hvis ikke aktuelt" til et "må ha". Dette oppsettet kjører en 28 tommers skjerm, og tre ytterligere 24 tommers LCD-skjermer.

 • Nedenfor finner du de anbefalte minimumskravene for en dags desktop desktop eller laptop.
 • Dette vil imidlertid bety at en person som overvåker systemet, trenger å vite når han skal gripe inn og når han skal la ting være.

Om Admin

Med billig mener jeg "ikke dyrt", men veldig høy kvalitet. Sidene, finn de beste handelsideene og markedsvarslene fra DailyFX. Beste datamaskin for valutahandel De fleste papirlommebokseneratorer genererer bare bitcoin og avledede mynter. I kjøperguiden deres forklarer de hvilke merker de bruker til komponentene sine og hvorfor. Hvis du skal bruke kr2.000 samlet, er det et must å se bak gardinene før du kjøper. Få cryptocompare-appen, resultatet er at kriminelle er i stand til å hente ut produksjonskostnadene fra bitcoin-gruveprosessen, noe som gjør bitcoin-gruvedrift nesten uendelig mye mer lønnsomt for lovbrytere enn lovbrytere. Det er her de mobile USB-monitorene kommer godt med. Jeg har tapt antallet ganger folk har "fortalt" meg:

Lar deg ta vare på armene og skuldrene. Hvis du har ekstra budsjett, kan du vurdere å utforske høyere oppløsninger som 2556x1440 eller 4K (3480x2160). HVILKEN HARDDISK Datamaskinens harddisk er der alle dataene og programmene dine oppbevares. I dette tilfellet anbefaler jeg å bruke GT 710-kort, de er billige, lave strømuttak, kan fås i passivt avkjølte (stille) konfigurasjoner og tilbyr mer enn god nok 2D-ytelse for dine handelsprogramvarebehov. PC-er gir vanligvis mer tilpasning og oppgraderinger, men bærbare datamaskiner kan også ha gode spesifikasjoner.

Internett-tilkobling

For Falcon Trading Computers for de beste handelsdatamaskinene. Det er utrolig irriterende å ha et høyt datasystem ved siden av deg når du handler med handel i 8 timer om dagen! Selv om DSL kanskje er dårligere enn hovedtjenesten din, vil den fremdeles tillate deg å handle. Ytterligere piksler gir høyere klarhetsnivå og lar deg få plass til flere vinduer på en enkelt skjerm. Spørsmålet gjenstår om det er behov for det, og også for detaljhandlere.

Dette er viktig fordi handelsmenn ofte har mange diagrammer og programmer som kjører samtidig. Neste ekstern beliggenhet? Den eneste forskjellen i en handelsdatamaskin og en som du bare kan løpe ned til din lokale Best Buy og plukke opp, er datamaskinens evne til å støtte flere skjermer. Det er motto for vÅrt nye programvaresystem., det er mange sikre nettrapporter om at en dagshandler kan gi en fortjeneste på 10 prosent hver måned, eller nei, vent, det er 18 prosent per måned eller. Automatiserte handelsroboter reagerer generelt raskere på endringer i markedet.

Trade

RAM måles i gigabyte, eller GB. En slank, lett ytelse bærbar PC med et skjerm uten grenser. Sjekk menyen for mellomtoner og avanserte versjoner Når du klikker på "Legg til min Amazon Cart", vil programvaren min automatisk opprette en handlevogn med alle delene som allerede er i handlekurven. Noen få billige ting og ett stort kostnadselement. RAM eller minne er der de åpne og aktive filene og programmene dine lagres når de er i bruk. Denne testen måler hastigheten som RAM-en kan nås og skrives til på systemet. Jeg vil foreslå at to skjermer er nok til handel.

Det kan også hjelpe med å decluttering skrivebordet. Spiller det noen rolle hvilken jeg velger? Det sterkeste kortet i 2D- og 3D-testene er GTX 1060, men det gir et av de dårligste resultatene her.