50 måter å tjene penger på: Inntekter fra fritiden

Bare unngå de lavtbetalte.

Bli med på adresselisten vår for å finne ut flere måter å tjene og spare penger med lite tid og krefter. Hvis du noen gang er på rett sted til rett tid, eller bare tar en virkelig god smekk, kan du tjene penger på bildene dine. Velg tilbudene dine før du sjekker ut, send deretter inn et bilde av kvitteringen og få betalt via Venmo, PayPal, eller innløs for gavekort. For å blidgjøre avtalen tilbyr Rakuten og Dosh begge registreringsbonuser til en verdi av henholdsvis kr10 (Rakuten) og kr5 (Dosh). Å komme ut av en lønnsslipp for å lønnsslippsstil. Du kan publisere arbeidet ditt og tappe inn et stort publikum av kjøpere, spesielt hvis boken din løser et problem på en unik måte, eller du kan markedsføre deg til toppen av listene. Be om en økning - Å be om en økning kan være den beste måten å tjene ekstra penger på den nåværende jobben din, ettersom arbeidet er det samme og du sannsynligvis ikke vil legge til flere timer på arbeidsuken. Registrer deg på dem og sjekk begge nettstedene før du handler hvor som helst på nettet!

Har du ikke noen skjulte talenter? Upwork - Med Upwork kan du opprette en profil og by på jobber som oppfyller kriteriene dine. Tross alt er en manns søppel en annens skatt. Registrer deg så kontakter de deg. Dette er reelle måter å tjene penger hjemmefra. Ta en titt for å se hvilke lokale turfirmaer som finnes i byen eller nabolaget ditt.

Mange store banker samarbeider med high street og nettbutikker for å tilby cashback når du bruker penger i bestemte butikker.

Lei ut bilen din med Turo. Måter å tjene ekstra penger på. En del av å være finansielt ansvarlig er å vise at du bryr deg om pengene dine. Du kan alltid starte lokalt med venner og familie og utvide derfra. Si for eksempel at du har en balanse på 10.000 dollar:

 • Du kan vurdere å starte en YouTube-kanal vlog.
 • Hvis du leter etter raske kontanter, kan du vurdere å selge varer rundt om i huset ditt, inkludert CD-er, DVD-er, spill eller bøker på nettstedet Decluttr.
 • En bakgrunnssjekk er også nødvendig.
 • Vær oppmerksom på at noen byer blir oversvømmet av sjåfører, så sørg for å gjøre litt research på hvilken du kan registrere deg i ditt område.
 • Bruk talentet ditt som forfatter, poet, artist, musiker eller kokk for å tjene penger på å vinne og vinne konkurranser.
 • Selvfølgelig bør du være forsiktig med hvem du vil låne bilen din til.
 • Alle slags temaer er mulige... naturlig legning... teambuilding... maleri... dans... vekttap... skriving... winetasting... selvforbedring... yoga... og så videre.

Ulver Er Overalt

Du kan også være en kilde til informasjon (eller underholdning) for omtrent alt som interesserer deg. Du får poeng som legger opp til Amazon-kuponger for dine bidrag. Liker du å se videoer på fritiden? Du kan øke bunnlinjen ved å redusere varme- og kjølekostnadene.

 • Begynn å tjene penger ved å bruke din indre Picasso til å bruke!
 • Superegoet blir dannet senere i livet for å balansere ID-en.
 • Med fremveksten av peer-to-peer utlån nettsteder som Prosper og Lending Club kan du bli en investor og tjene penger på lånet du ga.
 • Når du har fått betalende kunder, er det noen viktige strategier du kan bruke for å beholde dem.
 • Du må sjekke ut hele intervjuet i artikkelen Hvordan bli bokholder.

Ta En Bilvask

Det er en enkel måte for en dyrevenn å tjene noen ekstra kroner på noe de allerede elsker. Bli med i et tilknyttet nettverk (Amazon har det bra) for å tjene penger når noen kjøper produktet ved å gå gjennom nettstedet eller bloggen din. Dette betyr at du aldri trenger å gaffle over en eneste krone for å lagre produktene dine eller opprettholde varebeholdningen.

I tillegg online markedsplasser for frilansere, for eksempel Fiverr. Derfor ønsket jeg å lage en spesiell liste bare for tenåringer og studenter. Når du handler på nettet, er det de fleste ikke vet at du kan tjene penger på det mens du bruker. Hvis du ikke er bekymret for å være sentrum for oppmerksomheten, kan du vurdere å registrere deg for et byrå som TV eller film ekstra. Markedsfør tjenestene dine til ditt sosiale nettverk og lag et nettsted som viser tjenestene og arbeidet ditt.

Nei, ikke å spille banjo eller gitar, selv om det ikke er noe dårlig læresid!

Mer fra Hvilken?

OK, så tydeligvis trenger du noen ganske seriøse tekniske koteletter for å få dette til, men det kan være en veldig verdig innsats. Gjennomføre grundig internettforskning som en Leapforce At Home-agent. Hvis det kommer en fin liten storm, kan du lage en Facebook-status og merke alle i nabolaget ditt. Så tjen en liten kommisjon når folk reagerer. Å bla sider, eller prøve å gjøre det, er noe jeg nylig har fått til.

Legg Inn Konkurranser Som En Kontantstøtende Hobby

Du vil få mest mulig penger for din gamle elektronikk fra nettsteder som Decluttr og Gazelle. Preply - Tjen kr15 i timen og oppover språkveiledning. Preples publikum på mer enn 150 000 studenter. Buddytruk - Tjen opp til kr40 i timen for å hjelpe naboer å pakke og flytte over byen. Din arbeidsgiver kan tilby en FSA, som lar deg dekke medisinske utgifter som ikke er betalt med skattefri forsikring.

Et garasjesalg er kanskje ikke din stil, eller kanskje har du bare noen få veldig fine ting du vil selge. Du kan sette opp en butikk på Etsy gratis og begynne å selge hjemmelagde og vintage varer! Bare åpne et nettsted, klikk rundt og få betalt. 5 millioner til medvirkende artister i fjor! Her er noen av mine favoritt-enkle måter å spare på uten å endre livsstilene dine på en drastisk måte. Hvis du vil vite hvilke, kan du sjekke rapporten vår om de beste jobbene for personer over 50 år. Visitanos en facebook, hvis du liker lyden av dette, kan du prøve den gratis prøveperioden. Se videoen nedenfor Nyt :). Det er ingen hemmelighet at internett kan være et slikt cesspool, men det er mange legitime måter å tjene penger på å jobbe online hjemmefra eller bare på din egen timeplan. Brukere kan opprette jobbvarsler, lagre jobber, legge inn CV-en og til og med søke jobber alt innen ZipRecruiter.

Vil du ha en bit av kaken? Bli en Facebook-sertifisert profesjonell og hjelp selskaper med å planlegge annonsekampanjer. Hjelp dine venner, bekjente og naboer med å vaske bilene sine mot betaling.

Max

Vil du tjene kr110 per år for å bokstavelig talt ikke endre noe i livet ditt? Det er nå selskaper som vil betale deg for å se på TV. Du kan også bruke Amazons hjemmetjenester for dette, eller du kan lage din egen enkle webside med én side å annonsere. Prisene varierer ut fra størrelsen og vekten på gjenstandene, sammen med avstanden til reisen.

Ta undersøkelser online. Som du kan si, er jeg en stor tro på at det å lære nye måter å tjene penger helt kan endre fremtiden din til det bedre. Instruktører lager kurs for mange forskjellige emner. Fang sjefen din når hun er i godt humør, men ikke la henne få vite at du vet at hun er i godt humør. Jeg fikk kr43 bare for å kjøpe ting jeg uansett skulle kjøpe. Det er bedre enn å kaste det i søpla, ikke sant? Lær mer om det på HouseSitter.

Vi lever i en tid med den forhåndslagde iTunes-spillelisten, men det er fremdeles rom for hendelsene som krever en live DJ. Tilby småskala catering, dessertservering eller tilberedning av måltider for venner, familie og andre! Ingen skjulte avgifter og helt gratis! Enten du er en ekspert eller en nybegynner, kan du begynne å lade for tjenestene dine nå.

Er det ikke fantastisk hvordan du kan tjene ekstra på søppelposten!

11 enkle og smertefrie måter Tjen eller spar penger på det du allerede gjør

Du kan også gi plasma. Tjen penger ved å snu møbler. Har du en DSLR som bare satt i skapet ditt og samlet støv? Hvis du ikke spør, hvordan vet du hva som vil skje? Du kan bli med i dine lokale grupper eller sjekke ut forumene i ditt område og se hva andre eksperimenterer med.

Legg Inn Online Konkurranser Og Gaver

Kan også tjene penger på ting du allerede har mens du leter etter din neste penger å tjene penger. Velvære… kondisjon… naturlig helsevesen… de har følgende over hele verden. Noen apper du kan bruke inkluderer: Analysia - Det tar rundt 15 minutter å fullføre testene. Jeg hadde hendene fulle selvfølgelig, babyene mine vokste til småbarn, en treåring i førskolen og en to-og-et-halvåring som jeg for tiden er hjemme hos. Magasinselskaper er alltid på utkikk etter steder som kan brukes som bakgrunn for fotoshoots - se nettsteder som Beach Studios og Location Works for informasjon og for å registrere hjemmet ditt. Sjekk ut jobbsiden på eNotes, eller bare gå til favorittutdanningsforlaget eller selskapet ditt og spør om de leter etter lærerforfattere. Gå deretter til vår aktive konkurranseside for å delta i andre gratis konkurranser som vi har funnet.

Send inn dine tomme skriverkassetter til kontorrekvisita butikker som Office Depot, Staples, etc. Det krever bare litt plugging på sosiale medier for å få de første besøkende, og det er mange måter å tjene penger på nettstedet ditt. “Toluna, Ciao! Hvordan vil du at noen få dollar skal dele tankene dine? Bare skriv inn strekkoden, så vil Decluttr fortelle deg hvor mye de vil betale deg for den. Det er mange nettsteder der ute som du kan registrere deg for og tjene ekstra penger raskt.

The Simple Math of How Rich Richer. Klikk på play for å lytte:

Det er litt mer informasjon her! Du tenker kanskje, "Vel, jeg er ikke rektor, så jeg kan ikke skrive for deg. "Avhengig av hvor mye tid du har, kan dette sidetilværet til og med bli en spillejobb på heltid.

Det er gratis nedlastbare fitnessapper for telefonen din som er villige til å betale medlemmene sine for å trene! Registrer deg som utgiver på Awin-nettverket, sjekk tilbudsbloggen deres eller bla gjennom selgerlistene for å finne noe du tror vennene dine ville være interessert i, ta tak i tilknytningslinken og del den. Den høyt rangerte InboxDollars-appen betaler deg for å bruke kuponger.

 • Getaround er delingsøkonomiens svar til utleiebyråer.
 • Dette er tjenester som krever menneskelig samhandling.
 • Du kan tjene opptil kr24 per time ved å transkribere lyd til tekst.

Se Salgsfremmende Videoer

Velg et spesifikt emne du vil skrive om med et forretningsmessig tankesett. Affiliate markedsføring er der jeg tjener mesteparten av pengene fra bloggen min. Deliveroo - europeisk app-drevet matleveringstjeneste. Du kan finne fleksible jobber med å rydde opp i hus for å tjene ekstra penger, eller til og med tjene seks figurer som rydder opp i kriminalitetsscener hvis du ikke er ujevn! Se dette innlegget for annonsenettverkene jeg anbefaler.

Har du en blogg, eller planlegger du å starte en? Betalingen er kr10 per test. Bruk koden FLEXLIFE for 30% avslag. Denne har eksistert en stund, og den er fortsatt gyldig i dag. Enkle jobber inkluderer hengende gardinstenger eller bilder, utskifting eller installasjon av lysarmaturer eller takvifter og vasking av vinduer. Uansett hva du går med kommer ned til hvor godt du kan selge.

Reparer Datamaskiner

Hvis du har et eksisterende nettsted, kan du sjekke ut tilknyttede programmer, for eksempel ShareASale, som lar deg tjene penger på annonser og andre tilknyttede tilbud. Og det er ikke nødvendig å være nervøs for å gjøre en slik endring av W-4. Siden det er en online bankkonto, tilbyr den en høyere rente på en sparekonto enn du sannsynligvis vil finne fra en fysisk bank. Mystery shopping kan være en god ide hvis du kan holde deg selv på budsjettet og stable butikkene dine for mer fortjeneste.

Vi testet åtte av de mest populære appene for å utforske hvor mye du kan forvente å tjene.

Spill kan være en lukrativ spillejobb når du bygger en jevn følge på Twitch, go-to-stedet for spillere. Guides, nyhetsfunksjonene lar deg følge med på inntektsrapporter og store overskrifter som påvirker hele det amerikanske markedet. Dette er litt mer komplisert og involvert enn å donere blod, men du vil ikke få mye mer enn å donere blod. Jeg vil ikke lyve og si at det er enkelt, men det kan gjøres hvis du er villig til å jobbe for det. Hvis du har dyp kunnskap om noe emne, kan du dele dem med andre mennesker som ønsker å ha dyp kunnskap om det også. Leiligheter kan være dyre. Nullteknologisk kunnskap nødvendig!

Konkurranser

Du kan absolutt annonsere dette på egen hånd. Så ha et hagesalg, vær avhengig av kurs. Om bi, jeg trente først modellene ved å bruke hver dags TA som prøver med prisdata som etiketter. Noen av de sunne aktivitetene du får betalt for inkluderer: Elsker du trearbeid på fritiden? Registrer deg som vert for å tjene deig ved å lage mat og servere måltider til gjestene i ditt hjem. LiveCoach - “Verdens største coachingsplattform. Du kan finne massevis av datainnføringsjobber på steder som FlexJobs. Jeg ser at Amazon alltid ansetter for denne typen stillinger.

Shopper Fortrolig

Hvis vennene dine forteller deg at de skulle ønske at de hadde håret ditt, kan du ha en inntektskilde som vokser rett på hodet. (Det er #freemoney :) Så hvis du leker med ideen om å pakke kammen og saksene og dra på varmere klima, kan du være i hell. Mange travle mennesker vil med glede betale noen for å finne og bestille det beste hotellet for dem, organisere transport og få noen morsomme ting å gjøre i destinasjonen deres. Flere nettsteder betaler brukere for å gjøre forskjellige ting fra å søke på internett til å spille online spill. Hold skatteregningen så lav som mulig ved å kreve utgifter til virksomhet og lekser. Det hele er en del av den voksende delingsøkonomien som lar folk spare penger mens andre tjener det. Når folk kjøper via lenken din, tjener du en liten provisjon.

Du kan til og med bruke Ibotta til en rekke online shopping-satsinger. Som taskee ber du om oppgavere. Du kan tjene penger på blogging. Du kan tjene penger raskt på å gjøre dette. Pensjoner, vanligvis, jo lenger undersøkelsen er, jo flere poeng kan du tjene. Det er åpenbart risikoen for ekle bivirkninger, men selskaper som Trials4Us kan betale rundt 1 000 pund per prøve. Hvis du er hjemme med barna, hvorfor ikke starte et barnehage hjemme.

Airtasker er et nettsted der folk kan legge ut oppgaver de ikke vil gjøre eller trenger hjelp med.

Leie Av Bil

Finn for eksempel en anstendig logo-designer og deretter svare på jobber på Upwork eller til og med lokale rubrikkannonser. Du vil ikke tjene en formue, men det er en av de enkleste måtene å hente inn litt ekstra penger på. Begge er de perfekte jobbene for netter og helger. Lær mer om denne ideen ved å lese mine aluminiumsbokser som kan samles inn. Sett opp en profil på hver for å få tilgang til flest familier i ditt område. Ninjatrader-handelsplattformanmeldelse, kostnadene for hyppig næringsdrivende vil trolig være lavere hvis kunden går over til prising per pris fra fast rente. Sørg for at du tilbyr referansene dine, og at du har all nødvendig informasjon hvis Fido blir skadet eller syk.

For deg som ikke trenger en pause fra barna, se på å være leirinstruktør. Airbnb tilbyr et alternativ for å bestille opplevelser i ditt område. Sjekk ut denne listen over virtuelle assistentfirmaer! Mange mennesker begynner å sitte på ungdomsskolen, men det er ingen grunn til at studenter og andre unge voksne ikke kan være med i spillet, spesielt hvis du har naboer eller pårørende med små barn. Seo online jobber, for å komme i gang kan du ta Moderation Gateway-opplæringen det sosiale elementet anbefaler. Bruk kjøretøyet ditt til å annonsere for andre. Åpne en bankkonto med utvalgte banker for å tjene en rask kontantbonus. Min mann og jeg bruker ett kredittkort på alt fordi jo mer du bruker jo flere poeng samler du. Kjøpte noe bare for å innse at du ikke skulle ha det fordi du ikke egentlig trengte det?

Noen av de enkleste pengene jeg noensinne har tjent har vært gjennom påmeldingsbonuser med kredittkort. Du trenger en ren kjørerekord, en ganske ny bil og autorisasjonen til å jobbe uansett hvor du bor. Hvis du har utdanningsgradene som kreves for å undervise i offentlige skoler, private skoler eller høyskoler, er det ingen mangel på nettbaserte skoler som kan bruke din hjelp. Du vil ikke kunne selge kortet for pålydende verdi, men du kan få så mye som 90% av den verdien.

Selg På Utdannelsen Din!

Hit opp garasalg, Craigslist og sparsommelige butikker. Påmelding til flere undersøkelsessider vil hjelpe deg med å tjene mest mulig penger. For eksempel kan Trim forhandle om kabelregningen din, finne abonnementer som du sannsynligvis bør avbryte, og til og med finne deg en rimeligere bilforsikring. Men faktisk jukser de deg ut av dine hardt opptjente penger. Hvis du er ute etter penger, kan du prøve en ecoATM.

Akkurat som med en sjekk- eller sparekonto er pengene dine FDIC sikret, det er ingen månedlige serviceavgifter, og du kan få tilgang til midlene dine når som helst. Jeg syntes grensesnittet virkelig klønete og forvirrende, men kanskje jeg burde prøve Cafepress og Zazzle. Det er et markedsundersøkelsesfirma, kalt “Small Business Knowledge Center”, som vil ta søppelposten og gi deg et forhåndsbetalt Visa-kort. Noe av det beste på eToro er CopyTrader-funksjonen. Ladonna drev sin egen lønnsomme barnehage og viser deg hvordan du kan gjøre det samme, sammen med all informasjonen du trenger for å komme i gang. Hvis han kunne komme der ute og prøve å gi seg et navn på å klippe gress og til og med ha egne visittkort, hva er det som stopper deg? Det anbefales ofte å spre midlene dine over et bredt spekter av investeringer av denne grunn.