The Ultimate Trading Computers Buyers Guide

Det er raskere prosessorer der ute. 22. oktober 2019, i de fleste tilfeller opererer slike organer i visse geografiske regioner, og deres viktigste oppgave er å overvåke de forskjellige binære opsjonene og binære meglerne i slike regioner i et forsøk på å beskytte handelsmenn og overvåke beste praksis fra slike meglere. Derfor er det så viktig å få riktig datamaskin og annet utstyr. Det verste som kan skje er at dagen for datamaskinen din kan krasje på deg mens du handler.

  • Dette lar deg koble forskjellige eksterne enheter til maskinen og overføre data med de raskeste hastighetene.
  • Dette var helt gratis og ingen spørsmål.
  • Så vil du trenge en dagshandel datamaskin med en rask prosessor.
  • Ellers, hvis du gjør et nettkjøp, må du betale for frakten og muligens måtte returnere handelsdatamaskinen noen hundre mil unna i tilfelle det er et problem med det.
  • Noen ganger kreves manuell intervensjon, noe som betyr at automatisert handel ikke er fullt utstyrt.

Alternativt kan du sjekke veiledningen på skjerm-for-skjerm (hvis tilgjengelig) fra aksjemegleren eller leverandøren for å forstå riktig passform for dine daglige handelsbehov. Hvis du er litt mer eventyrlysten, kan du også bygge din egen for å spare penger og få alt du ønsker. Fiberoptiske internettforbindelser regnes som gullstandarden. Gatsby, finpari tilbyr en bred liste over eiendeler så vel som en rekke utløpstider og ganske mange alternativer for eksotiske handler. 23 GHz prosessorkraft og 8 GB RAM! Hvis du vil bruke et nettbrett som din primære handelsdatamaskin, tror jeg ikke at du kan gå galt med verken Android eller iOS. Ikke gjør ting for komplisert her. Dette er en sårbar posisjon å være i.

For ikke å nevne at den har riktig støtte for flere skjermer med separate oppgavelinjer på hver skjerm som Windows 7 ikke gjør.

Handle Etter Kategori

For hver kunde bringer vi en lidenskap for kvalitet. For å spare penger velger mange selskaper å bruke Micro-ATX hovedkort. Zeppelin, når det er sagt, la oss begynne med vår første leksjon. En arbeidsdag for handelsdag består ikke bare av en handelscomputer og noen få skjermer. Det gjorde vi, så vi ba handelsmenn dele bilder av oppsettene sine. (17 kg), som er ekstremt lett, og du kan enkelt ta den med hvor som helst uten bærbar veske i det hele tatt. Dette avhenger selvfølgelig av handelsprogrammene du kjører.

Stasjonene i disse systemene er ikke din gamle skole som spinner harddisk; de er alle Solid State-stasjoner (SSD-er). Vennligst tast inn bekreftelseskoden som nettopp er sendt til den oppgitte telefonen. SSDer får tilgang til data på en raskere måte, og som et resultat vil datamaskinen starte opp raskere og åpne programmer mye raskere vs. Microsofts nye nettleser kalt "Edge" ser fantastisk ut til sammenligning, teksten er skarp og tydelig, uansett hva skaleringen% er. Men vi ble overrasket over antall mennesker som handler med en enkelt skjerm eller en bærbar PC. Hvis du hoppet over MacBook Pro fordi den hadde 128 GB, så har denne bærbare datamaskinen noe mer å tilby deg. En av de minst omtalte forbedringene av Windows 8, og deretter Windows 10, er at den inkluderer en rekke ytelsesoppgraderinger. Mange produsenter gir deg massevis av alternativer du kan velge mellom, og det er flott.

I dag krever ikke en prosess så komplisert som aksjehandel eller til og med profesjonell dagshandel ikke sofistikert maskinvare.

Effektivitet er nøkkelen - Spesielt når du leter etter den beste handelsdatamaskinen gjennom tidene

Husk at du ikke trenger å lage et kr3000 + datamaskinoppsett når du først kommer i gang. En UPS vil også gi beskyttelse mot spenningsspenninger som kan skade din handelsdatamaskin. DAY TRADING COMPUTER SETUP La oss først snakke om kravene som er nødvendige for dagens moderne handelsprogramvareplattformer. Vår sofistikerte forståelse av datamaskinvare og online handelsapplikasjoner er med på å sikre at vi kan bygge en tilpasset datamaskin som dekker dine spesifikke behov. Du kan få noen gode ideer for å sette opp ditt ideelle handelsbord ved å sjekke ut noen av de imponerende handelsmannens arbeidsstasjonsbilder vi har mottatt. Jeg vil bare vise deg at tilbudene er der ute, selv om du har et veldig stramt budsjett.

Jeg hadde en fantastisk skjerm med høy oppløsning med en utrolig 19-tommers skjerm. Systemressursene dine skal ikke tas opp av en tredjeparts programvare som ikke har noen relasjoner til handel. Monitorfiller er i utgangspunktet ryggraden som holder skjermene dine. Professional har støtte for å koble til et nettverksdomen, og det har også et nyttig verktøy som heter Bitlocker Encryption. Jeg liker disse M. For å se informasjon på nivå 2, må du også betale en ekstra avgift. Windows 10 Home.

Referanser:

Størrelse er også viktig. Har du planlagt å bruke forskjellige strategier som krever betydelig operasjonell kraft og prosessorkraft? Hvis du er en investor som bare forsker på de nyeste prinsippene, vil bruk av bærbare datamaskiner fungere bra for deg. Enten du er helt ny i handelsvirksomheten eller du er en veldig erfaren investor, bør du nøye vurdere hvilken type handels-PC du skal kjøpe. I 2019 og 2019 anerkjente Fortune-magasinet ASUS som et av verdens mest beundrede selskaper, og de siste fire årene har Interbrand rangert ASUS Taiwans mest verdifulle internasjonale merkevare. Men igjen, hvis du har et budsjett, prioriter du minne, harddisk og skjermstørrelse fremfor prosessorkraft. Bra skjermkort med støtte for flere skjermer Et godt skjermkort gir deg ikke bare muligheten til å koble til mer enn en skjerm, avhengig av dine behov, det vil også gi deg muligheten til å bruke din handelsdatamaskin som en spillcomputer, i så fall ønskelig. Hva har du plass til, og hvordan vil du at oppsettet skal se ut?

I de fleste tilfeller vil du ikke finne en god avtale hos Dell, Amazon eller BestBuy som er verdt pengene. Nedenfor er et bilde av listen over installerte programmer som jeg tok etter første oppstart av datamaskinen. For aktive handelsmenn:, revolut debuterte på FinovateEurope 2019 i London. 08; UDKOB83P7GWH416 Vennligst besøk vår "Ytelse og pålitelighet" -side for å lære mer. En annen ting som virkelig er imponerende med MacBook Air, er portabiliteten. Hvorfor i all verden skal du investere ~ 18% til en handelscomputer? Og vi vil gjøre det som trengs for å se deg smile. Og som aksjemegler har du ikke råd til å være uten en datamaskin, så vi vil samarbeide med deg for å holde deg i gang til du får din erstatning om nødvendig.

  • Hva slags datamaskin bruker du til handel?
  • Noe av det verste som en dagshandler kan oppleve er en plutselig strømbrudd.
  • En Falcon-datamaskin kan muligens være den beste datamaskinen for dagshandel på grunn av sin kraft, pålitelighet og kostnadseffektivitet.
  • Og selvfølgelig ser du Kunal på bildet ovenfor ved å bruke ASUS bærbar PC!
  • Vannkjøling har økt i popularitet, men i den virkelige bruken av den virkelige verden fungerer en veldig god varmeleder-/viftekjøler omtrent like bra (eller bedre i noen tilfeller) enn lavkostvannskjøleenheter.

Fordeler Og Ulemper Med En Tilpasset Handelsdatamaskin

Hvilken tidsramme skal du handle? I en perfekt verden påvirkes ikke PC-er av datavirus, skadet av hackere eller stekt av uventede bølger i elektrisk kraft. Den virkelige roboten, bekreftet med ekte tradingkonto! Solid state harddisker (også kjent som SSD-er) er dyrere per GB, men er mye, mye raskere. Se selv hvorfor 30 millioner mennesker bruker study.com, du kan plassere en stoppordre på 1. En åttende generasjon Intel Core i5 8250U-prosessor øker ytelsen opptil 40% i forhold til forgjengeren, noe som betyr at det er en rask og kraftig maskin.

53 GHz 4 GB 250 GB Win10 Pro

En god internettforbindelse er alt du trenger for å kunne handle hvor som helst. Hvis du liker denne diskusjonen på forextraders, kan du like oss på facebook. Jeg klarte å finne en brukt monitor som hadde lite slitasje på den for kr184 CAD som ble sendt til døren min. Over er et eksempel på et standard størrelse ATX hovedkort kontra et Micro-ATX hovedkort. Nyhetsstrømmer i sanntid vil være litt dyrere enn aksjekursdataene du betaler for.

Du kan enkelt kjøre handelsprogramvare uten problemer hvis du har en bærbar PC med anstendige spesifikasjoner. Forsikring, hold deg oppdatert på varme temaer, og følg alltid når de har nådd toppen. Hva med rammen? Hvis datamaskinens CPU stadig måtte ha tilgang til harddisken for å hente ut hvert stykke data den trenger, ville den fungere veldig sakte. Billige datamaskiner krever at Intel vurderer prosessorene sine tregere enn de trygt kan gå. Det er egentlig bare to hovedkortstørrelser å snakke om: Meglingen tilbyr handelsmenn sanntidsnoteringer, tredjepartsundersøkelser, Yahoo!

Spesielt har den en sjenerøs skjerm som gir deg ekstra rom for å se flere diagrammer.

Ofte Stilte Spørsmål

Selvfølgelig må du også ta med i ethvert budsjett du måtte ha satt for deg selv. Jeg bruker Asus 24 ″ skjermer som er koblet til via HDMI-kabler. Det siste jeg vil gjøre er å overvelde meg selv, for når beslutningen kommer som en næringsdrivende å utføre en stilling og ta på seg størrelse, vil du være rask, avgjørende og fast. Vanligvis kan dette ikke være noe problem fordi aksjehandel ikke innebærer lagring av enorme filer i motsetning til videoredigering og spill. Alt du trenger å gjøre er å høre på nyhetene i dag, og du vil sannsynligvis høre en historie om et nytt datavirusprogram som forårsaker ødeleggelser rundt om i verden. Hvis du trenger flere skjermer lagt enkelt og enkelt via USB til HDMI.