Tjen penger online på Swagbucks

Dette uttrykket kunne ikke være sannere. 10% til 15% er en god tommelfingerregel. Retail arbitrage er kjøp av varer til en lav pris og deretter selge dem på en annen plattform til en høyere pris. Hvis hjemmet ditt ikke er hundevennlig, kan du vurdere å bli hundevandrer.

Midler er tilgjengelige tre dager etter et salg.

Sjekk ut betalte forumoppslag eller forumoppslagjobber som er tilgjengelige på Upwork. Hvis du jobber på heltid som jeg, må du maksimere sideinntektene så raskt som mulig. TaskRabbit er en app som betaler deg for å kjøre ærend for andre mennesker. Du kan jobbe med filer som spenner fra juridisk til bedrift. Virtual desktop blog, skip- og offshore-strukturer for hydrodynamisk ytelse. Du må samtykke i og bestå en bakgrunnssjekk.

Bli En Superstjerne For Kundeservice

Hvilken fremtidig metode vil du velge? Omtrent hver bransje trenger kvalitetsselgere. Markedsfør og selg et treningskurs, eBok eller en serie videoer. Når du mangler tidens luksus, kan det å tjene penger på eller offline virke som en umulig oppgave. Hvis du liker ideen om å starte en blogg, så vet at det bare er 7 blogg-nisjer som får god trafikk og tjener gode penger.

Fin måte å tjene penger på nettet! Husk å bokmerke denne siden og sjekk innom ofte. La oss si at du vil være frilansskribent. Men Boughner begynte raskt å selge raskt med drone-opptak, inkludert inspeksjoner, reklamevideoer for hotell og feriesteder, og til og med overvåking. Denne stilen inkluderer ting som webserier, komedievideoer, pranks, anmeldelser, gjennomganger av videospill og mye mer. Det er standarden innen online virksomhet for å motta betaling og betale andre.

 • Det beste er at det er mer sannsynlig at folk som bruker seng og frokost betaler mer for opplevelsen.
 • Jeg møtte sjefen mamma Danielle Pierce som gjør dette med å tjene over kr400 000 i året, mens hun hjemmeundervisning de 3 barna hennes!
 • Gi tilbakemelding på spor, artister, klær og mer for å hjelpe merkevarer til å ta avgjørelser om hva som fungerer for publikum.
 • Vanligvis vil tilbakemeldingene dine være muntlige, skrevne eller bruke skjermopptaksprogramvare.

Tjen Penger På Ting Du Allerede Eier

Så hvis du ønsker å komme videre økonomisk, er det viktig å spare penger der du kan. Elsker du å få refusjon? Skriv anmeldelser eller anbefaler tilknyttede produkter til leserne mens du skriver om ting du elsker. Nå vil du velge et WP-tema fra et sted som ThemeFest, Elegante temaer, OptimaliserePress eller ta et av valgene mine for de beste WordPress-temaene.

Noen mennesker bruker konsulenter for skatt eller økonomisk rådgivning, mens andre kan betale en konsulent for å lære dem hvordan de skal sette opp og vedlikeholde en hage. Så omfattende ferdigheter i grafisk design er ikke nødvendig, bare et kreativt øye. Jo mer verdi du kan gi, jo mer kan du lade. Med suksesshistorier om hvordan en gründer tjente 6 667 dollar på åtte uker eller hvordan en butikkeier tjente seks figurer som solgte bare ett produkt, er det nok av bevis på at dropshipping er en ekte måte å tjene penger på nettet. Hvis du regelmessig kjøper domenenavn, men ikke bruker dem, kan du alltid prøve å selge dem for en fortjeneste. Søsteren min tok nylig dette kurset, og hun selger produkter allerede! Dermed er det bedre å først få en anstendig trekkraft før du søker på BuySellAds.

 • Her er en oversikt over noen av de beste tilbudene for fantastiske tjenester der du faktisk kan tjene penger bare ved å prøve dem ut.
 • Disse arbeiderne er utstyrt med datamaskiner og programvare for å kunne svare på kundens spørsmål.
 • Å tilby kundestøtte, drive din egen blogg eller teste nye nettsteder er alle gode alternativer.
 • Fordelen her er at gjenstander som er ødelagte eller mangelfulle ofte kan brukes for nesten ingenting, eller til og med helt gratis.
 • Dette er en effektiv måte å markedsføre tjenestene dine, generere potensielle kunder og øke inntektene dine.
 • Denne tjenesten kobler lydbokfortellere med forfattere.

Lag En App

De fleste selskaper tilbyr forhåndsbetalte forsendelsesetiketter som sparer deg for å måtte skrive ut frakt eller gå til postkontoret. Fortelling om lydbok og ebok er i ferd med å bli en trend. Når noen gjør et kjøp, tar Amazon seg av produksjon og frakt. Problemet er at mange bare ikke vet hvordan de skal bygge et publikum eller ikke setter noe fokus på å bygge et publikum. Du kan gjøre alt fra design, grafikk, markedsføring og nettprogrammering jobber fra nettsteder som: Merker ansetter moderatorer (og kundeservicerepresentanter) for å barnevakt merkevarebildet sitt på sosiale medier, svare på klager og sørge for at alle har en positiv opplevelse - så mye som mulig, uansett.

Koble

Det eneste fokuset ditt er å få folk til å fortsette å komme til nettstedet ditt som kan være utfordrende i seg selv. Det er som å ha mange dollar sittende i hyllene og lagret i skapene og samle støv. Hvis du kommer til å gå denne ruten, må videoene dine være så profesjonelle som mulig, så du bør vurdere å investere i video- og lysutstyr, i tillegg til å redigere programvare. La oss se hvor mange apper det er på internett for tiden før vi begynner. Du kan kontakte nettstedene på e-post for å markedsføre tjenestene dine. Det er ekstremt enkelt å investere i forbedring. 89 tilbake i 2019.

Så hvis du har noen av disse, selg den sammen med listen. Og du bygger din autoritet på samme tid. Og hvis du vil lykkes, må du undersøke hva det er snakk om. Du kan enten prøve å selge disse nettstedene selv, eller liste dem på et nettsted som Flippa. Imidlertid vil du også ønske å engasjere deg i de som chatter på strømningene dine.

Selg Skapet Ditt

Beløpet du vil få betalt vil avhenge av nettverket, men vanligvis vil du få utbetalt basert på antall visninger eller klikk. Basert på gjennomsnittet i bransjen, tror jeg kr0. Sørg for å abonnere på vår adresseliste og hold kunnskap om nye måter å tjene penger hjemmefra, spare og investere. De belaster deg på forhånd og lokker deg til å jobbe med dem. Jobben din vil være å svare på spørsmål - de fleste av dem veldig vanskelige, selv med omfattende forskning. Ikke glem kvitteringen! Du må også sette dine finansieringsmål på Kickstarter. Noen gründere lanserer blogger og andre nettbaserte mediesider, og selger deretter annonseringsplass enten direkte til selgere eller via online annonseskript.

Kringkastere kan motta gaver fra seere og til og med få en andel av abonnement og annonseinntekter hvis de når tilknyttet eller partner status. I dette tilfellet må du opprette en engasjerende profil, angi timepris og deretter konkurrere med andre om oppgaver. Du kan også gjøre matlagingsbloggen din til et medlemskapsside. Du må bestå en 20-minutters test for å komme i gang.

Tjen Penger På Nettet Fra Internettforskning

Når eBok er skrevet, kan du begynne å få salg gjennom en grundig automatisert prosess. Hvis du vil lære å tjene mye penger på nettet, må du begynne med å forstå målmarkedet ditt og hvilke plattformer de henger med på. Vår venn Paula Pant på AffordAnything. Hvis målgruppen din ikke er på en liten plattform, er det redusert konkurranse om varen din. Når kunnskapen din er oppe, er det på tide å dra tilbake til frilansingsnettstedene som Upwork og Freelancer for å starte pitching-jobber. Mange frilansforfattere tilbyr både tekstforfattere og bloggskriving blant sine tjenester. I stedet for å bli rullet av trenden, kan du komme deg på båndtvangen, og la trenden hjelpe deg med å tjene penger på nettet.

Kanskje oppdrar du barn og er opptatt av å ikke bruke barnehage. Hva er de beste robotrådgiverne på internett? For å tjene 1 000 dollar denne måneden fra nettstedet, må jeg selge 1 seter. Så lenge e-postlisten din er betydelig, kan det enkelt å leie den ut hundrevis av dollar ved å leie den ut. Å selge fysiske produkter på Etsy er en god mulighet, men du må investere litt penger i materialene for å lage produktene dine. Dette er spesielt nyttig hvis du er engelsktalende.

Klipp alle kupongene du kan finne fra kornbokser, magasiner, aviser, etc. Avslutt abonnement på nyhetsbrev, dessuten er mange altcoin-selskaper og børser basert utenfor USA i Singapore, Sveits og andre land. Du kan registrere deg enkelt og begynne å tjene penger på nettsiden din raskt. Leverandører som SaleHoo, Worldwide Brands og mange andre, tilbyr deg en ressurs for å frakte dine produkter. Jobb som veldedighetssamler Ok, så denne jobben tar en viss type person, da du må ta mye avvisning og være vedvarende. Jeg har personlig solgt i disse gruppene før og vet at de fungerer. Ikke verst, men ikke bra med tanke på de andre måtene du kan tjene penger på. ”Matador betaler kr40 per godkjent innlegg. BKA - BKA står for Buy Keywords Articles.

Tjen Penger Med Kodingsferdighetene Dine

For å få et bedre inntrykk av kvaliteten og emnestandardene i rommet ditt, bruker du litt tid på å gå gjennom de beste podcastene på iTunes. Det kan virke lite, men de er ikke så strenge som mange av de andre ovenfor, og de lar deg også velge nøyaktig hva du skriver. Mange små bedrifter og solopreneurs anerkjenner verdien av å være aktive i sosiale nettverk, men de har rett og slett ikke tid eller ressurser til å håndtere det selv.

Fordeler Og Ulemper Med Takkebrev Sendt Etter Et Jobbintervju

Hvis du har plass (og utleiers tillatelse, hvis du leier), tilbyr du hundepensjon over natten. Denne artikkelen fra DollarSprout har noen gode tips. Noe av det kule med Google AdSense er at det er så enkelt å få satt opp. Userlytics - Gi tilbakemeldinger for nettsteder, apper, konsepter og til og med prototyper. Bruker du ikke bilen mens du er på tur eller helg? Det er et annet eksempel på å sette kjøpet lavt, selge høy strategi som fungerer for deg. Hvis du for eksempel viser en bok i "som ny" tilstand, og siden blir knust under lagring, vil du være i et bind hvis noen legger inn en bestilling før du skjønner hva som skjedde.

7 kritiske Shopify-tips du trenger å vite før du starter en nettbutikk

Følg trinnene som er oppført, så er du på vei til å tjene penger online. Ta en titt på Fiverr og UpWork eller opprett en profil på et spesialisert nettsted som Voices. Med hver kvittering du tar bilde av, vil du motta poeng som du kan utbetale for penger eller gavekort. Du trenger en datamaskin, internettforbindelse og mikrofon. Ettersom det er mye konkurranse og flere eksisterende nettsteder på plass som allerede serverer dette markedet, kan et forsøk på å skape en nisje når det gjelder produkter vurderes. Du trenger en webside. Leapforce - Som en Leapforce At Home Agent kan du jobbe med generell webevaluering eller personaliserte søkemotorprosjekter som vil bruke Google-kontoen din til å generere oppgaver.

Jobbe Som Hjemme-kundeservicemedlem

Nettstedet ditt ser en anstendig mengde trafikk. Nå kan dette høres ut som mye, men utbetalingen er verdt det. Det er en app som heter Foap som betaler deg for bildene du tar ved hjelp av smarttelefonen. Turo - Hvis du bor i en husholdning med flere biler, er sjansen stor for at du har et ekstra kjøretøy som sitter mye i oppkjørselen eller garasjen. Investere, den vanligste definisjonen på en lavkonjunktur er et fall i det reelle (inflasjonsjusterte) bruttonasjonalproduktet i to eller flere kvartaler på rad. Hvis du kan sørge for det i en morsom atmosfære, vil de sannsynligvis være tilbake gang på gang - og de vil ta med seg venner. For dine problemer betaler de deg noen få øre.

I utgangspunktet bruker du bilen din som en bevegelig reklametavle og viser annonser for allmennheten. Lag haster. Ikke ha auksjoner på nettet slutter på uklare timer. Med tilknyttet markedsføring, jo mer relevant trafikk du kan hente inn, desto mer vil du gjøre fra nettstedet ditt. Jeg nøler til og med å inkludere denne kategorien, men temaet for hvordan man kan tjene penger på nettet ville ikke være komplett uten å ta med det. Hvis du eier hjemmet ditt, eller utleieren tillater det, kan du tjene penger online ved å dele hjemmet ditt med andre. Slike nettsteder kjøper bilder fra hvem som helst.

Hvis du har nyttige ferdigheter eller informasjon du vil formidle gjennom videoen, er dette et solid alternativ for deg. Selv om det er minst skalerbart, kan det være veldig kostnads- og tidseffektivt å selge til folk lokalt. Men igjen tjener jeg mesteparten av pengene mine på nettkurs, slik at innsatsen er verdt det. De tjener pengene sine ved å ta et kutt i inntektene dine, så spør alltid hva det er før du tar på deg jobben. Du må "pakke" deg selv på en måte som får folk til å stole på deg. Det er her et selskap vil betale deg for å lage sponset innhold og du legger ut innholdet på nettstedet ditt. Du kan laste opp bilder fra porteføljen din eller ta utfordringer. Dette er en flott form for passiv inntekt.

Du kan til og med lese aviser som økonomiske tider eller se på TV-kanaler som CNBC for å bli mer ekspert på området.
 • Vær imidlertid oppmerksom på at det ikke er en sikker ting å få prosjektet ditt godkjent på Kickstarter.
 • Det er mange selskaper som betaler deg for å bruke søkemotoren deres!
 • Slice the Pie er et vurderingsnettsted som vil betale deg for hver anmeldelse du legger ut.
 • Få betalt for hver eneste artikkel.
 • Du vil begynne å handle i en simulator med papirpenger til du tror du er klar til å ta på deg livemarkedene.
 • Plugins er i utgangspunktet tillegg som forbedrer funksjonaliteten til et nettsted.
 • Det er ingen investering i det hele tatt for noen online jobb.

Hvordan Tjene Penger Online Som Frilanser

Nøkkelen til suksess med e-bøker er å skape verdier og skrive sakprosa. Det er ingen sjef som forteller deg hva du skal gjøre, og du velger timene dine - jo mer du jobber, jo mer tjener du. Den beste måten å lære seg stockfotografering og forbedre dine ferdigheter som fotograf er gjennom Creative Live. Rene penger, det betyr at du deltar i nesten hele renten som låner betaler, i stedet for under 1% som du vanligvis vil tjene på innskuddsbevis. Deretter legger du til din egen merkevarebygging og selger produktene på nytt. Å lage et nyhetsbrev for nisjepost kan være en flott måte å nå en målrettet gruppe mennesker og skape en solid og bærekraftig virksomhet.

Hundevandring/dyrepassing

Videre bør du vurdere de sannsynlige deltakerne nøye, og hvilken tidsplan som vil være attraktiv for dem. Hvis du vil rydde litt plass ute i huset ditt og ha en stor bunke med bøker du har holdt på for lenge, kan du tjene penger på å selge bøkene og lærebøkene dine på nettet. Du er ferdig på mindre enn 10 minutter, og du kan tjene alt fra kr3 til kr10 per undersøkelse du tar.

Over tid bør du se en stor økning i trafikken. Alt fra kokkeshow til politiske debatter finner mange takere på YouTube. En investeringsguru. Et nettsted kalt AchieveMint gir deg poeng for å delta i sunne aktiviteter, som trening, sporing av spisevanene dine eller til og med å ta helserelaterte undersøkelser.

Transcriptionist

Hvis skriveferdighetene dine ikke er opp til grunn, ikke la det stoppe deg. Du trenger ikke å være en dyktig skribent heller. I de mest ekstreme tilfeller kan falske arbeidsgivere bruke søkerens personopplysninger for å begå identitetstyveri. For det andre er fraktkostnadene ublu, noe som gjør det vanskelig å skape en bærekraftig virksomhet med mindre du tar høyere priser eller selger større mengder.

Ta en titt på Amazons trade-in-program, som betaler deltakere i Amazon-gavekort - og eBay også. Med utbredelsen av plattformer som WordPress og WooCommerce, kan det ikke være enklere å lage et e-handelsnettsted. Noen nettsteder som tilbyr arbeid for forskere inkluderer: Ved å utnytte kraften i Google Hangouts, vil alt i én løsning ta seg av alle tekniske aspekter ved å være vert for et webinar, inkludert betalinger. I fjor profilerte Forbes noen av de største aktørene på YouTube-scenen.

Gjør Tilknyttet Markedsføring

Hvis de finner ut at en forhandler har falt prisen, sender de inn et krav om prisjustering for deg. Med kurset ditt validert og i arbeidene, må du finne ut hvordan folk vil ta det. Som du kan gi opplæring i snakket engelsk, datakurs, teknisk kurs, Feng shui, medisinsk behandling og andre ting. La oss si at du har en blogg om helhetlig velvære, og at du har bygget en e-postliste med anstendig størrelse, eller har solide trafikktall. Du blir absolutt ikke rik, men selv en sak i uken kan sannsynligvis betale for internettilgangen din.

Til slutt, ved å bruke riktige high-end blogg-inntektsstrategier på rett punkt i bloggens livssyklus, 200xer du inntektene dine - og trenger bare å lukke 3-4 high-end-klienter, ikke hundrevis av tilknyttet salg. Oddsmonkey - Bruker alt det harde arbeidet med Matchet spill. Hvis du kan tjene kr50 - kr100 per måned fra en enkelt video, kan du tenke på hvor mye du kan tjene hvis du lager flere videoer?

Det er virkelig ingen mangel på unike måter å tjene penger på nettet. Du kan også bygge et online forum og belaste folk for medlemskap. Internett blir mer og mer visuelt - spesielt ettersom mobile enheter blir den primære metoden for surfing. Her er tips for hvordan du kan få en returandel på 10 prosent per måned. Selv om du ikke liker skriveferdighetene dine eller har et programmeringstalent, kan du fortsatt gjøre frilanstranskripsjon. Excel hos kundeservice, og vurderingene dine vil hjelpe selskapet ditt å vokse. Mange mennesker som bare lærer, ønsker å snakke med morsmål slik at de kan forbedre samtalenes engelsk. Hvis du bare vil tjene penger på nettet, må du se etter disse jobbene.

 • Det høres kanskje kjedelig ut, men du kan tjene alt fra kr50-200 + for å delta.
 • Disse annonsene er overalt, og med god grunn.
 • Noen online plattformer kan belaste notering, salg og andre assosierte avgifter som kutter i fortjeneste.
 • Lønnen er ganske forferdelig på bare et par øre per video, men det er et pent hack du kan bruke for å få mest mulig ut på kortest mulig tid.
 • Og hvis du virkelig vil komme deg foran, kan det være lurt å finne ut hvordan du kan tjene penger - og forhåpentligvis mye av det.
 • Man må registrere seg før prosjektet begynner.
 • Hvis du er en rask leser og har et godt grep om grammatikk og språk, kan redigering være en god frilansrolle for deg.

Selg datamaskinens ferdigheter på Internett

Dette er ikke noe du bare kan begynne å gjøre tankeløst. Du trenger ikke å betale for å sende solgte varer til Decluttr. Sannheten om frilansskriving er at kvaliteten på spillejobber vil variere veldig. Andre selskaper som slicethepie. AccountantList er et flott sted å finne eksterne bokførings- og regnskapsjobber. Mange selskaper - inkludert Google - betaler deg for å installere appene deres.

Mange nettsteder vil ganske enkelt ha en innleverings- eller kontaktlenke i bunnteksten.

Selg Dine Gamle Lærebøker

Jeg har tjent mer enn kr68 så langt på Qmee: Det er en verdifull ferdighet som kan tjene deg anstendige penger online. Se hva lignende kuponger selger for, og pris ditt deretter. Cex, støttet av pålitelige investorer og brukt av millioner av kunder over hele verden, er Coinbase en av de mest populære og kjente meglerne og handelsplattformene i verden. Det krever ikke noe arbeid fra din side, men du kan tjene litt ekstra penger hver måned. Du kan til og med finne noe du aldri har hørt om før. Å fylle ut undersøkelser for kontanter kan raskt utgjøre en ryddig månedlig utbetaling. Kyndige huseiere har benyttet seg av ledig plass, og de tjener penger på å tilby reisende en enestående opplevelse i et varmt og vennlig miljø. Men ved å skrive en best mulig bok og tilfredsstille leserens forventninger, kan du øke sjansene for suksess.

S’more er en app som betaler deg 10 cent per dag for å vise en annonse på låseskjermen din, selv om du aldri klikker på noen annonser.

Relaterte wikiHows

Var minst 18 år. Du trenger ikke å investere millioner - ikke engang tusenvis. Nettsteder som RelayRides og GetAround lar deg leie ut bilen hver time, daglig, for en helg eller til og med for en spesifikk tur. Hvis du har en tjeneste å tilby, som redigering, rådgivning, markedsføring eller nettsteddesign, kan du tjene penger på nettet ved å starte din egen virksomhet.

Jeg kjenner bloggere som tjener mellom kr2019 - kr100,000 + per MÅNED (og jeg er en av dem). Domener som er på trend i det øyeblikket har en bedre sjanse til å selge. Det er millioner av mennesker over hele verden som synes det er vanskelig å lære nye kodingsevner. Bluehost er et godt valg for hosting av nettstedet ditt og tilbyr opptil 50 GB lagringsplass for bare kr2. Spill med tallene ved å bruke HealthyWage-kalkulatoren til du er fornøyd med premien. Skriving, ordrebehandling, bokføring, sosiale medier og kundestøtte er bare noen få av oppgavene du kanskje blir bedt om å gjøre som virtuell assistent. Hvis du har en evne til å skape vakre ting, er du født til rett tid for å tjene noen seriøse inntekter hjemmefra. Registrer deg på en app for Pet Sitters Peter Bahrenburg, publicist, Tailwind PR De fleste mennesker elsker kjæledyr, og med mer enn halvparten av amerikanske husholdninger som eier minst en hund, tusenvis av mennesker over hele landet supplerer inntektene sine gjennom kjæledyrsamling.

Bedrifter i alle størrelser har konstant behov for å få inn flere kunder, og det er her du kommer inn med forretningsidéen din. Hvis du ikke har forledet deg i handelen før, kan du begynne i det små, og husk at du ikke risikerer mer penger enn du har råd til å tape. Du trenger ekstra penger, men du er ikke sikker på hvor du skal begynne (eller hva som er lovlig). Denne peer-to-peer utlånsplattformen lar deg også diversifisere porteføljen din lenger enn aksjer og obligasjoner. Dette vil ikke bare gi dem en solid autoritativ tilbakekobling, men det kan være en fin kilde til trafikk for virksomheten deres. I så fall kan du bli en forretnings- eller livstrener - og du kan gjøre dette fra komforten av ditt eget hjem. Robert og Melissa Stephenson fra Flea Market Flipper har et gratis 5-dagers e-postkurs om å tjene penger ved å vende gjenstander. Dette er din hjemmebase for alt du gjør på nettet, og i seg selv kan det bli en enormt lønnsom satsning.

Selg På Utdannelsen Din!

Honning hevder det fungerer på tusenvis av nettsteder. Få noen venner og familiemedlemmer til å kjøpe produktet ditt (du kan gi dem en kupongkode for en stor rabatt) og be dem om å skrive en anmeldelse. Hvis du har en salgbar ferdighet - som å skrive, designe, webutvikling, markedsføring, prosjektledelse eller noe annet - er en av de enkleste måtene å tjene bærekraftige ekstra penger på nettet, å starte freelancing. Og hvis det er historien din, trenger den ikke slutte på den måten heller.

Nedenfor er eksempler på legitime online jobbmuligheter i spesifikke bransjer som i økende grad beveger seg mot eksterne arbeidere. Men det er i den tidlige fasen at nye forumbyggere vil måtte slite, da de finner midler og måter å tiltrekke seg nye medlemmer. Når det er sagt, må du ha en klar idé om lanseringsplanen din før du legger den ut. For eksempel er noen VA-er spesialiserte i å administrere Pinterest-profiler for sine klienter. Hvordan starte dagshandel med gull, du trenger $ 25 000, eller hver gang du gjør 4 eller flere dagers handler i en 5-dagers strekning, vil du bli bedt av megleren din om å bringe saldoen over $ 25 000 ellers vil trinnene ovenfor bli tatt. Dette er barebones-designet på nettstedet ditt, som du deretter kan tilpasse med din egen merkevarebygging, kopi og bilder. Nettleseren din er utdatert! Valutamarkedet er det mest aktivt omsatte markedet i verden. For å tjene penger på nettet som selger ebøker, kan du markedsføre det på en rekke måter.