Det Er Vanskelig å Føre Et Handelsdagbok, Men Det Er Verdt Det

Et bilde forteller tusen ord, ikke sant? Mange mennesker er ikke klar over at risikostyringsteknikken deres koster dem mye penger. Du kan ikke kontrollere hvor mye du vinner, men du kan hjelpe med å kontrollere hvor mye du taper ved å kutte tap raskt. 5 kreditt, eller 50 , og deretter analysere overskuddet du realiserer i beste fall, tjener du faktisk 0.

En handelsdagbok (alias handelsdagbok) er et middel som du følger med på den daglige fremgangen din som en dagshandler. Kanskje du kan unngå å handle bestemt tid på dagen (eller uken). Du vil raskt kunne se om bransjene dine er lønnsomme, om du tjener mer på penger eller går lenge, og om å bruke mer penger påvirker måten du handler på.

Dine lønnsomme handler vil ikke føles så tilfeldige, og tapene dine vil bli "planlagt", og vil derfor ikke kaste psyken din på en måte som får deg til å føle at et tap betyr at du er en taper. Det meste av tiden blir du motløs av ditt omgivelser: Markedsaktører vil alltid vise deg et bedre fyll i det øyeblikket du er i, og vil sjelden gi deg midtprisen eller et bedre fyll enn det du ble bedt om. Forsikre deg om at du er på rett vei og husk visjonen din. Oppbevarer du handelsdagbok?

Denne betalte programvaren har en bulkimportfunksjon som fungerer med dusinvis av meglere (full liste her). Ikke kjør, du er en detaljhandler, ikke en algoritmisk handelsdatamaskin. Ideelt sett ønsker vi her på Forex Army å generere omtrent 1% til 1. Dette regnearket fungerer som en sjekkliste. Stopptap under VWAP. Med andre ord blir journalen en måte for deg å registrere tankene dine i faktisk antall og gjør det mulig å konvertere ønsketenkning til praktisk virkelighet. Når du velger handelsdagboksprogramvaren, må du vurdere følgende: Hvis du holder rede på dette, er derfor disse handelsresultatene åpenbart målbare.

 • Det kan - og bør - skreddersys etter din stil og preferanser.
 • Jeg leste et sted at det faktisk var et tegn på å gjøre en god jobb i min forsøk.
 • Fokuser på det negative i handelsdagboken.
 • Jeg byttet sannsynlighet for gevinstterskler og risikoen for å belønne forholdstall for raskt.
 • Enten målet ditt er å være bedre følelsesmessig forberedt, eller fysisk sunnere, eller å utføre handelsstrategien din bedre og mer komfortabelt, kan handelsdagboka hjelpe deg å gjøre dette.

Dele.

Nær rundt 108. Du finner viktige mønstre for hvilken handelsmetode som fungerer og som ikke fungerer. Enda viktigere er å bruke handelsdagbok for å overvåke om du faktisk følger handelsplanen din.

 • Reflekter tilbake på handelsdata, diagram, notater - Dette er den sanne “gjennomgå filmen” -øvelsen; identifisere potensielle dårlige vaner, lage regelinnstillinger, identifisere forbedringsområder og generelt sett sette fokus for neste handel.
 • Jeg prøvde å være en smart fyr i lang tid ved å bruke nyskapende teknikker, algoritmer og verktøy.
 • Gi deg sjansen til å forbedre ytelsen din, og bli så god som du alltid har drømt om at du ville være.
 • Bruk aldri markedsordrer eller bud-spør råpriser, målrikt alltid midtprisen eller bedre.

Innkjøpsprosess

På samme måte som et tradisjonelt tidsskrift, tar et daghandelsdagbok deg inn i en dyp intrapersonlig samtale som fører til veien for jevn fortjeneste. Å legge til et prisoversikt i handelsdagboken for hver handel vil gjøre livet ditt enklere når du begynner å analysere journalpostene dine for å forbedre handelsstrategien. Du er for ivrig etter å handle, forbedre og endre, til slutt sitter du fast og da gjør du mer skade enn godt. Moneysavers arms, dette betyr at for hver 1000 sidevisning tjener jeg $ X for pengene. Den har også en nyttig taggingsfunksjon. Din BESTE handel fremdeles foran deg! Selv om det er flott å holde deg offentlig ansvarlig, kan ulempene være et dødsstikk for en nybegynneres konto. For eksempel, hvis hans nåværende team fotograferte dårlig, ville han undersøke sine gamle praksislogger for å finne ut hvordan de kunne forbedre skytingen. Følelser generelt spiller en stor rolle i handelen din (spesielt hvis du er en dagshandler).

Uansett om du bygger din egen handelsdagbok eller bruker en av tjenestene som er anbefalt ovenfor, er det uendelige måter du kan gå på for å utføre analyser etter handel. Vær forsiktig da vi er små detaljhandlere og haiene elsker oss fete, dumme snacks. Har du tjent penger på slutten av dagen? Å dedikere noen minutter hver dag til forberedelse, observasjon og gjennomgang av prestasjoner, kan hjelpe deg med å holde deg i øyeblikket.

Og det er det samme for handel! Det er noen få forskjellige trinn for å korrekt føre en fagdagbok som vi mener har innvirkning på suksessene dine og mislykkene for dagen. TradeInsights er oppløsning. Formålet med handelsjournalen er å hjelpe deg med å gjennomgå svakheter i handelsmetodikken din og hjelpe deg med å bygge bro over disse svakhetene. Du kan være en penn og papir. Virksomhet, det er arten av disse forholdene. Hold øye med de mest bevegelige eiendelene for dagen.

Hvordan Bruke Handelsjournalen Til å Bygge Strategier

Rushing og mangel på kunnskap vil føre til stumme feil og tap av kapital. Dette a-ha-øyeblikket var det viktigste. Dessverre får ikke folk dette konseptet fordi daghandlere alltid ser ut som heldige cowboyer med penger å bruke.

Enkel Import

Denne lille, men kraftige stillingsjournalen vil hjelpe deg med å holde oversikt over alle åpne handler, lønnsomme eller miste posisjoner, slik at du kan laserfokusere på systemene og strategiene dine for maksimal avkastning. Det er ikke hype. Eur / usd, følg trinnene nedenfor:. Nesten en hel dollar!

Det vakre med handel er at uansett hvor god du er, kan du aldri være perfekt. I det øyeblikket jeg sprengte mer enn 30% av kontoen min og reduserte stillingene mine, innså jeg plutselig viktigheten av lave provisjoner. Foruten din handelsstrategi og risiko- og handelsledelse, bør en handelsdagbok også være en del av en godt utformet handelsplan. En handelsdagbok kan være en fin måte å se om du lar følelsene dine bli bedre av deg. Hva skal du ta med i et handelsdagbok? En handelsdagbok kan hjelpe deg med å implementere noen verktøy for å maksimere din stopp og gevinstplassering.

Denne følelsen av ansvarlighet kan inspirere deg til å være mer ansvarlig med studiene og forskningen. Hovedforskjellen mellom sølv og gull er tilsetningen av risikoanalyseverktøy i gullplanen. Finn ut hva som skal til for å bli en profesjonell handelsmann ved å bruke Edgewonk Trading Journal. Kontakt meg gjerne: Et av de beste forslagene mine for å hjelpe folk til å bli bedre handelsmenn? Ikke bare vil den oppsummere alle dine handler, men den vil gi et oversikt over tilstanden til handelskontoen din.

Plan Sammenligning

Det mange handelsmenn imidlertid ikke klarer å innse er at de kanskje er bedre til å bruke visse oppsett enn andre. Å kombinere et handelsdagbok med handelsklasser er en fusjon som kan forbedre suksessen din. Gitt de fire grunnleggende måtene å tjene penger (ansatt, selvstendig næringsdrivende, bedriftseier og investor), hvorfor ønsker du å være en næringsdrivende? Derfor bør handelsjournalen din deles opp i tre deler - før, under og etter handelen. Ble jeg blendet av nyhetsoppslag fordi jeg ikke sjekket hva som kom ut den dagen? Imidlertid, hvis du er disiplinert nok til å holde deg til din nisje mens du lærer fra andre handelsmenn i forskjellige nisjer, vil det sosiale aspektet ved TraderVue betale utbytte.

Et perfekt sted å registrere dine handler og være ansvarlig for saldoen på kontoene dine på slutten av dagen. Å forstå markedet kan hjelpe deg med å navigere og akklimatisere deg. Hva foreslår alle? Du vil se en bedre pris umiddelbart. For eksempel kan du opprette et ark med følgende kolonner: Og hvis du vil ha mer informasjon om oppsettene dine, kan du bare se i handelsdagboken du opprettet. Arkiver for senere bruk - Når du har gjennomgått handelsstart for å være ferdig og gått gjennom bevegelsene til en ordentlig oppsummering, kan du lagre handelsdagboken og flytte handelen til en mappe på datamaskinen.

Følg jeg alle reglene mine?

Jeg hadde omtrent kr25 000 tildelt strategien, så klart at jeg under de samlede markedsgjennomsnittene hadde gjort det bedre og hadde hatt bedre passiv indeksering. Dette kan indikere deg i trender i markedet som du ellers ikke har lagt merke til. De fleste handelsmenn kjøper av frykt for å gå glipp av og få panikk selge når prisene synker. Det er ingen sjef som sjekker opp deg gjennom hele handelsdagen din, så du må ha noen mekanismer på plass for å holde deg innstilt på oppgaven. 5 ripping av avgifter ligner på provisjonene du betaler uansett, så det er som å betale provisjoner to ganger!

 • Det er her du har mest å lære, og hvor de beste leksjonene dine blir funnet.
 • Den bruker også proprietære algoritmer som gir forslag for å forbedre din handelsresultat.
 • Dette vil gjøre det mulig for deg å journalføre under nedetiden for handel.
 • To konkurrenter kommer i tankene når vi diskuterer TraderVue, det er Profit.
 • Selv erfarne handelsmenn kan bruke den virtuelle handelsdagboken til sin fordel.
 • Imidlertid har du ikke tilstrekkelig stab til å håndtere kundene dine, og kundenes omsetning er derfor for lang, og folk blir vendt bort fra køen.
 • Hvis du ikke er teknisk erfaren eller bare ønsker å bruke prefabrikkerte Excel-maler, oppfordrer jeg deg til å sjekke Greg Thurmans regneark for handelsdagbok.

Om TraderVue

Etter å ha spart, har jeg innsett at jeg har fått bensin i et par måneder til, og det er på tide å betale meg en månedslønn, ellers har jeg ikke gjort noe. Jeg bryter ut oppsettet og vinner prosent for å se hvilke markeder og oppsett som fungerer best. Se for deg å prøve å gjennomgå handler, du må ha en kartplattform åpen på en egen skjerm, eller hvis du bare har en, bytter du mellom journal og kartplattform bare for å se historiske handler på et diagram.

Du fokuserer for mye energi på handel den tidligere delen av dagen når det er små muligheter. De fleste handelsmenn har ikke et handelsdagbok eller vet ikke en gang hva det er. 51 tilbake til risikoforhold. Value 4 Sammendrag TraderVue fungerer som både et handelsdagbok og en plattform for sosiale medier. Det kan hende du finner ut at uansett hvilken type handel du tar, kan du ikke tjene penger på S & P E-mini-futures, men du har en veldig positiv forventet verdi i Soyabean-futures. Å prøve nye ting er OK og en del av læringskurven, men å prøve nye ting på livekontoen din kan være en katastrofe. Måtte handelsmenn komme inn for tidlig av frykt for å savne et trekk.

Her er markedet (utveksling).

Machine Learning Hype

Her hos Forex Army har vi utviklet et av de mest avanserte regnearkene for handelstidsskrifter som definitivt vil løse alle dine behov, spesielt hvis du bruker MT4 til å handle. Det kan høres dumt ut med det første, men innse at som en næringsdrivende kan de minste tingene ha innvirkning på tankesettet ditt når du handler. Sannheten er, enkel statistikk, Monte Carlo-simulering og litt Python er alt du trenger. Investere, de som behersker korttrilogien, kan registrere seg på hennes to-måneders boot-camp og live-seminar, med konkurrerende simulerte handelsøvelser. Sørg også for å følge med på det økonomiske miljøet, og legg merke til viktige faktorer i nyhetene - var rapportene før markedet positive eller negative? Og det vil være mye enklere hvis du bruker handelsdagboken. Du må måle og spore ytelsen slik at du kan forbedre deg.

Handelsjournaler gir deg en enkel måte å finne ut hva som gikk riktig, hva som gikk galt, og se tilbake på din handelshistorie. Denne evalueringen koster deg penger, eller papiret ditt handler den til side markedet, og som nevnt tidligere er dette en ikke-deterministisk prosess som bare legger til støy og lekker data. Å føre et handelsjournal mens du handler - når handlingen skjer - kan faktisk være kontraproduktivt og føre til tapte handler. Det gir ikke løfter om å tjene millioner på uker eller måneder. Men siden det ikke fungerer for deg, la oss vurdere en annen løsning. Diagrammer - Bilder forteller tusen ord. Stien er det som folk ser ut til å utelate, fordi det er den vanskeligste delen av dette spillet.

Ikke bare merk ned prisen du gikk inn i handelen.

Når Du Skal Journalføre

Å føre en fagdagbok kan bare være den manglende lenken til å bli den neste store handelsmann. Strategi - Merk alltid hver handel med strategien som brukes. Handelsjournalen din kan begynne å bli et veikart så å si, hvor du har vært og også hvor du er på vei. På slutten av handelsdagen tar du et skjermbilde av diagrammet ditt og limer det inn i en fotoredigerer. Regnskap for inflasjon, de forskjellige måtene du kan tjene penger hjemme og på nettet er forbløffende. Det er sider der den næringsdrivende kan registrere aksjer, CFDer og ETFer samt handelsstrategier.

Inntil nylig har mange handelsmenn enten laget sine egne tidsskrifter eller ganske enkelt ikke holdt dem i det hele tatt, noe som betydde at de ikke klarte å analysere tidligere transaksjoner og aktiviteter nøyaktig. I stedet for å hoppe inn i bransjer som en panter, undersøkte jeg selskapet først, pluss at det vanligvis vises flere handelsideer for det samme symbolet, så det er ingen FoMO (Fear of Missing Out). Enten du velger å journalføre med penn og papir, på datamaskinen, ved lydopptak, eller gjennom videoskjermfangst, er målet ditt å identifisere feil og utvikle måter å unngå de samme feilene i fremtiden. Igjen blandes de små forskjellene som en snøball, og reduserer kanten. Folk har en tendens til å snakke om diversifisering og alt det der. Husk imidlertid at å investere i vekstaksjer generelt krever mer en grunnleggende tilnærming til aksjemarkedet i motsetning til et teknisk. I mange år har handelsmenn holdt papir og tidsskrifter, men i dagens høyteknologiske dag og alder er handelsdagboksprogramvare langt overlegen av flere viktige årsaker. Det er 2 seksjoner i denne journalen.

Retning (Lang vs. )Til syvende og sist handler det ikke om å lære grunnleggende om rote - det handler om å få en dypere forståelse slik at du kan lære å være fleksibel og navigere i markedet selv. Gjør det til et sted som holder deg til høye standarder og den feilfrie gjennomføringen av planen din. Poenget med dette eksemplet er at data kan tvinge deg til å bli forelsket i et mønster eller en type spill som ganske enkelt ikke eksisterer.

Handelsdagbok Gjort Enkelt

I noen tilfeller var disse mindre tidsrammene de eneste jeg mistet handler for uken. Jeg legger ut oppdateringer på bloggen min http: Det kan være at du ikke tar en stor nok risiko for å generere en betydelig belønning ved å stille stopptapet for nær den nåværende prisen, eller du kan ha en posisjon som ganske enkelt er for liten til å resultere i noen form for meningsfull gevinst.

Det er en øvelse i metodisk disiplin. Sannheten er at folk opptrer som handelsmenn hver dag uten å legge merke til det. Det fungerer også for daghandlere. For eksempel kan det vise seg at du ikke gjør det bra i aksjemarkedet på grunn av eksterne faktorer, så det kan være på tide at du gir aksjer en pause og skifter fokus til andre investeringer en stund. Skriv notater om dine handler, og gjennomgå dem senere. Den vil svare på spørsmål som:

Spar 32%! kr169 USD

Når du ser etter nye strategier vil du finne at handelssystemer noen ganger kan være ganske vanskelige, selv når det kommer til enkle strategier. Det anbefales å sette opp en fagdagbok som oppnår to hovedbegrep: Utfordre deg selv til å forbedre deg over hele linjen - ikke bare analyser netto avkastningen av hver strategi-iterasjon, se også på feil%, samlet tid, handelsfrekvens og dine samlede følelser for å vurdere ekte suksess.

Jo mer du tester forskjellige strategier og lærer om deg selv, jo mer vellykket vil du være over tid. Hvilket vil du helst velge? Hva gikk riktig, hva gikk galt, hva du tenkte da du kjøpte, solgte osv. Men for handelsmenn som er dyktige med manipulering av regneark, oppfordrer jeg deg sterkt til å designe et handelsdagbok med Excel.