Hvordan bli rik: En 7-trinns plan for suksess

Etter at du har lært det første trinnet i hvordan du skal administrere pengene dine, skal du nå lære å investere en dollar om dagen. Og før jeg deler med deg hvor du skal dra for å tjene penger, må vi definere rike. Imidlertid, etter å ha tatt hensyn til skatter, avgifter og inflasjon, ville den reelle avkastningen en investor ville sett bare vært 5. Jeg har alltid vært på utkikk etter måter å tjene penger på, selv som barn. Den gode nyheten er at du kan gjøre det mye raskere enn jeg gjorde.

En 401 000, IRA eller andre skattefordelte investeringsplaner er også en god måte å tjene langsiktig formue på, spesielt hvis arbeidsgiveren tilbyr matchende bidrag. Bare se deg rundt, så ser du tegn til dette overalt. Du trenger pengene dine for å vokse og tjene mer penger. Det er på grunn av velstand. Gir deg verdi for å hjelpe deg mot din reise til økonomisk frihet.

Jeg synes det er en strålende formulering.

Fordi makroøkonomi er voodoo-kompleks-vitenskap møter politikk. Selv om du kanskje tror det er noen enkle prestasjoner å fly fra en by til en annen, forlate på et bestemt tidspunkt og ankomme til et annet tidspunkt, og faktisk ankomme til tiden, er det en enorm oppgave. Når du setter deg et mål, fokuserer du på det og forfølger det. Men han fortsatte å sette inn mer og mer personlige penger. Men da fiasko traff hjemme og han ikke var i stand til å gjenskape sin arbitragevirksomhet på egenhånd, sunket situasjonen. Så for eksempel kan noen være veldig umotiverte til å gå på jobb, og sitte på et kontor. Vi vil alle leve i enorm overflod.

Men ekte suksess og rikdom kan bare oppnås når vi lykkelig lykkes i stedet for å lykkes. Millionærer er villige til å jobbe hardt og gjøre ting for seg selv når de trenger det. Det er ingenting verre enn å klikke på en lenke og håpe å få raske svar bare for å finne ut at de prøver å selge deg et kurs for 199 dollar.

Med mindre du er født i rikdom, arver rikdom eller slår den rik i lotteriet, må du tjene penger. I mitt tilfelle hadde jeg ikke den nødvendige innsidekunnskapen for å begynne å tjene kr180 timer før etter at jeg hadde brukt tid i bransjen - tid da jeg jobbet for en mye lavere timepris. De fleste leser imidlertid ikke egentlig disse og prøver å hente ut leksjonene. Dette er det meste av Amerika. Aksjemarkedskrasjer representerer store kjøpsmuligheter for de med kontanter og sterke nerver.

Dette er viktig fordi du etter hvert kanskje må endre det du er investert i, legge mer penger til investeringene dine, og så videre.

Gjør Overflod For Verden

Er du initiativrik? På denne måten tilfører du verdi til verden etter at du har tilført verdi til deg selv. Mening, de startet på 52 dollar.

Mange mennesker. Det er ikke veldig mye struktur med denne strategien, og du har ingen anelse om hvor mye du vil ende opp med om et år. Hvis du innser at du har et talent som kan tjene deg mye penger, er det på tide at du bruker det til god bruk. For å leve som en millionær trenger du faktisk ikke å ha en million pund i banken - 99% av 'millionærer' gjør det ikke. Noen mennesker er fornøyde med et anstendig størrelse hjem og en jobb med moderat inntekt, mens andre ønsker å være millionærer og milliardærer. Så, etter at kusine mine hadde brukt pengene sine, kunne jeg tjene 10.000 dollar.

For noen har det utallige båtmengder med kontanter i banken og for andre, det er bare å ha nok til å leve et oppfylt liv og spare for nødhjelp. De vet at rikdom kommer fra å spare og bruke klokt. Boken peker rett og slett på at det å jobbe med en lønnsrangering og deretter sakte spare og investere i aksjemarkedet ikke kommer til å gjøre deg rik snart. Når du går av med pensjon, vil du fremdeles kreve en inntekt for å dekke ikke bare grunnleggende livsopphold (som husleie og mat), men for å opprettholde den livsstilen du har jobbet hardt for å oppnå.

  • Men ett av problemene er at skoler og vårt utdanningssystem, og til og med vår måte å oppdra barn på, erstatter nysgjerrighet med etterlevelse.
  • Taperne er bare igjen for død eller børstet under teppet.
  • Penger er som en sjalu elsker.
  • Kanskje er det noe annet som alkohol eller sigaretter.

Alder

Etter å ha laget 18+ suksessrike produkter av oss, har vi utviklet et system som garanterer at forretningsidéen din vil betale. For å betale ned gjelden din og lære å bli rik, bør du: På samme måte tror mange at de kan bli dyktige til å gjøre noe ved å se på andre gjøre det, eller til og med lese om andre gjør det.

Dette fører tilbake til det første punktet om å tilføre verdi til verden rundt deg. Fordi jeg er overbevist om at hvis du våkner opp som en millionær i morgen, rett og slett ikke vil du takle det. Lave priser her. Hvis du for eksempel spiller Mega Millions-lotteriet i flere stater, ville du vunnet hvor som helst fra kr2 til kr250 000 i en premie som ikke er jackpot, eller du ville vunnet en jackpotpris som starter på kr12 millioner (du kan selvfølgelig ikke vinne noe, som er det vanligste utfallet).

Hvis du ikke begynner å oppføre deg som en sjef, vil du ikke kaste ned og investere når det er på tide. Jeg jobber med Wealth Coaching-klientene mine for å bestemme hvor mye penger de trygt kan investere, og henviser dem til de beste appene, roboadvisors og pengebehandlerne for dem basert på deres preferanser. Du trenger et manifest for å få klarhet i formålet. Det anslås at bare 5% av menneskene i USA er millionærer. Dessverre er det mange kanadiere som knapt får endene til å møtes, med veldig lite igjen å spare, enn si investeringer. Da jeg fremdeles jobbet som finansanalytiker, hadde jeg en klient som hadde en assistent som bare hadde som formål å betale regninger. Forstå bud / spør spredning og hvordan du bruker det, tillits- og tillitstjenester leveres av Bank of America N. Denne listen vil være nok.

Kalenderjusteringsdag

Til sin overraskelse fant de ut at flertallet av millionærer er ganske nøysomme. Hvordan vi tjener penger, vanguard tilbyr et verktøy som anbefaler en allokering av eiendeler basert på din risikovilje, tidshorisont og økonomiske situasjon. Fundrise, men andre dukker også opp, for eksempel å blogge for kontanter eller nettverk. Å overvinne det er et hinder, men veldig nødvendig å gjøre. Måten å tjene mer penger er å bli koblet til de som allerede kontrollerer penger. Den grunnleggende egenskapen til internett mer enn noen annen ting er at den kobler hvert menneske til hverandre menneske på planeten.

Bygg deretter og optimaliser over tid. Vil du vite forskjellen mellom å være velstående og å være rik? Jeg skulle ønske jeg visste alt dette da jeg ga opp en karriere innen samfunnsvitenskap fordi skjønnheten og ironien i dette funnet, synes jeg, er fantastisk. Han er i ferd med å bli en av de mest troverdige menneskene i verden ved å komme med nøyaktige spådommer gjennom overbevisende argumenter og videoer. Hvis du ønsker å endre livet ditt i 2019, kan de fungere for deg. Derfor er selvlagde millionærer som startet fra ingenting, glade.

Form deg til den du vil bli. Du trenger ikke å lese klassikerne. Sannheten er at du kan ha en Lambo og ikke være baller. Men jeg føler at jeg kjenner dem fordi jeg dedikerte meg til å lære alt om dem fra deres første arbeid til deres siste. Å være nøysom er viktig, men det er bare den ene siden av mynten. Slutt å se andres drøm bli oppfylt på en skjerm, og begynn å jobbe med din! Kall det den amerikanske måten, hvis du vil. De ble rike gjennom en beskjeden livsstil, så de fortsetter med en beskjeden livsstil.

En ting jeg husker om faren min i løpet av de vellykkede dagene hans, er at han aldri tok med seg hjem hjem.

Abonner Og Få Ditt økonomiske Sinn Blåst.

Jeg går til nettverket mitt for å få nettverdien. Det er klart vi alle går gjennom oppturer og nedturer i livet mens vi jager ethvert mål. ”Spør,“ Hva kan du gjøre for at jeg skal senke prisene? For å få egg, må du finne en kyllingbonde og be bonden om å handle eggene sine for potetene dine. Den renser seg selv automatisk. Btc, imidlertid må man merke seg at dette er en fortjenestekalkulator og ikke en Bitcoin-gruvekalkulator. Imidlertid praktiserer mange av de som er selvlagde millionærer, en eller annen form for nøysomhet.

Veldig ofte er spesifikk kunnskap i utkanten av kunnskap. Å miste vekt, bli rik, slutte å røyke og gjøre omtrent hva som helst annet, er et monumentalt foretak når det går mot enhver fiber i ditt vesen. Det kan være skummelt å se nøye på økonomien din, spesielt hvis du er negativ. Basert på diagrammet mitt, kunne en tekniker ha råd til drømmehuset mitt i en alder av 44 år ved å dumpe alt han/hun har (~ kr2 millioner) i en forskuddsbetaling og ta ut kr1. Men jeg er tvilsom siden livet kommer i veien hele tiden. For for å bli rik, må du ønske det, og du må jobbe for det. Men hvor er USA?

Pengesituasjonen din vil ikke endre seg før du slutter å prøve å forstå det og begynner å bruke 95% av tiden din på inntekt og bare 5% på utgifter.

Morsomme Ressurser

Derfor er du rik. Ressurser, ved å handle kun tre dager hver uke, unngår du å bli tagget som en mønster dagtrader *, og du kan fortsatt dra nytte av overskuddet som genereres fra tjenesten på disse dagene. Lengst til venstre i kontinuumet kan det være noen som svelges i gjeld og ikke kan ta beslutninger uten å stresse med penger. Selv om det er mulig å tjene mye penger mens du jobber for noen andre, er sannheten at du bør huske på din egen virksomhet. Informasjonen blir presentert uten å ta hensyn til investeringsmålene, risikotoleransen eller økonomiske forholdene til en spesifikk investor og er kanskje ikke egnet for alle investorer. Du har sannsynligvis også hørt at du må ha 6 måneders utgifter gjemt for en regnfull dag. Men det fine med konseptene i The Millionare Fastlane er at du kan teste noen forretningsidéer mens du beholder dagjobben.

Og ikke si at du ikke har tid. Jeg har lest to bøker nylig om emnet hvis du vil gå dypere - Hand to Mouth: Nå etter dine mål. Du vil ha penger? Trykket fungerer ikke. Jeg husker at når alt jeg fokuserte på var ecom, ble livet bortkastet. Jeg snakker ikke om å si at du vil være rik om noen år fra nå; Jeg snakker om å velge en dato - en ekte dato med en måned og dag og år. Invester tid og energi i å forbedre ditt eget håndverk ved å se på vellykkede fortidsmodeller.

Den boka forandret livet mitt. Hvis noen fremdeles jobber på det tidspunktet, jobber de som en form for å uttrykke sin kreativitet. Dette er sannsynligvis et av de absolutt viktigste punktene.

Jeg vil ikke sakte og gradvis spare små mengder penger.

5 Trinn For å Sette økonomiske Mål

Nå later jeg ikke som om jeg er millionær. Alle avkastninger i livet kommer fra sammensatte renter over mange svinger i spillet. Del de andre 20 prosentene av tiden din mellom de to gjenværende satsingene. Hvem er jeg som skriver en guide for hvordan jeg skal bli rik?

Meninger uttrykt av entreprenørbidragsytere er deres egne. Jeg vet ideen om at "en million dollar ikke er nok" kan være vanskelig for deg å svelge, men din mening endrer ikke virkeligheten: Eller har du lest denne boka og vil legge til noe? Hvilke betyr noe under hvilke omstendigheter? Og vi handler om livsstilen her. Jeg har jobbet med Fortune 500 selskaper som Google, Sprint, Toyota, Aflac og flere tusen til - og hvis programmene mine fungerer for dem, vet jeg at de korte videoene mine som er tilpasset enkeltpersoner som deg, vil hjelpe deg.

Sjef i alt og spesielt i pengeavdelingen. For å gjøre det, trengte jeg å tjene og investere mye mer penger, så jeg startet min økonomiske uavhengighetsreise og fulgte kr50 per dag førtidspensjonsstrategi med det spesifikke målet å bli en tusenårs millionær. Du kan imidlertid bruke dommen din til å se hvilken forretningsidé og hvilket ledergruppe som sannsynligvis vil lykkes. Ingen hadde biler. Slik blir du en lokal facebook-markedsfører:, det er funnet penger! Så rike mennesker er litt som Immanuel Kants berømte fugl som tror hun kunne fly enda raskere på luftfri plass, og glemmer at det er luften i seg selv som gir henne løft. Det er ikke noe å slippe unna det faktum at du vil ha studentgjeld, men fordi du ikke trenger å betale alt tilbake med en gang (hvis noen gang), er det ikke som annen gjeld og vil ikke påvirke dine fremtidige mål om å rive i store penger. Hvis du bare ikke kan vente med å komme i gang for deg selv, kan du sjekke den ultimate guiden for å starte en online virksomhet. Og det er det mangfoldet som blir en kreativ supermakt.