10 ASIC Bitcoin GUI-gruveprogramvare for Microsoft Windows, macOS og Linux

Dashcoin [DSH] - Dashcoin er en neste generasjons anonym cryptocurrency og den første som automatisk muterer cryptocurrency opprettet med CryptoNote-teknologi. En GUI-basert gruvearbeider for Windows, Linux og Android. Vi har et par app-lister til som du kanskje vil like! En populær ASIC for Scrypt-gruvedrift er Bitmains Antminer L3 +, men partier har en tendens til å selge seg ut nesten umiddelbart, noe som betyr at du må se Twitter som en hauk; selskapet aksepterer bare bitcoin-kontanter og dollar-overføringer (for noen partier tar det bare førstnevnte). EasyMiner gir sine brukere muligheten til å velge en "moneymaker-modus" som er knyttet til et bestemt Litecoin-gruvebasseng.

Å være oppført i dette avsnittet er IKKE en godkjenning av disse tjenestene og skal bare tjene som en sammenligning av skytjenester i Bitcoin.

Når du har angitt legitimasjonsinformasjon for gruvedrift og valgt en algoritme fra rullegardinmenyen, står du fritt til å angi antall prosessortråder dedikert til appens dekrypteringsrutine (bare opptil fire, merkelig, selv på telefoner med åttekjerne prosessorer). Bitcoin-programvaren for gruvedrift er det som instruerer maskinvaren til å gjøre det harde arbeidet, og passerer gjennom transaksjonsblokker for å løse det. Når du er på siden med kontoinnstillinger, kan du gå videre og klikke på Bitcoin-adresser. Hvis maskinvarestøtte er til stede, kan programvaren overvåke maskinvaretemperaturen. Selv om prosjektet ikke er åpen kildekode og bare støtter BitMinter-bassenget, hvis du vil unngå å kjøre inn i Bitcoin-gruvedriftstekniske forhold, kan BitMinter være den perfekte passformen for deg.

Ditt valg vil avhenge av dine unike omstendigheter. Du må også kunne kjøpe og selge Bitcoins. Hvis du ikke har oppfylt dette målet, bare fortsett gruvedrift. For øyeblikket er den beste gruvearbeideren på markedet for gruvedrift av Bitcoin Antminer S17 pro av Bitmain. I denne gjennomgangen vil vi dele viktigheten av minedriftprogramvare for bitcoin og liste opp den beste gratis programvaren for gruvedrift som er tilgjengelig for deg for å gruve bitcoin i 2019.

For det andre er dette en allsidig løsning for BTC-gruvedrift. Bedrifter kan bruke disse verktøyene til å generere egne cryptocurrency. Det er ikke akkurat en gullgruve, og smarttelefonen din genererer bare en brøkdel av det totale beløpet.

Last ned programvaren bare fra offisielle lenker.

Genesis Mining

I skrivende stund selger enheter med hastigheter alt fra 5-500 Gigahash/sek (selv om det faktisk har vært et problem å få noen av dem til dem å sende). Dette er programvaren som vi vil bruke til å skrive MinePeon-bildet på SD-kortet vårt. Den bruker mye strøm som er en miljøfare. Det er her handlingen virkelig er. Denne programvaren kommer med en tilleggsfunksjon som heter “MoneyMaker”. Det kan også være en måte for smarttelefonen din å tjene litt (vekt på "lite") penger på siden, bare vær klar for at smarttelefonbatteriet ditt skal tømmes konstant. Det er tre viktigste maskinvarekategorier for Bitcoin miner1s:

Selv den kraftigste prosessoren gir deg ikke et ønsket resultat uten egnet program for gruvedrift. Time business business ideas du kan starte nå. Bak kulissene konverterer vi disse mindre cryptocururrencyene til tryggere og mer flytende blockchain-eiendeler som Bitcoin og Ethereum, uten omkostninger. I denne samlingen vil vi se på de beste cryptocurrency-appene for Android. Alle som har Bitcoin-lommebok og adresse, FPGA-gruvedrift, og internettforbindelse kan gruve cryptocurrency på programvaren.

BFGMiner - best å bruke til ASIC-spesifikk gruvedrift

Det er ikke bare selve valutaen som har utviklet seg, men bitcoin-gruveprosessen har også opplevd noen gode endringer. (ASIC-er, FPGA-er) som bruker prosessorkraft, så vel som programvare for å administrere disse riggene. Gruveprogramvare er en viktig del av gruvedriften din. Det er en måte å bli eksponert for prosessen, bli kjent med ordforrådet og konseptene, og unngå å slippe tusenvis av dollar på en forfølgelse du finner ut ikke interesserte deg.

Vi har allerede diskutert at Bitcoin-gruvedrift ikke egentlig er lønnsomt lenger, men hvis du er fast bestemt på å gi den en sjanse, må du undersøke og strategisere. (2) av den vil tillate deg å bruke den til GPU-gruvedrift også. Sett SD-kortet inn i Raspberry Pi som vist på del 1 av serien, og slå deretter på enheten. At flertallet av gruveverktøyene er kommandolinjebaserte, hjelper heller ikke ting. Alt du trenger å gjøre er å oppgi e-posten din og velge et passord. Når det gjelder leverandører av sky gruvedrift, hender Genesis Mining å være den største aktøren for Bitcoins.

I skrivende stund kan en Antminer S7-hashfrekvens leies for kr1200. Publisert av sid engel 12. februar 2019, 76 1316 1216 3. I dag er barrieren for innreise langt høyere hvis du vil tjene noen form for fortjeneste ved å gjøre det. I de fleste tilfeller er det ikke tilrådelig fordi det ikke er noen måte å garantere at kontraktene vil være lønnsomme når de starter og ikke engang en konkret indikasjon på når det vil skje.

Hvordan gruver jeg Bitcoin på datamaskinen min?

Prosesser er mye jevnere nå som folk har bygd opp et samfunn der kunnskap er så tilgjengelig. Men når du tjener dem, hvor holder du dem trygge? Derfra klikker du på Opprett ny adresse. Den er også basert på koden for den tidlige populære gruveprogramvaren CPUMiner.

Det anbefales ikke for CPU-gruvedrift fordi den laster prosessoren maksimalt og overbelastning kan ende med et sammenbrudd. Denne siden lar deg konfigurere gruvedriftbassenger. Det er imidlertid bare en del av avtalen. Gruvemaskinvare som FPGA og ASIC kan brukes med den selv om det ikke er støtte for GPU-er. Å bruke MinerGate-appen betyr at du vil bruke bassenget til å gruve kryptovalutaer. Den har eksistert i lang tid nå (nesten seks år). Du må bruke dine egne bassenger eller lommebøker til gruvedrift og bruke en cryptocurrency utvekslingstjeneste hvis du vil konvertere kryptoen din til BTC. Men allsidigheten er det som skiller det fra EasyMiner - du kan kjøre det på Windows, Mac og Linux, og det er også kompatibelt med gruvedrift som GPU, FPGA og ASIC.

Kjernen lastes automatisk, og den bedre versjonen vil alltid bli adoptert. Det er flere Bitcoin-gruveprogramvare på markedet, og hver av dem varierer i funksjonalitet og effektivitet. Den eneste grunnen til at folk gruver for Bitcoins eller noe annet cryptocurrency er at de ønsker å tjene mer av dem, og gradvis akkumuleres nok til å selge og tjene fortjeneste.

App Marketplace

Hvis mynter lages for raskt, kan de til slutt miste verdien. Iron condor-ultimate summer strategy, dette er en ekte bærbar datamaskin i mellomklassen som tilbyr AMD Quad Core Ryzen 5-2500U-prosessorer. Den bruker enkle tastaturkommandoer for å endre innstillinger som viftehastighet blant andre. Bitcoin-noder bruker blockchain for å skille legitime Bitcoin-transaksjoner fra forsøk på å bruke penger igjen som allerede har blitt brukt andre steder. Dette vil typisk innebære å velge en viss hastighet og krysshenvise det med hvor mye du har råd til å betale. Når den er utvunnet, er nytt cryptocurrency validert og tilhører gruvepartiet som en belønning for å bidra til blockchain. For dette anbefaler vi: Relativt, altså. BFGMiner har innebygd stratum og getwork proxy-server, og den kraftig gjengede koden deler ut henting av arbeid og innsending av arbeid til separate tråder, slik at arbeidstjenester ikke hindres.

En viktig forskjell er at tilbudet ikke avhenger av gruvedrift. Staking er et konsept i delegert bevis for innsatsmynter, som ligner nær sammenslått gruvedrift av bevis på arbeidsmynter. Bare tenk på det... Hvordan så mobiltelefonene våre ut for 10 år siden? Hvis du skyver gruvedrift: Du kommer ikke til å ha mye hell med Bitcoin - den eksponentielle økningen i popularitet (én Bitcoin er verdt 8 347 dollar. )MultiMiner har mange avanserte funksjoner som automatisk deteksjon av nettverksenheter, samt muligheten til å fjernovervåke og kontrollere andre MultiMiner rigger. Når installasjonsprosessen er fullført, oppdager verktøyet den installerte gruve maskinvaren og lager en tabell med all nødvendig info.

Koble arbeidet utført av solo gruvearbeidere til blockchain.

EatBCH - Bitcoin Cash Community har samlet inn over 10.000 dollar for å mate sårbare sørsudanesere

For skaperne av programmet handler det om å gjøre Bitcoin-gruvedrift “enkelt” og å vinne “høye utbetalinger”. Med ASIC, FGPA & GPU og multi pool support, er CGminer mer enn en tilstrekkelig løsning for å håndtere gruvedriften din. Når gruvedriften begynner, vil du kunne se minedatastatistikken din alt på ett sted, og fortelle deg hva hashfrekvensen er, de totale aksjene du har akseptert, og det totale antallet aksjer den siste timen. Kanskje å bruke den beste bruken av din ASIC-maskinvare krever riktig brukervennlig programvare som er i stand til å generere det optimale hashratet. Dette verktøyet lar deg konstant overvåke gruveaktiviteten takket være dens konfigurerbare ytelsesgrafer. Så la oss ikke kaste bort mer tid! Du trenger ikke å være en kryptograf eller ha en informatikkgrad for å delta i denne revolusjonen! For å si det enkelt, er den mest effektive gruvearbeideren den beste.

BFGMiner

Hvis vi savnet noen av de beste cryptocurrency-appene for Android, fortell oss om dem i kommentarene! En tilfeldig eller nybegynnere kryptomynter trenger ikke kostnadene og kompleksiteten til den mer sofistikerte gruveprogramvaren. Du vil se en sikkerhetsadvarsel, men ikke bli skremt. Lovlig, jeg har ærlig talt så mye lidenskap når jeg snakker om dette poenget. Derfor er den beste gruve-appen eller programvaren du kan dra nytte av: GUIMiner støtter den mest populære Bitcoin Mining-programvaren, inkludert OpenCL Miner for AMD-grafikkort, CUDA Miner for Nvidia-kort, CGminer for enhver ASIC Miner, og til og med Ufasoft Miner, slik at du kan gruve Bitcoins med din CPU! Noen unike funksjoner ved BFGMiner inkluderer: Dette er helt normalt, så fortsett uansett. AwesomeMiner støtter også mer enn 50 populære gruvealgoritmer som Script, SHA256, X11, Zcash og Ethereum.

I dag skal vi se på programvare. Et typisk grafikkort på 600 MH/s som forbrukes oppover 400w strøm, mens en typisk FPGA-gruvedrift vil gi et hashrat på 826 MH/s ved 80w strøm. En annen programvare som vi trenger å laste ned kalles Win32 Disk Imager. Dette er helt frivillig, og du kan til og med bestemme deg for å sende overskudd i en uke eller en måned og deretter deaktivere donasjonen.

Den første bruker telefonens system-på-brikke for å gruve cryptocurrency, og den andre laster behandlingen til MinerGates servere mot et pålydende gebyr. HoneyMiner er en gruveprogramvare som gjør det mulig for alle med PC å gruve digitale valutaer. Oppsett av API-tilgang. Men når det gjelder Multi Miner, gir det en enkel måte å overvåke ytelsen til alle riggene dine mens du er på farten. Samtidig støtter den ASIC (Application-Specific Integrated Circuit), GPU (Graphics Processing Unit) og FPGA (feltprogrammerbar Gate Array) gruvedrift.