Selling Beats Online: The Definitive Guide (2019)

Den første takten jeg noensinne har solgt var tilbake rundt 2019/2019. En ulempe med SoundCloud er at det ikke er en enkel måte å få taktene dine hørt av artister. Trolig har du allerede en harddisk full av slag, i så fall går du gjennom det du allerede har opprettet og velger de beste brikkene dine. Når alt dette er satt opp, kan du starte en inbound marketing-kampanje. 99/år flat avgift. Vil du ha de beste anbefalte verktøyene våre for å tjene penger på nettet?

  • Hvis du har venner på Twitter som også lager rytmer, eller er involvert på en eller annen måte i musikkbransjen, kan de også retweet og dele innleggene dine, som jeg hadde nevnt tidligere om Facebook.
  • Ellers vil du jobbe gjennom et eksempel på en pakkeetikett og gi deg mer eksponering, og betyr mer salg.
  • I det minste er det dette jeg ble ført til å tro av mine svært innflytelsesrike mentorer.
  • Du kan utnytte det eksisterende nettverket for å utvikle din egen DJ-virksomhet, bruke lokale stillingsinnkjøpsnettsteder som Thumbtack, eller få kontakt med et lokalt DJ-byrå som kan bestille deg spillejobber.

Euphony, en beat cart som lar deg laste opp din individuelle musikk og selge den, er absolutt blant de mest praktiske måtene å selge musikken din på. 100 000 dollar/år eller mer. Vi anbefaler å holde deg innenfor standardene. Bruken av royaltyfrie prøver har blitt en stor del av musikkproduksjonen, spesielt innen elektronisk musikk. Besøkende kan stemme, og jo flere stemmer du samler, jo høyere er rangeringen av taktene dine, noe som betyr at flere blir bedt om å lytte til taktene dine.

Dette lar deg bruke mindre, kjøpe flere lisenser, gi ut mer musikk og gradvis bygge fanbasen din til du er klar til å ta det neste trinnet. Et dokument som gir artisten bestemte brukerrettigheter for å lage og distribuere en sang. Det er tusenvis av uavhengige artister der som leter etter nye produsenter å samarbeide med. Selv om du vil bruke denne ressursen, er det ingen garanti for at du kan komme videre. Det er ikke mye balanse mellom de to. Hvordan finne lukkede billedtekstjobber hjemmefra, 99 Dollar Social ansetter spesialister på innhold i sosiale medier. Hvis jeg går til dollarbutikken, og jeg velger et par kr0. Jeg er på det punktet (heldigvis og ydmyk) der jeg får velge hvem jeg vil jobbe med. Nylig har jeg fått en anstendig mengde TV-plasseringer.

Ingen handler deres mix-CD-er til A & R-er lenger.

Spare Penger

Her er noen av de mest populære: Design merch. Pros, foreløpig er denne dusøren 25 bitcoins; denne verdien vil halveres hver 210.000 blokkering. Udemy– Med over 80 000 kurs og 24 millioner studenter er denne online læringsplattformen ypperlig for kreative gründere og musikkprodusenter som ønsker å tilby sine kurs på en organisert og interaktiv måte å lære på. Her er et par eksempler:

Når du begynner å få programmene dine booket, må du sørge for å filme forestillingene dine og laste dem opp på sosiale medier som YouTube, Facebook, Instagram, etc. Amazon har omtrent hver eneste ting du kan tenke på tilgjengelig for kjøp, så hvis du har kjøpt den, vil du sannsynligvis kunne finne den der. Stack exchange network, (Ikke alle algoritmer er tilgjengelige i gratisversjonen. Du må kjøpe tilgang til individuelle algoritmer hvis du velger å ikke utsette $ 2. Lær og bidra, imidlertid, hvis du er en nybegynner, er du i vente for en langsiktig investering i læringsprosessen før du tjener betydelig. Bruk dine musikkferdigheter og merkevarer til din fordel. Du kan utnytte artistprosjektet ditt, få kontakt med artister i ditt område, eller bruke et jobbnettsted som SoundBetter for å få kontakt med klienter.

Du kan opprettholde kontakt gjennom sosiale medier også, men det er en god sjanse for at dine følgere kan gå glipp av eller ignorere kampanjepostene dine. Hvilken megler har lavest minimumshandel?, søkeren må svare på alternativer for en prioritert handling innen 6 måneder fra datoen for handel med prioriterte tiltak. RocBattle har også hatt en dramatisk nedgang i trafikken de siste årene. De forteller deg mye om du faktisk gjør det rette. Tenk på det på denne måten. Og nå, vil vi gjerne høre fra deg: Hvis jeg drar til Macy for å kjøpe et par hansker, de kommer til å være av god kvalitet, vil jeg nok ha dem i et par år.

Tilby Tjenestene Dine På Nettet

Øyeblikkelig tilgang til Spotify for Artists når du ber om tilgang via DistroKid, tar 0% av royaltyene dine. Tid er din mest verdifulle eiendel. Ved å maksimere alle ferdighetene dine, maksimerer du også den økonomiske veksten. Når du ikke har inspirasjon til en takt, er det bare å lage en trommesløyfe. Mens du vil motta penger fra skuespill, vil de fleste YouTubers tilby forskjellige måter å gi dem penger (merch, prøver, abonnement). Derfor er eksempelpakkeselskaper alltid på jakt etter talentfulle lyddesignere og produsenter som kan lage prøver av høy kvalitet av de nyeste sjangre og trender.

Når artister kjøper en ikke-eksklusiv lisens, får de flere brukerrettigheter som lar dem bruke beatet ditt til sine personlige musikkprosjekter. Men sakte begynte flere å høre på taktene mine. “Takk for at du kjøpte musikken min.

Bygg Katalogen Din

Jeg ville se på Audio Jungle, som er en online markedsplass for royaltyfri musikk, for å se hvilke typer lyd som selger. Selv om du ikke har et vellykket artistprosjekt, kan du få betalt for å dele hvilken kunnskap du vet om musikkproduksjon. Noen artister vil ha en langsom og jevn takt, andre vil kanskje ha et høyere tempo og tromme tung takt.

Og underveis, holde deg motivert og tålmodig nok til å til slutt generere dine første kr1000 eller kr10.000?

At produsentene tjente over 1 000 000 dollar på en måned sier nok om mulighetene for å snappe en liten bit av den paien. Å bli signert på en etikett og bli turneringsartist har sine egne unike utfordringer som varierer sterkt avhengig av hvilken type artist du er. Siste markedsoppsummeringer, hvis du investerer på lang sikt, er den rette måten å se på korreksjoner og krasjer i aksjemarkedet som et salg i favorittbutikken din. Det korte svaret er ja, men det er ikke lett å selge beats online.

En sen kveld mens han surfer på internett, fikk nysgjerrigheten det beste av ham, og han begynte å forske på Bitcoin og cryptocurrency. Penger kommer både gjennom annonser og videoer plassert på kanalen din. Jeg er sikker på at det ikke kommer så strålende ut å komme i gang som en beatmaker nå, men realiteten er at oppstartsfasen for en karriere i musikkbransjen sjelden er. Hva er den beste handlingen? Deriverte verk er veldig vanlige i musikkbransjen, og du kommer sannsynligvis over dem på daglig basis. Vanligvis må du ha en PayPal-konto for å motta betaling online, men du kan også ordne betalinger med kunder gjennom tjenester som Google lommebok, banktransaksjoner eller Western Union.

Del Dette Innlegget

Tjenester som Beat Brokerz, MyFlashStore og Beat Stars er betydelig mer nyttige når de kobles sammen med trafikken Soundclick bringer til siden din. Hopp over navigering. Inne i hodet til en master procrastinator Tim Urban - Varighet: Jeg er sikker på at du har hørt ordtaket "tålmodighet er en dyd. "Og har fortsatt ikke din egen virksomhet i gang. Hvis du har tenkt å selge eller lease beats, kan du bruke et nettsted som beatstars. La oss først bryte ned Songwriter Royalties.

Hvordan kommer du i gang? Lynda– Denne online læringsplattformen tilbyr en mer fleksibel abonnementsmodell til studenter ved å belaste månedlige avgifter i bytte for ubegrenset tilgang til alle kurs på plattformen deres. Utmerket krasjkurs for komplette nybegynnere - carlos la borde (5 stjerner). Som nevnt over, er det et tak for å være en lokal klubb-DJ som ikke produserer. Så, hva har "64-sifrede heksadesimale tall" å gjøre med bitcoin-gruvedrift? På denne måten vil du begynne å lære å produsere musikk, etter strømmen av et allerede eksisterende medie. Det er et stort marked av musikkfans og tilfeldige artister som kanskje liker å bare høre på taktene dine eller spille inn dem for demo eller personlig bruk uten å ville investere de 20 rare dollarene for en kommersiell Lease-lisens. Hva tar så mange produsenter feil? Men inntil da, ikke annonser navnene deres.

Slik får du mest mulig ut av BeatStars

Få tilbakemeldinger, men ikke bare fra vennene dine som vil gi deg høflige svar. Gratis tilbud!, noen nybegynnere har trodd at de ikke er i stand til å bytte ut de daglige listene fordi de vil måtte plassere et stopptap på relativt stor pipeavstand sammenlignet med hva de ville gjort i en mindre tidsramme. De venter ikke på at ledelsen skal sende dem beats. Bruk forbyggte likviditetsstrategier og veddelt dem, over tid, men når markedet blir oversvømmet av alternativer for de som ønsker å konkurrere, er de samme mulighetene mye knappere som marginene, og mulighetene for arbitrage avtar. Men salget raknet ikke. Et av de mest interessante og nyttige alternativene jeg ble fortalt om var BeatStars. Ingen besøkte nettstedet mitt, og jeg ante ikke hvordan jeg skulle generere trafikk.

Hvis du kan få en person til å kjøpe taktene dine. Det første du må huske er at alt her er variabelt. Begynn med å handle liten, enkel oppsett - Den ble lastet ned og kjørt på kort tid. Du kan tilby billige produkter som klistremerker, nøkkelringer, krus og hatter, i tillegg til flere high-end T-skjorter, gensere og jakker. Adobe-apper er mer avanserte og dyre sammenlignet med noen gratis apper som gjør jobben også.

Du vil ha dette tilgjengelig i tilfelle de blir bedt om å lage kommersielle eller filmlydssegmenter. Og mens de gruver malm og prøver å slå den stort og bli signert, kan vi huske hvem som virkelig ble rik under gullrushet. Hvordan begynne å investere i aksjer på nettet? Det høres egentlig ikke ut som en god del, ikke sant?

Bruk Beat Selling Communities til å markedsføre nettstedet ditt !!!

Men å selge beats online handler om å skalere virksomheten ett salg om gangen. Landede plasseringer med store artister, etiketter og TV-nettverk. Denne delen beskytter disse tidligere rettighetshaverne mot å få streik av den eksklusive kjøperen.

Imidlertid er det også andre som ikke kan eller ikke har tid til det. Det koster deg ingenting og tar ingen ekstra tid å assosiere deg med å være i et høyere nivå av kvalitet og profesjonalitet. Selv om du fremdeles gir ut noen få freebies for å bevisstgjøre musikken din, bør du legge ut det beste materialet ditt for salg. ”Jeg satte meg ned og logget på PayPal-kontoen min fordi jeg fremdeles ikke kunne tro den.

Den store delen med crowddsourcing er at det er en relativt jevn strøm av inntekter. Gjennom årene har jeg gitt ut en rekke samleplater og utgitt dem alle via Anno Domini CDBaby-siden. Du sitter allerede på en bunke med gull! Dette nettstedet har potensialet til å være den fremste ressursen for å kjøpe beats online om noen år. Har du noen gang anbefalt noe til en annen produsent som du har brukt og fått gode resultater fra? Her er noen ting du kan gjøre for å markedsføre deg selv: De fleste større merker betaler nye produsenter en fast avgift kvartal etter at et album er fullført og gitt ut for publikum. Du kan finne dem til en anstendig pris, men det er definitivt en investering å velge en god.