Online Undersøkelser: 10 Legitime Nettsteder Der Du Kan Ta Undersøkelser For Kontanter

Hvordan tar jeg spørreundersøkelser for PayPal? I stedet for bare å forlate deg en liste over undersøkelsessider på nettet, ønsker vi å sikre at du får mest mulig ut av dem alle. Utbetalinger på disse undersøkelsene varierer, og du er begrenset i antall ganger du kan ta dem hver dag. Det er ikke noe gjettespill på hvor mye du vil tjene per undersøkelse. En liten behandlingsavgift belastes når du tar ut inntekter, noe nettstedet sier er i hovedsak papiravgiften deres, så du må innregne et tap på et par dollar her og der.

Er undersøkelsen virkelig, og kan du få noe til å ta dem? Husker du at du meldte deg på? Antallet svindel fra orkanen Wilma vokser raskt. Selskaper i markedsundersøkelser er de som faktisk administrerer undersøkelsene på vegne av selskapene som leter etter data/tilbakemelding. 2019-guiden til cryptocurrency-avgifter, jeg landet på et inngangsnivå for å motveie medianens nasjonale gjennomsnitt på 89 000 dollar for en handelsjobb. Beløpet du kan tjene på undersøkelser hos PrizeRebel er vanligvis ikke så bra som det du kan tjene på andre nettsteder (fra det vi har funnet), og vi synes også brukergrensesnittet er litt forvirrende og ikke så lett å bruke som noen andre alternativer som Swagbucks.

 • Noen av linkene som er inkludert i dette innlegget, er fra sponsorene våre.
 • Når du registrerer deg hos Branded, kan du begynne å tjene med 200 gratis poeng ved påmelding.
 • 5 timer per uke på å ta undersøkelser, og han bruker i gjennomsnitt 30 minutter hver uke på å bla gjennom muligheter for å se hvilke undersøkelser som interesserer ham.
 • Registrering er gratis, raskt og enkelt.
 • Du kan for eksempel lese e-post, finne belønningskoder og til og med tjene penger ved å se på videoer.
 • Jo flere undersøkelser du tar, jo flere muligheter har du til å samle poeng og innløse dem for kontanter og andre gode belønninger.
 • De kjører undersøkelser på vegne av ledende merkevarer.

Etter å ha gått gjennom denne erfaringen de siste månedene og sett et positivt resultat, har vi kommet med en spesifikk strategi som lar deg optimalisere inntektene når du tar undersøkelser online. Mine favorittstasjoner ville ofte ha konkurranser der en lytter som ringte inn på det rette tidspunktet med riktig svar på et tilfeldig spørsmål ville vinne en pris. Ny på benzinga?, to utgaver har definert handel med binære selskaper i USA. 56 i noen minutter hver dag.

Gå med Gmail (det anbefales et lett og enkelt grensesnitt i dagene fremover, det vil også være nødvendig å sette opp filtrene våre) og velg et navn som er lett å huske. Med VIP Voice tjener du poeng for å delta i undersøkelser, men hva du gjør med disse poengene er forskjellig fra de andre nettstedene på denne listen. Når du registrerer deg og fullfører profilen din, får du tilgang til flere undersøkelsesmuligheter. Så vidt jeg vet er dette det eneste betalte spørreundersøkelsesnettstedet som hadde denne funksjonen.

Frost & Sullivan].

BONUS - Andre måter å tjene penger på nettet

Neste kom en endeløs litany av spørsmål om kjøpsvanene mine. På startskjermen forteller den deg nøyaktig hvor mye den har betalt til brukerne det siste døgnet. Vi fikk en eller to i løpet av fjorten dager, så det kan ta noen måneder å treffe terskelen. Når det er sagt, ikke alle undersøkelsesselskaper vil kvalifisere deg for undersøkelser. Du kan registrere deg på Swagbucks her, og du vil motta en gratis bonus på kr5 bare for å registrere deg via lenken min.

Om Forfatterne

De har utbetalt over 30.146.855 dollar til kartleggere og har hatt over 20 millioner undersøkelser. Toluna er et pålitelig kartleggingspanel som betaler medlemmene for å ta online undersøkelser og testprodukter. Betal ut til PayPal (tillat opptil 10 dager for bekreftelse av innskudd). Hva synes du om betalte onlineundersøkelser? Jo flere undersøkelsesselskaper du melder deg på, desto bedre er sjansen for at du blir valgt oftere. Imidlertid, hvis du er villig til å sette inn timen det tar å fylle ut de første profilundersøkelsene, er tiden brukt på å svare på spørsmålsspørsmål på fritiden din vel verdt det. Registrer deg på en rekke (pålitelige) undersøkelsesleverandører, og vent til ‘arbeidet’ kommer. Det kalles “Brukertesting”, og nettsteder og appbedrifter bruker det for å forbedre brukervennligheten til nettstedene og appene deres.

Kom i gang ved å ta undersøkelser, lese e-post, spille spill, handle online og mer! Jeg klikket på den aller første som er oppført, spent for endelig å tjene litt penger. Denne artikkelen/innlegget inneholder referanser til produkter eller tjenester fra en eller flere av våre annonsører eller partnere. For ja, du kan tjene penger på undersøkelser, og de tilbyr definitivt fleksibilitet. Hver gang du fyller ut en spørreundersøkelse, vil du få en kravkode for gavekort til Amazon, så husk at dette ikke er et kontantundersøkelsesfirma. Hvor mye skal du tjene med å bruke iSay? De kan være så detaljerte eller så enkle som et ja eller nei-spørsmål.

Så du vet at dette selskapet er legitimt.

Mens Onlineundersøkelser Ikke Vil Støte Deg Inn I En Høyere Skatteklasse, Er De Ikke En Dårlig Måte å Tjene Noen Ekstra Kroner På.

I tillegg, med innboksdollar, får du kr5 bare for å registrere deg. På få minutter tjener du belønningspoengaktiviteter: ”- Michael B. Det er en av disse undersøkelsene for kontanter som egentlig ikke trenger din innsats og tid til å ta undersøkelser. De ba om en haug med personlig informasjon, la meg registrere meg, men sa til meg at det ikke var ledige jobber.

Jeg har vurdert Swagbucks og snakket om det mange ganger. Hva er hensikten med å bruke dem hvis du ikke får betalt. Imidlertid er mulighetene for å tjene penger noe begrenset i antall, og kvalifikasjonskriteriene har en tendens til å være strenge. 100 Swagbucks tilsvarer kr1. Gå hit og registrer deg for å se om du kvalifiserer deg. Dette betyr at du kan tjene mindre enn hvis du tok undersøkelsen gjennom det primære nettstedet, men det kan også spare deg for mye tid, noe som gjør det til en potensielt verdig avveining. Du kan tjene Station Dollars gjennom mange forskjellige oppgaver (ikke bare online undersøkelser). Hvert poeng du tjener er verdt en inngang til konkurranser eller ett bud på en auksjon.

Du får en e-post fra et selskap du ikke husker at du registrerte deg på.

Raske Tanker

Hvis et nettsted er på denne listen, betyr det at de har mange betalte undersøkelser tilgjengelig for deg å tjene penger på. 001 - så 1000 poeng er verdt kr1. Lone star park gratis valg, la oss si at bankrollen din er på totalt $ 1000. Det stemmer, de betaler kr50 for hver undersøkelse som inneholder 7 spørsmål!

Kandace Y Jackson

Husk at dette er markedsundersøkelser du hjelper dem med. Det er også flere metoder for å utbetale, inkludert Paypal. Swagbucks har vært et av de beste nettstedene som betaler deg for å ta undersøkelser, se på film, spille spill og mer. Og det er ett av problemene med å prøve å fullføre undersøkelser for penger, mye av tiden din blir brukt bare på å prøve å finne en undersøkelse som faktisk vil tjene litt penger.

Har du noen gang tjent penger på å ta undersøkelser online? En annen bonus når du registrerer deg hos Vindale Research er at det er mange måter du kan tjene: Til gjengjeld blir du belønnet! Visstnok kan det ta litt kjedelig å ta timer med undersøkelser, men det er en enkel måte å tjene ekstra penger på komforten i ditt eget hjem. Virksomhet, meredith samler inn data for å levere det beste innholdet, tjenestene og personlige digitale annonser. Pinecone-undersøkelser varer vanligvis rundt 15 minutter og diskvalifiserer sjelden brukere. Du kan også bli valgt for fokus- eller diskusjonsgrupper som betaler alt fra kr30 til kr100.

Jeg var i stand til å ta undersøkelser av noen få produkter før de slo på sokkelen, fordi jeg er den i min familie som driver med alle shoppingene.

Postnavigasjon

Som du kan forestille deg, er undersøkelsene deres rettet mot produkter som barna bruker - leker, elektronikk, spill, TV-serier, musikk, klær, etc. Kom i gang med InboxDollars her. Et av de viktigste trekkene av Toluna (og hva det er mest kjent for) er produktets testmuligheter. Andre overfører penger umiddelbart til PayPal-kontoen din, og andre legger inn navnet ditt på en konkurranseregning. Åpen for 32 land, over 13 år. Slik registrerer du deg: Bruk knappen vår nedenfor for å kreve en eksklusiv registreringsbonus på /kr10. Hvert nettsted vil sende deg hvor som helst fra 2 til 3 undersøkelser per dag til 1 eller 2 undersøkelser per uke.

Det er gratis å registrere seg med OneOpinion (du trenger aldri å betale for å registrere deg for noe nettsted, noensinne, FYI) og tar omtrent ett minutt. Disse høyrullundersøkelsene vil være en sporadisk overraskelse, snarere enn rutine, og avhengig av hvor mange selskapsmål du treffer eller savner (takler du budsjettet hjemme, eller lever du av foreldrene dine? )Er det en god idé å ta onlineundersøkelser for pengene? INGEN BETALINGSgaranti. Medisinske tidsskrifter, contracts for Difference (CFDs) eller edle metaller er IKKE tilgjengelig for innbyggere i USA. Som du sikkert har gjettet, hjelper dette nettstedet deg med å tjene penger bare for å gi din mening. De fleste firmaer legger ut undersøkelsene til et profesjonelt undersøkelsesfirma. Les noen få attester fra våre fornøyde medlemmer.

Jeg ble overrasket over å få en e-post seks minutter etter fullført test som informerte meg om at jeg ikke oppfylte kravene deres. PineConeResearch. Du kan få flere inntjeningsmuligheter ved å registrere deg med 2-4 forskjellige undersøkelsesnettsteder for å starte. Registrer deg med noen få forskjellige undersøkelsesnettsteder - Hvert undersøkelsesnettsted har sine fordeler og ulemper og forskjellige betalingsbetingelser og terskler. Den eneste knappen for å klikke på det tidspunktet var den som sa "fullfør profilen min. "Målet med denne kvantitative bestrebelsen er å svare på spørsmål og komme med de beste løsningene for Millennial Money-lesere. Swagbucks er et av få nettsteder som kan hjelpe deg med å tjene penger ved å få betalt for å se videoer, ta betalte undersøkelser, og omtrent hva du gjør online. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

 • Bare gi din ærlige mening og få betalt for den.
 • Det var ingen minimumskrav for utbetaling.
 • Det kan til og med være lurt å sette opp en egen e-postadresse for bare "undersøkelsessted" slik at du kan beholde alt i en innboks.
 • Du vil til og med få en bonus på kr3 bare for å registrere deg.

Hvor Mye Betaler Onlineundersøkelser?

Registrer deg i undersøkelsesorganene »Medlemmer av OpinionPanel Community får kr10 bare for å registrere seg. Populære innlegg, hvem står bak nettstedet Crypto Soft Cryptocurrency Investment? Hva slags sko har du på deg? Hvis du er interessert i å ta onlineundersøkelser for kontanter, er her noen flere tips å huske på: Selv om dette betyr at du kanskje må ta deg litt mer tid, betyr det at hvis du har tålmodighet til å holde ut med dem, betaler de mer penger enn de fleste undersøkelses- og belønningssider. Aktiver AutoComplete-funksjonen i nettleseren din. Jeg har sett onlineundersøkelser annonsert som "tankeløse penger", noe som betyr at det ikke krever mye hjernekraft å tjene på dem, og det er sant.

Følg Med På Sosiale Medier

Du kan fullføre undersøkelser på nettstedet eller via mobilappen deres. Jeg skrev inn e-postadressen og passordet mitt, klikket på Send og fikk beskjed om at brukernavnet og passordkombinasjonen min var ugyldig. Du kan tjene pengene på komforten av ditt eget hjem i svettebukse med et glass vin, eller slå ut noen få undersøkelser i sakte øyeblikk på kontoret, og sette i gang penger når du vanligvis bare triller på Facebook. Alle fra 13 år. Siden de er en middelmann, betyr det at utbetalingen i de fleste tilfeller blir litt lavere enn hvis du bare skulle finne undersøkelsene selv. De er et perfekt alternativ for deg hvis du noen gang har tenkt på å jobbe hjemmefra. Du kan registrere deg på Pinecone Research her.

Direktiv Analytics-panel

Det kan være en tjeneste som tilbyr enda flere alternativer enn MySurvey, men den store mengden muligheter jeg har opplevd her var ganske enkelt forbløffende. Å fokusere KUN på de best betalte undersøkelsessidene med høy utbetaling/minutt-forhold, vil hjelpe deg med å forbedre kampsidens spill. Avhenger av de betalte markedsundersøkelsesmulighetene. Flertallet av undersøkelsene har en tendens til å betale ut rundt 1-2 pund. ”Det var slitsomt, men jeg ville ha den dollaren! Vi anbefaler bare nettsteder som har eksistert i mange år og har en positiv resultater. Ikke send noen undersøkelser du mottar. Kuponger (inkl. Mva. )

Ta Online Undersøkelser For Penger I Fire Enkle Trinn

Undersøkelser kan brukes til markedsføringsformål på forskjellige måter. De pleide å betale en flat kr3-sjekk for hver enkelt undersøkelse du tok. Det er rundt kr10 i belønning. De har utbetalt mer enn kr18.000.000 i kontanter og fordeler siden 2019. Forhindre tap i din forex trading, det tilbyr tette oppslag og størrelsen og omdømmet betyr at plattformen er godt testet og pålitelig, med tusenvis av transaksjoner som utføres hver uke. Jeg ringer ikke inn på radiokonkurranser lenger, men har oppdaget noe som kan være like morsomt: I tillegg tilbyr de en ukentlig tegning der de gir bort ting som Kindles, iPads, kameraer og mer. CashCrate lar deg også tjene penger med mange alternativer.

Dessverre har de ikke så mange undersøkelser tilgjengelig. Noen av dem kan se ut som spam, og betaler ikke så bra. For å fullføre det, vil du motta en bonus på kr5 på kontoen din bare for å komme i gang. På samme måte beholder nettstedet retten til å fjerne deg fra panelet hvis du ikke lenger passer dem ønsket demografiske, så få mest mulig ut av ditt medlemskap mens du har det! “Jeg tjener enkelt over kr50 per måned på nettundersøkelser om husholdningsartikler som ovner, kjøleskap og tappekraner. Deretter begynner du å innbetale disse sjekkene! Jeg deltar i betalte onlineundersøkelser og tjener litt ekstra penger for å betale for husholdningsutgifter og for å behandle familien min spesielle ting som middag ute eller en elektronisk dings som en nettbrett.

Delta I Online Undersøkelser

Du blir betalt kontant og er kvalifisert for en utbetaling når som helst du tjener kr10 i akkumulert inntjening. Klikk her for å lære hvordan du kan tjene gratis gavekort på fritiden! For å få deg til å ta disse undersøkelsene, vil noen undersøkelsessider tilby deg penger, gratis gavekort og alle slags andre kule ting i retur. Det beste med denne er at siden det er så mange undersøkelser tilgjengelig, er det veldig enkelt å nå utbetalingsminimum flere ganger hver måned.

Klikk her for å opprette en konto med One Opinion GRATIS. Det er helt gratis å registrere seg for One Opinion. Du er også kvalifisert for en kr5 påmeldingsbonus! Prosessen med å registrere deg på JustAnswer var som en deltidsjobb i seg selv.

Ultimate Survey Time to Points ROI-kalkulatoren

De spurte om jobben min, størrelsen på familien min, min etnisitet, om jeg har kjæledyr, hvor jeg bor, hva slags ting jeg kjøper, hva slags underholdning jeg bruker, hva slags telefon jeg har, hva slags klær jeg har slitasje, og av og på. Typisk undersøkelsestid er rundt 15 minutter, og deltakerne blir også inngått kvartalsvise trekninger, beregnet til å være for kr10.000! 3 Tegn på at et undersøkelsessted er en svindel: MySurvey har et stort utvalg av produkter, gavekort, e-sertifikater, bilag, penger og så mye mer! Tjen penger hjemmefra for opptil kr50/undersøkelse pluss testprodukter GRATIS og for beholdninger. 3 dårlige undersøkelser og du er ute (vi ser på det som en utfordring).

InboxPounds

Liste og selg noe på Facebook-markedet - apparater, treningsutstyr, klær, elektronikk, etc. Det er klart, jo mer detaljert en undersøkelse er, jo mer får du betalt. Selskaper i markedsundersøkelser har paneler på nettet (så vel som offline) der de betaler en gruppe paneldeltakere for å dele sine tanker og erfaringer om disse produktene og tjenestene.

Du blir truffet med feilmeldinger, "404 Not Founds," og "try back again" -brett. Nedenfor kan du se et eksempel på noen av undersøkelsestilbudene jeg mottar via Swagbucks. Denne har vært min manns favoritt langt, og de hjelper deg å begynne å tjene penger raskt. → Registrer deg for VIP Voice her. Les mer i OneOpinion-gjennomgangen vår. MyPoints har også en nettleserutvidelse som fungerer på samme måte som Ebates eller Swagbucks og vil varsle deg om kvalifiserte tilbud mens du surfer.

Belønningen er også ganske søt. Dessverre fikk jeg aldri finne ut av det. Du kan jobbe når det passer inn i timeplanen din, selv om det bare er noen minutter om gangen. Enda bedre, vil du tjene poeng som du kan innløse for kontanter (gjennom Paypal) eller gavekort! Noen ganger kan du (som foreldre) også bli bedt om å delta i en undersøkelse. I følge selskapet gjennomfører de over 70 millioner intervjuer (undersøkelser, fokusgrupper osv.) Hvert eneste år for mer enn 5000 kunder i over 100 land. Som nevnt tidligere, ønsker et merke virkelig å kartlegge den rette typen mennesker, slik at de kan utlede de riktige konklusjonene. Hvis du ser på deg selv som en gjennomsnittlig, dagligdags Joe eller vanlig Jane, må du ikke bekymre deg!

MySoapBox

Minimumsgrensen for betaling er kr50. Når du registrerer deg med dette nettstedet, blir du tilfeldig valgt til å delta i en undersøkelse. Oops !! ] Mens investering i tradisjonelle finansielle instrumenter som obligasjoner eller aksjer ofte anses å bidra positivt til økonomisk vekst ved å skaffe kapital, gjør ikke valutaspekulasjon; i følge dette synet er det ganske enkelt pengespill som forstyrrer den økonomiske politikken. Crowdology utbetaler på vanlig måte og gjør PayPal og også kuponger.

Du kan være denne personen. Det er veldig enkelt. Ta undersøkelser for kontanter og tjene rundt kr3 per pop bare for å gi din mening. (35 milliarder for å være nøyaktig,) og selv om det er legitime markedsundersøkelsesbedrifter som gjennomfører undersøkelser på nettet og faktisk betaler paneldeltakere for deres deltakelse, er det også svindlere der ute som ikke har noe imot å rive deg av. “Dette er ikke undersøkelser, dette er bare en liste over andre ekte betalte undersøkelsespaneler! Du kan tjene flere poeng ved å fullføre undersøkelser. Når du har nådd 500 poeng, er en ekstra undersøkelsesdel tilgjengelig, samt tilgang til flere partnertilbud. Innløse poengene dine for kontanter via PayPal.

Topp Innlegg

Motsatt kan du også skaffe poengene dine for filmer, bøker og hjemmevarer bestilt rett fra Harris Poll-nettstedet. Som belønning får du gratis spill i tillegg til gratis programvare. Får jeg betaling for hver undersøkelse jeg tar? Selskapet garanterer at du vil tjene premier for deltakelsen.

Kanskje vil du få undersøkelser om disse temaene: Tjen poeng eller kontanter. Det er kjent for en lav minimumsutbetalingsgrense og en rask og enkel første utbetaling. Elektroniske gavekort til Amazon, Walmart, Target og andre forhandlere. Registrering ligger på banneret vårt. Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan du kjører Facebook-annonser for lokale bedrifter, noe som har et reelt inntjeningspotensial, kan du sjekke siden min Facebook Side Hustle Course. Finansielle rådgivere, lær fordeler og ulemper med forskjellige investeringsprogrammer. Du får kr3 bare for påmelding!

500 poeng Betal via: Så du kan sannsynligvis tjene de første 10 dollar de første dagene. Her er et utvalg av nettsteder som viser hvor mye kartleggere som kan ta ut: Det er et ganske søtt nettsted, og det er definitivt et av de beste undersøkelsesselskapene rundt omkring.