5 Beste ASIC-maskinvare for gruvedrift av Bitcoin i 2019

Dessverre, som den gjennomsnittlige Bitcoin gruvemaskinen, selges strømforsyningen separat. Ved å hente inspirasjon fra California-stormløpet på midten av 1800-tallet, er cryptocurrency-gruvedrift dagens moderne teknologiske ekvivalent - der i stedet for førti-ninere bevæpnet med spader og panner som siler gjennom skitt, bidrar brukerne med GPU og CPU-plass for å score seg et stykke digitalt gull (også kjent som cryptocururrency). Den første gruvearbeideren ble kunngjort og gjort tilgjengelig for forhåndsbestilling i november 2019, og skal etter planen sendes i mars 2019. Bruker Antminer S17 Pro og en vanskelighetsfaktor på 7 409 399 249 090. Likevel er mynten sterkt undervurdert og vil mest sannsynlig avsløre potensialet først i 2019/2020. Du er sannsynligvis her fordi du leter etter en. Når du beveger deg bort fra armadaen til kinesiske gruvedriftsgiganter, er det også verdt å nevne BitFury (gruvedrift og maskinvare) som er basert i USA. Plug-and-play bitcoin miner3 tilbyr en sømløs gruveopplevelse med et 33 TH/s hashrate.

Avgiften (4%) som er brukt er ganske overdreven sammenlignet med andre bassenger. Kortanmeldelser, hvis prisen for eksempel øker $ 1 etter åpningen, vil jeg bare betrakte en konsolidering som en potensiell handelsmulighet hvis den oppstår $ 0. Dette begrenser plassering av enheten og reduserer sikkerheten noe. Antpool har eksistert siden 2019, og gruver rundt 25% av alle Bitcoin-blokker. Ting har forandret seg. SP20 har et solid, rektangulært metallhus som er enkelt å stable eller oppbevare. Imidlertid, hvis du trenger den beste gruve maskinvaren for å gjøre gruvesatsingen lønnsom, er ovenfor noen av de beste asic gruvearbeiderne du bør vurdere. Bortsett fra selve gruvearbeideren, må du kjøpe flere enheter:

Likevel tar Halong Mining ting på alvor, og deres første gruppe gruvearbeidere har levd opp til forventningene. Siden gruveutstyr har en tendens til å kjøre med full (eller nesten full) belastning i lengre perioder, har de også en tendens til å bryte sammen og mislykkes oftere enn de fleste elektronikk - noe som kan skade lønnsomheten din alvorlig. Med en så liten sjanse til å finne den neste blokken, kan det ta lang tid før den gruvearbeideren finner en blokk, og vanskeligheten med å gå opp gjør ting enda verre. 24option fx broker - flott mobilapp med sterkt pedagogisk innhold. 29 watt per Gigahash, Block C Avalon6 er kompakt, rimelig stille og fremdeles i stand til å få inn en veldig rimelig strøm av bitcoins.

Det er Bitcoin miner5 som gir det høyeste hastigheten på rundt 14 TeraHash/Sec og er en av de mest effektive Bitcoin miner6 som er tilgjengelige for øyeblikket. Mens den ikke lenger er i produksjon, kan du kjøpe en brukt enhet på Amazon eller eBay. CGMiner er sannsynligvis den mest populære og omfattende gruveprogramvaren for bitcoin.

Det kan enkelt byttes ut på en rekke plattformer.

Cryptoticker

Resultatene er ikke bra: 67108864 og hvis det skyldige beløpet er mindre enn at det blir rullet over til neste blokk til grensen er oppnådd. Det er fremdeles teknisk mulig å gruve bitcoins uten dedikert gruvehardware. Ombordtemperatur må holdes under 80 ^ C/175 ^ F. Det er et stort krav til plass for å få plass til alt utstyret, og strømmen må også være billig. Nedgangen indikerer mangelen på strøm som leveres til brikken.

De bruker høyt strømforbruk og det er brukere som ofte kombinerer rigger og ASIC-brikker bare for å få kostnadene enda lavere. Denne kraften blir enda mer merkbar når du vurderer den opprinnelige kjøpesummen for Pangolin. Vi har testenheter, og kvaliteten kan endres, vi vet ikke om leveringstider. Binance har nettopp kunngjort at de vil gi bort alle prosjektnoteringsavgifter til veldedighet, og har en oversikt over utmerket kundestøtte og styring, noe som gjør det til en av de viktigste børsene i dagens cryptocurrency marked. Hvis du er en intermediær eller ekspert gruvearbeider som prøver å tjene penger, kan den lave forhåndskostnaden og høye effektiviteten til Antminer S9i utligne de noe høye energikostnadene og hjelpe deg med å tjene penger. Legg merke til at en liten investering i cryptocurrency sikkerhet nå, til slutt kan forhindre hjertesorg og tap av Bitcoin og andre fond i fremtiden. Belønningen blir deretter delt mellom bassengdelene, proporsjonalt med mengden hasskraft som utstyret deres bidro til løsningen. Det er til og med noen utvekslinger som automatisk styrer sin samlede hashrate på det mest lønnsomme cryptocurrency - og tar gjetningene ut av ligningen.

Det er foreløpig ingen støtte for Linux. Hvordan fungerer de? Det kan være et godt valg bare for å se hvordan gruvedrift fungerer, men som med de fleste USB-gruvearbeidere: GUI i seg selv er nybegynnervennlig.

Det er det mest kraftkrevende Bitcoin-gruveutstyret i markedet, med en trekkfrekvens på mellom 1.

Hva gjør Bitcoin Mining-programvare?

Større bassenger tilbyr mer regelmessige betalinger. I dag er hasjene så vanskelige å løse, og det er så mange gruvearbeidere som prøver å løse dem at bare spesialiserte datasystemer kan løse dem. Electroneum blockchain bruker POW-algoritme og er basert på den nyeste versjonen av CryptoNote-algoritmen, slik at du til og med kan gruve den på smarttelefonen. Resten er åpen kildekode-programvare som du må konfigurere og endre for å passe dine behov. Hva er Cryptocurrency Mining og hvordan fungerer det? Det skyldes at sidene av denne gruvearbeideren er bygd med veldig lett plastmateriale og er åpent fra bunn og topp.

Dommen: Er Antminer S9 utdatert?

Det gir en god hashhastighet omtrent 7. Det høye spesialiseringsnivået som tilbys av ASIC-enheter gjør at gruvearbeidere kan løse Bitcoin-blokker raskere med mindre strøm sammenlignet med noen annen metode for Bitcoin-gruvedrift. Vi la for eksempel merke til en lavere hashfrekvens med Cudo Miner når vi gruv Monero enn da vi kjørte XMrig direkte. T9 bruker rundt 1450 watt for omtrent 11. Belønningen som tilbys av dette nettstedet er virkelig god. Følg de siste nyhetene på sosiale medier-plattformen til CryptoUniverse for promo-tilbud og nåværende diskonteringsrente. Vi anbefaler også å svinge av vanlige spørsmål for å sjekke ut noen av de mest stilte spørsmålene om CoolWallet S og hvordan det endrer økosystemet for maskinvarelommebøker helt!

Tenk på det, det er BTC-gruvearbeidere der ute som tjener levebrødet sitt via Bitcoin-belønning og -avkastning, og bruker det til å dekke leie-, mat- og levekostnader. Tallet over har 64 sifre. Faktisk er dette den nest kraftigste Bitcoin miner1 etter Bitfury Tardis som er i stand til å produsere 80 Th/s. Det er også mulig å bruke hvilken som helst ATX PSU med tilstrekkelig Wattage til å kjøre S7. En ASIC-rigg av høy kvalitet som er bygget for effektiv gruvedrift, kan koste deg kr2019 eller mer. S7 var nesten priset 2019 dollar kort tid etter utgivelsen, men prisen har gått ned til 200 dollar på dette tidspunktet. Det er et merke og har sitt eget unike valutasymbol - ₿.

For alt S9 har å tilby, bør du regne med å betale en pen krone for det. Trenger du et grafisk brukergrensesnitt (GUI) som er enkelt å bruke? Den eneste virkelige ulempen med Antminer S9 er imidlertid å få tak i en til en fornuftig pris. Den har litt høyere belønning (4 ETC), og til tross for at ETC kan ha høyere inflasjon og knapphet, er det fortsatt et veldig lønnsomt cryptocurrency. For å se noen bitcoins fra en enkelt S5, må du delta i et basseng. Funksjoner og funksjoner i Avalon 741 strømforsyning:

Bitmain S17 og S17 Pro

Slik går det sammen: På grunn av dette, hvis du håper å oppnå minst en BTC i løpet av et år eller mindre, må du ha flere nåværende generasjons gruvearbeidere som kjører samtidig - som krever rundt 189TH/s hasskraft for å oppnå en BTC i løpet av et år. Jeg har gjort sammenligning mellom de to med tanke på strømforbruket, hashrate og andre funksjoner som tilbys i andre S9 og T9 gruvearbeidere.

Nedenfor er en oversiktstabell over de mest populære enhetene når det gjelder ytelse til strømforbruk. ZCash er fullstendig anonym i transaksjoner. En av de beste funksjonene i Avalon Miner 741 er dens enkle installasjon og bekvemmelighet. Vil du dele opplevelsen din? Se etter om det har vært utsatt for ondsinnede angrep og hacks fra før, om det støtter tofaktorautentisering og likviditet. Hva er noen eksempler på “matematiske gåter” og funksjoner Bitcoin miner9 løser? Når vi går etter tallene, er S9 bedre enn T9. Investorer føler ingen risiko involvert, og IQ Mining gjør selve gruvejobben for deg, og du trenger ikke kompetanse for dette.

Hvor mange Bitcoin kan du gruve på en dag?

Som du ser er det mye å ta hensyn til når du tar et valg om gruvedrift. ASIC-utviklere, inkludert Bitmain, ga tidlig tilgang til store gruvekarteller i stedet for den gjennomsnittlige personen. 5% for 2 GPU-systemer til 8% for enkelt GPU-systemer, noe som gjør det litt dyrere enn lignende alternativer som Cudo Miner. Den nye Bitmain Antminer T17, etterfølgeren til den gamle T15, er i stand til å nå et maksimalt hashrat nær 40 TH/s, med en maksimal energiabsorpsjon på 2200 Watt/time. Selv om mange av dem bruker de samme brikkene som er laget for å gjøre jobben raskt og effektivt, kan kraften de trekker og deres kjølevøsninger avvike mye. 03/KW/h er det enda mer lønnsomt:

Imidlertid vil de som bor et sted der strømmen er billig, favorisere Pangolin. Naturligvis, jo varmere miljø, jo mer energi vil viften/eene bruke for å kjøle enheten. Om john williams, hvor kan jeg tjene penger på bitcoin? Den trekker også bare 1.300 watt strøm, noe som er betydelig mindre enn noen av konkurrentene ASIC-gruvearbeidere der ute, noe som gjør det mye mer effektivt enn dem også. Interessant nok ser ut til at markedsprisen på bitcoin samsvarer nært med marginalkostnadene for gruvedrift av bitcoin. Problemet er at kompleksiteten i gruvedrift vokser veldig raskt og gruveutstyr alltid er dømt til å miste verdien.

Avgjørende er imidlertid at det også er mye rimeligere. Sammenlignet med Bitmains Antminer S9, som bruker 0. Antminer S17 Pro Produsent:

  • Tror du hasjfrekvensen vil fortsette å vokse i år, eller vil den bryte trenden?
  • Imidlertid er det noen kostnadseffektive løsninger der ute.

Litecoin (LTC)

Videre er Coinbase en av de mest enkle og enkleste plattformene å operere på, ettersom de kan skryte av et estetisk tiltalende brukergrensesnitt, rett frem innskudds- og uttaksalternativer, og både nett- og mobile lommebøker. Etter hvert som flere og flere hoppet på gruvevogna, steg gruveproblemet til et punkt at det ble ulønnsomt å gruve med en hjemmedrift. 0021 BTC, omtrent 20 dollar. Selv om du kan øke hastigheten på en ASIC, vil det føre til et høyere strømforbruk og svikt i utstyret, spesielt hvis det har et vanlig kjølesystem.

Maskinvarekrav er VPS-server med minst 2 kjerner, 4 GB ram og minst 250 GB lagringsplass.

Antall energiforbruk og hashfrekvens kan hjelpe deg med å forstå antallet hasjer som kan utvinnes fra hver watt strøm som strømmer gjennom gruveutstyret. Selv om Bitcoin-samfunnet var ganske skeptisk til dette nye selskapet, ble gruvearbeiderne levert som lovet og har prestert som beskrevet. Bitcoin-forskrifter Hvis 2019 var ICOs år, virker det som om 2019 er bestemt til å bli året for forskriftsberegning. S7 trekker minimum 1293 watt ved en romtemperatur på 25 ° C. Med det nåværende Bitcoin-nettverket hashrate ville det ta mer enn en levetid å gruve suksessfullt med en personlig datamaskin. Det finnes mange kryptokurser der ute.

Proof-of-Work (POW) - Hva er det og hvordan fungerer det?

3 TH/s, og plasser den rett mellom Antiminer S9 og Antminer S7. Både nye og brukte bitcoin-rigger og ASIC-er er tilgjengelige på eBay. Denne kraften blir enda mer merkbar når du vurderer den opprinnelige kjøpesummen for Pangolin. I tillegg har den en Ethernet-tilkobling og dobbel vifte. Bixin kommer med regelmessige oppdateringer med sitt enkle grensesnitt som gjør det enkelt for brukerne å se det.

Derfor er gruvedrift generelt bedre for de som er villige til å HODL under bjørnemarkeder. 4527678% daglig økning i nettverks hashhastighet. Hvordan bli en? Neste trinn er å koble en internettkabel som kommer fra ruteren til LAN-porten til gruvearbeideren.

Avsluttende Ord:

Hvis du virkelig ser alvorlig med å faktisk bygge din egen, kan du sjekke denne grundige artikkelen dykk ned i byggeprosessen og essensielle materialer videre. Glem Antiminer S9 - det er allerede kraftigere gruvearbeidere i Bitmain-byen. For å komme i gang må du laste ned firmware til gruvedrift. Den generelle utformingen gjør det mulig for enheten å bli ordnet med enkelhet når flere gruvearbeidere er i bruk samtidig. På den annen side ville Facebooks Libra cryptocurrency-prosjekt være mye lettere å manipulere, regulere og kontrollere. Som med resten av ovennevnte ASIC bitcoin miner02, avhenger imidlertid fortjenesten helt av strømkostnaden din.

I likhet med FPGA-er er applikasjonsspesifikke integrerte kretser brikker designet for et bestemt formål, i vårt tilfelle gruvedrift bitcoin, og ingenting annet. Hvis du vil vite mer om belønningssystemer, kan du gå til vår dedikerte side. I likhet med Bitmain S15, er S17 laget for gruvedrift av SHA-256-kompatible mynter som bitcoin, og har to gruvedriftstilstander. Er det fortsatt et sted for den ærverdige S5?

Antminer S9 - The Next Best Thing to DragonMint T1

Eligius ble designet av Luke Jr. Fra publiseringsdatoen er Venezuela det billigste landet for gruvedrift og strøm, mens Sør-Korea er det dyreste. Andre verktøy dedikerer lokale serverressurser til gruvebassenger. Den beste gruvemaskinvaren for Bitcoin endres hvert år. I tillegg til en Bitcoin-gruvedrift ASIC, trenger du noe annet Bitcoin-gruvedrift: